Kulturno umjetnicko drustvo auto put bratstvo i nejedinstvo

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: Kulturno umjetnicko drustvo auto put bratstvo i nejedinstvo

Post by Akkasha Come Back »

licaninsasela wrote: Tue Mar 23, 2021 6:38 pm ovo je postala ucmala mocvara ljudi koji ne kuze kadje neko u kurcu nego samo sebe gledaju tipicno narkomanski. ima tu vise staleza. po meni cetiri. oni cetvrti se prvo lijepo moraju pozdraviti i predstaviti i tek kad ih ekipa prihvati ako ih prihvati onda mogu iznijeti neko svoje misljenje o necemu ili nekome ili iznijeti svoj problem. ma nabijem vas nakurac sa takim razmisljanjem. bog te jebo ko neki gurui su postali. na jebem vas i vas pomaganje drugima. covjek se danas javio dva ili jednom neki viktor i naravno da je dobio popicki od nekog,kako on samo ima pravo umijesati se u raspravu. a ovo brisanje postova mi je jos jaca stvar. da s netko ne bi uvrijedio. pa sta se koji kurac dopisujete privatnim porukama pa iznosite prljavo rublje. i ja sam to namjerno napravio i ne kajem se ni sekumnezbog toga jer mi je prepun kurac vise prepametnih ljudi ovdje a ponavljaju jedno te isto ko papagaji, pa kako se vi pametni niste sjetili ovdje napraviti jednu knjigu i izvuci sve ono sto vrijedii i staviti u jedan folder? ane. treba pitati ovlastenu osobu na kojoj je sto stranici. ma nabijem vas na onu stvar. covjeku mozda gori pod petama i u kurcu je I trazi pomoc jer je rastrojen i treba mu malo razgovora a on dobije odgovor sve ti pise na toj i toj stranici. znas sta sanela jebe mi se ako sam sad prekrsio sva prava foruma,slobodno me blokiraj sto se mene tice za stalno. koja je to mocvara postala.panajoljeje pricai sam sa sobom ovdje jer nema druge. moram paziti samo da ne bi i odavde nekome usao u mozak jer papci ovo citaju,gutaju svaku rijec koja je napisana ovako nejasno. i moji nrkomani, lijeceni pod navodnikenarkoani, tabletomani i oni koji zele postati narkomani ali nemaju muda. ovdje ima samo jdna osoba koja se koprca i blizu je pada ako nesto drasticno ne promijeni. garantiram to. i necu naravno likovati i biti sretan ako padne ali dzaba onda godina dana zivljenja kao biljka a to vrijeme je mogla iskoristiti da dovede u red sve odnose koji su joj poremeceni ali za to treba imati hrabrosti, o ovoj godini je mogla naci decka koji ce je razumiti i biti podrska i sada se ne bi jebala u zdrav mozak radi teretane negobi bila sa nekom bliskom osobom i veselo se druzila. a ovako je zabijena u svojoj sobi i razmislja kako joj je pun kurac i foruma i ljudi i zlobnih ljudi, to sM J, i andela civara i onih najpametnijih koji ce reci ma sve je to normalno. ma sta je normalno. biti cist godinu gana i ziviti ko biljka. oprostite ljudi onda sa, ja retardiran covjek. a
a ti akasa slusaj frajlu i stopa da ti ne udem u glavu i ne pocnem manipulirati s tobom bog te jebo koja je to strasna prica. i stope nema nemoci kod mene negosamo borba,kada neznam kako dalje ja pitam i toga se drzim. to sam naucio u zivotu da imapuno pametnijih ljudi od mene jer inace ne bibio to sto jesam.
