Kulturno umjetnicko drustvo auto put bratstvo i nejedinstvo

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: Kulturno umjetnicko drustvo auto put bratstvo i nejedinstvo

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Thu Apr 01, 2021 4:09 pm https://youtu.be/X8wu8MADNUA
i sad me boli kurac za sve sta sam danas reko a sto sam reko danas reko sam samo cistu istinu. svima redom kom sam se obratio.
a di je jadna mala ksana sa skokom na sljedecu stepenicu? nisam dostojan ni da ni odgovori da makar odjebem i ne jebem je vise oko njenog dugotrajnog skidanja i resocijalizacije koju ce njoj netko strucniji to objasniti sta i kako i da je obiteljposto je sama jedino sta ima i sta joj vrijedi. al nema veze.skuzit ce ona to. ko i ja sto cu skuziti.
https://youtu.be/RRn254xXY20
kojajebenakomercijala u picku materinu
https://youtu.be/mps6wvzxP2c
kako ljudi ne razumiju kakve muzike ima kvalitetne.ali sta ces kad su i oni ludi ko ja.
Ma nemoj? To je problem vas roditelja, sto imate najbolje namere i mislite da sve znate bolje i da je vase bolje ono pravo
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Meni se "majčinstvo" rano u životu zgadilo.
Ako te zanima, da ti ispričam.
Za sad evo slika porođaja iskusne majke, kod kuće.
Šteta ne može video.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Thu Apr 01, 2021 6:36 pm
i sad me boli kurac za sve sta sam danas reko a sto sam reko danas reko sam samo cistu istinu. svima redom kom sam se obratio.
a di je jadna mala ksana sa skokom na sljedecu stepenicu? nisam dostojan ni da ni odgovori da makar odjebem i ne jebem je vise oko njenog dugotrajnog skidanja i resocijalizacije koju ce njoj netko strucniji to objasniti sta i kako i da je obiteljposto je sama jedino sta ima i sta joj vrijedi. al nema veze.skuzit ce ona to. ko i ja sto cu skuziti.
kako ljudi ne razumiju kakve muzike ima kvalitetne.ali sta ces kad su i oni ludi ko ja.
Ma nemoj? To je problem vas roditelja, sto imate najbolje namere i mislite da sve znate bolje i da je vase bolje ono pravo
ne. moja djeca sama odlucuju sta ce upisati, zavrsiti i kako ce ziviti. samo molim boga da ne pokupe nesto od mene jer ce onda biti katastrofa. ali srecom da nisu na mene.
nisu tebe unistili tvoji roditelji ili tvoja mama i ne prebacuj krivnju na nju. moze snositi dio krivice sto ti nije pruziladovoljno ljubavi ali veci dio je na tebi. mene moj stari nikada nije zagrlio niti mi ikad u zivotu rekao da me voli pa ga za nista ne krivim jer sam samo ja u autu dok su svi ostali relativno normalni.ali nisu usli u narkomaniju.
nista mi nisi rekla ksana. bas nista.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

licaninsasela wrote: Thu Apr 01, 2021 6:41 pm
xxxana wrote: Thu Apr 01, 2021 6:36 pm
ne. moja djeca sama odlucuju sta ce upisati, zavrsiti i kako ce ziviti. samo molim boga da ne pokupe nesto od mene jer ce onda biti katastrofa. ali srecom da nisu na mene.
nisu tebe unistili tvoji roditelji ili tvoja mama i ne prebacuj krivnju na nju. moze snositi dio krivice sto ti nije pruziladovoljno ljubavi ali veci dio je na tebi. mene moj stari nikada nije zagrlio niti mi ikad u zivotu rekao da me voli pa ga za nista ne krivim jer sam samo ja u autu dok su svi ostali relativno normalni.ali nisu usli u narkomaniju.
nista mi nisi rekla ksana. bas nista.
pa ajde ti meni reci sta je dobro za tebe kad vec skaces na glavu protiv roditelja? pa nije ti mama stavljala dop i bijelo pod nos. mozda jednostavno nisu znali bolje i to je to. a ne mozes ti njih kriviti za svoje probleme. ko ima veci problem? tvoja mama ili ti sto vas dvije ne mozete naci zajednicki jezik?koga to vise jebe u zivotu,nju ili tebe?
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Thu Apr 01, 2021 6:38 pm Meni se "majčinstvo" rano u životu zgadilo.
Šteta ne može video.
ti si imala problema to sam skuzio i groznihiskustava ali one zene koje nisu ja ne razumijem da nemaju potrebu biti majke. jebiga. meni nije normalno da nijemci primjer umjesto djece imaju psa kojeg odgajaju kao da im je dijete a dijete jednostavno nece da imaju. i vecina ih tako tamo razmislja a to je doslo i kod nas.
Akkasha Come Back

Akkasha Come Back wrote: Thu Apr 01, 2021 6:38 pm Meni se "majčinstvo" rano u životu zgadilo.
Šteta ne može video.
Evo slike predivnog početka života...

Image
J. V. Gete (1749 - 1832)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

jebigaja razmisljam eto kao otac dvoje djece. pa kod nas balkanaca dijete ti je cijeli zivot na grbaci i cijeli zivot se boris i radis da im nesto ostavis i omogucis i na taj nacin napravis debile od djece dok opet uzzmi nijemce kod njih dijete zavrsi skolu napuni 18 godina i mrs van iz stana i idi radi i vide se dva puta godisnje i to je to. a kod nas cijeli zivot se brine s za djecu i onda te jos zajebavaju
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Thu Apr 01, 2021 6:48 pm
Šteta ne može video.

Image
a jebiga akasa. ja na porodu nikada ne bi mogo biti jer mi je to isto gadljivo. ali tako radaju i zivotinje a mi smo samo malo inteligentnije zivotinje koje imaju satro malo vise mozga a ustvari smo glupi ko kurac. po meni ljudima je rad nametnut. mi bi trebali ziviti ko i zivotinje. hrana, spavanje,odmaranje,igranje i jebavanje. to zivotinje rade. nista ne rade osim toga i tako opstaju i tako im je lijepo. i ljepse im je od ljudi. uvjeren sam. biti u prirodi primjer hijena i sta ona radi. samo se hrani, odmara,igra,spava i jebe se. kao i svaka druga zivotinja
Akkasha Come Back

Akkasha Come Back wrote: Thu Apr 01, 2021 6:48 pm
Šteta ne može video.

Image
A to je još samo fizički deo. Gde je psiha? Mislim na uopšteno razmišljanje ima li život uopšte ikakav smisao...ako i ima, ja ga nisam našla, a s'obzirom da nisam, što bih se razmnožavala kad generalno smatram da je život sranje, naročito ako je "ispravan i legalan".
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

Nemojte srati, morao sam na ovo reagovati. Ja u opste nisam gadljiv na porodjaj. Ovde je morbidno samo nacin na koji je slikano, ako nije montaza. Kao detetova glava visi prema podu, i zena stoji?! Gde se to zene stojecki poradjaju? U Diznilendu?
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Post Reply