https://youtu.be/rXA-9mWGCXk
Ovo je prvi put da sam pročitala išta sa ove tvoje teme, iznenadih se kad videh svoje ime, jebiga ako si me i pre pominjao, nmg da čitam ove kako ih ja zovem "čaršav postove" :lol:

A, da, dobra fora, 🤣 da mi uđeš u glavu 🤣🤣🤣
Hajde film triler SF horor da snimimo 🤣
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

potpuno si u pravu Sanela. samo ti i dalje grickaj kokice i prati kako se ljudi koprcaju u svojim govnima. to je ok zanimacija. bolje nego da gledaš film u kinu. pazi samo da se ne zagrcnes sa kokicama. citam kako treba kvalitetno ziviti nakon ostavka narkotika. zanimljivo. da znamo kako se nositi sa problemima i kako ih rjesavati na pravi nacin ne bi ni bili u ovoj ocajnoj situaciji da vidimo na ovakom forumu. citam također da treba gledati sebe i ajmo reci svojim primjerom pomoci drugi, druge ne treba gledati. ok. kako cu ja primjer doci k sebi ako mi netko ne ukaze di grijesim nego me tapse po ramenu i kaze maok ces ti biti za nekih godinu dana dok se mozak oporavi. e taj koji tako razmislja neka se upuca udmah u glavu sa cime god stigne.ovdje je jedin do kraja iskrena akasa kojoj je jezik ko i meni brzi od mozga, nije iskvarena i razumije problematiku ovisnosti jer je prosla sve u zivotu. meni je jedino krivo sto je odlucila ziviiti tako kako zivi ali to je njen odabir. sa 45 46 godina nije zivot gotov nego su to po meni najbolje godine,mozda se i tjesim jer me vrijeme pregazilo. viktor je pametan covjek sa previse poroka i tesko ce se izvuci iz tako zajebane situacije ali je svjestan svih svojih sranja, a svestan je zato sto je ostao ko cuko sam . nazalost. mozda svakome ovdje treba da dobro zvizne glavom o pod da bi se pokrenio. boli mene kurac sto uvijek vrtim istu pricu. na kraju krajeva svi ovdje pristutni ce uvijek vrtiti taku pricu jer ce uvijek biti ili bivsi ivisnici ili ovisnici. i tu je prica gotova. a ti ksana kad ovo procitas razmili dobro sto e je viktor pitao ili ja. di je problem i di si zapela. odavno ja ne pusim price u stilu pa ona se bori ili on se bori ili ja se borim. pa borim se kako znam i umijem i opet upadam u probleme vodili oni do heroina ili ne. godinu dana je uspjeh za svakoga tko je toliko cist, ustvari svaki dan pa makar bio i samo jedan dan je uspjeh ako je danki odlucio biti cist. ja samo tebe ksana pitam di je zapelo da si sada nakon godine dana cistoce isto tako sjebana kao kad si spustala sub. u istoj si situaciji i sto je zalosno niti se ne trudis da shvatis zasto tapkas na jednom mjestu i bojis se osnovnih stvari i sve ti kako se meni cini ide na kurac. prvi te necu tapsati po ramenu sto si cista godinu dana. mogu ti samo reci da sam razocaran sto si zablokirala i to ce te odvesti opet u ovisnost jer to nitko od nas ne moze dugo izdrzati. ja sam bolestan u glavu i pomalo se mirim s time kao i neki drugi ovdje, predati se necu, necu nikaku terapiju,od vas kokosara ne mogu dobiti niti jedan pravi savjet kako dalje,eventualno od Sanele ako je dobre volje da me malo ispravi i usmjeri kako dalje. bar ti zena kaze u glavu kakav si i ne moras se sam truditi otkriti kakvo si sebicno đubre. ovo se na mene odnosi a ne na ksanu. ksana je postala kukavica jer se ne usudi suociti sa svojim osjecajima pa i po cijenu da pogrijesi. ne mozes ni pogrijesiti ako nesto ne pokusas da promjenis na sebi. uglavnom sam svjestan da zivot nakon ostavke droge ima puno vise padova nego lijepih dana i svjestan sam da ne treba i ne ocekujem neko cudo da cu se za godinu dana bolje osjecati ako ovako stagniram. a ksana ti stagniras i pitanje je da li si kapacitet to tako ziviti kako ti zivis. to nije kvalitetan i isravan nacin zivota ma koliko vi svi ovdje tupili meni da grijesim u vezi ksane.itekako sam svjestan da pljuvajuci druge i gledajuci druge tjesim na neki nacin sebe da nisam toliko bas sjeban. a to vecina ovdje radi. opet ako samo sebe gledas omda si sebican, a ako ti nitko ne ukaze di grijesis neces moci sebe dovesti u red.kako da ja sam sebe promijenim ako se ja vidim jednim ocima i drzim da sam ok dok me drugi vide a sasvim drugaciji nacin koji je sigurno realniji. znaci sve ovo je jedan zacarani krug di do izrazaja dolazi uglavnom sebicnost, kurcenje tko je sta bio u zivotu i koliko jedroge sasuo u sebe,oholst, pljuvanje u principu jedni to rade sirovo ko ja dok drugi to sve rade zamaskirani u rukavicama i paze da ih gospodarica Sanela ne blokira. svi koji tako se ponasuju da paze i brisu sta su napisali su obicne pičke koje ni u ovoj virtuali ne mogu dabudu iskreni negou ljepsavaju recenice eto da se nekome svide ili da ne budu blokirani. onaj koji je rekao da ja ljudima ulazim u mozak j idiot i tu nema sta vise da se kaze. bog te jebo ko da sam ja neki mag ili vrac pa ljudima mijenjam njihovu svijest. samo sam ovih zadnjih dana pitao ksanu direktnodi je zapelo i ne pada mi na pamet tapsati je po ramene jer znam da ona moze pregrmiti upravo to sto je sad jebe samo se na neki jebeni nacin mora pokreniti. problem je ovdje sto se gleda tko ti nesto pise i ukazuje i kakav je a ne gledase sto ti je napisano i ukazano na nesto. imam pravo ovdje svakome reci sta hocu jer sam iz komada 15 godina bio cist i nam mehanizme kako ostati cist, a sad je moj problem sto sam se zanemario i pao i sto padam na glupostima koji nemaju veze sa drogom ali imaju sa uzrokom koji je doveo do ovisnosti. nastavim li ovako ziviti sada ko biljka, a to radi i ksana oboje cemo za pola godine do godinu biti opet u teskoj kurcini i zakacni na nesto sto volimo. nazalost kada se covjek upozna a upozna se na nacin da mu drugi sugeririraju kakav je on je covjek se vidi onako lazno kako jecijeli zivot gradio masku svoju, droga vise nema smisla jer znas da sa njom bjezis odsvega onoga sto te je i dovelodo ovisnosti. droga nije problem nego glava. jebe mi se kako ce o shvatiti i da li ce iscitati ovu citabu ali ksana bi trebala procitati i razmisliti sta i kako dalje. uopće se ja nje nisam uhvatio da bi pobjego od svojih govana jer sam itekako svjestn u kojem sam kurcu ali mogu reci i pitati ksanu gdje je zapelo i sta se desava jer ne ide na dobro a toga je i ona sama svjesna.
akasa budisti se u hramu garant jebu u guzicu. ili kurcem ili bambusovim stapom. nekako mi to izgleda realno za njih i njihovnacin zivota. pa nek se jebu ako im je lijepo tako.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

licaninsasela wrote: Sun Mar 28, 2021 12:23 pm potpuno si u pravu Sanela. samo ti i dalje grickaj kokice i prati kako se ljudi koprcaju u svojim govnima. to je ok zanimacija. bolje nego da gledaš film u kinu. pazi samo da se ne zagrcnes sa kokicama. citam kako treba kvalitetno ziviti nakon ostavka narkotika. zanimljivo. da znamo kako se nositi sa problemima i kako ih rjesavati na pravi nacin ne bi ni bili u ovoj ocajnoj situaciji da vidimo na ovakom forumu. citam također da treba gledati sebe i ajmo reci svojim primjerom pomoci drugi, druge ne treba gledati. ok. kako cu ja primjer doci k sebi ako mi netko ne ukaze di grijesim nego me tapse po ramenu i kaze maok ces ti biti za nekih godinu dana dok se mozak oporavi. e taj koji tako razmislja neka se upuca udmah u glavu sa cime god stigne.ovdje je jedin do kraja iskrena akasa kojoj je jezik ko i meni brzi od mozga, nije iskvarena i razumije problematiku ovisnosti jer je prosla sve u zivotu. meni je jedino krivo sto je odlucila ziviiti tako kako zivi ali to je njen odabir. sa 45 46 godina nije zivot gotov nego su to po meni najbolje godine,mozda se i tjesim jer me vrijeme pregazilo. viktor je pametan covjek sa previse poroka i tesko ce se izvuci iz tako zajebane situacije ali je svjestan svih svojih sranja, a svestan je zato sto je ostao ko cuko sam . nazalost. mozda svakome ovdje treba da dobro zvizne glavom o pod da bi se pokrenio. boli mene kurac sto uvijek vrtim istu pricu. na kraju krajeva svi ovdje pristutni ce uvijek vrtiti taku pricu jer ce uvijek biti ili bivsi ivisnici ili ovisnici. i tu je prica gotova. a ti ksana kad ovo procitas razmili dobro sto e je viktor pitao ili ja. di je problem i di si zapela. odavno ja ne pusim price u stilu pa ona se bori ili on se bori ili ja se borim. pa borim se kako znam i umijem i opet upadam u probleme vodili oni do heroina ili ne. godinu dana je uspjeh za svakoga tko je toliko cist, ustvari svaki dan pa makar bio i samo jedan dan je uspjeh ako je danki odlucio biti cist. ja samo tebe ksana pitam di je zapelo da si sada nakon godine dana cistoce isto tako sjebana kao kad si spustala sub. u istoj si situaciji i sto je zalosno niti se ne trudis da shvatis zasto tapkas na jednom mjestu i bojis se osnovnih stvari i sve ti kako se meni cini ide na kurac. prvi te necu tapsati po ramenu sto si cista godinu dana. mogu ti samo reci da sam razocaran sto si zablokirala i to ce te odvesti opet u ovisnost jer to nitko od nas ne moze dugo izdrzati. ja sam bolestan u glavu i pomalo se mirim s time kao i neki drugi ovdje, predati se necu, necu nikaku terapiju,od vas kokosara ne mogu dobiti niti jedan pravi savjet kako dalje,eventualno od Sanele ako je dobre volje da me malo ispravi i usmjeri kako dalje. bar ti zena kaze u glavu kakav si i ne moras se sam truditi otkriti kakvo si sebicno đubre. ovo se na mene odnosi a ne na ksanu. ksana je postala kukavica jer se ne usudi suociti sa svojim osjecajima pa i po cijenu da pogrijesi. ne mozes ni pogrijesiti ako nesto ne pokusas da promjenis na sebi. uglavnom sam svjestan da zivot nakon ostavke droge ima puno vise padova nego lijepih dana i svjestan sam da ne treba i ne ocekujem neko cudo da cu se za godinu dana bolje osjecati ako ovako stagniram. a ksana ti stagniras i pitanje je da li si kapacitet to tako ziviti kako ti zivis. to nije kvalitetan i isravan nacin zivota ma koliko vi svi ovdje tupili meni da grijesim u vezi ksane.itekako sam svjestan da pljuvajuci druge i gledajuci druge tjesim na neki nacin sebe da nisam toliko bas sjeban. a to vecina ovdje radi. opet ako samo sebe gledas omda si sebican, a ako ti nitko ne ukaze di grijesis neces moci sebe dovesti u red.kako da ja sam sebe promijenim ako se ja vidim jednim ocima i drzim da sam ok dok me drugi vide a sasvim drugaciji nacin koji je sigurno realniji. znaci sve ovo je jedan zacarani krug di do izrazaja dolazi uglavnom sebicnost, kurcenje tko je sta bio u zivotu i koliko jedroge sasuo u sebe,oholst, pljuvanje u principu jedni to rade sirovo ko ja dok drugi to sve rade zamaskirani u rukavicama i paze da ih gospodarica Sanela ne blokira. svi koji tako se ponasuju da paze i brisu sta su napisali su obicne pičke koje ni u ovoj virtuali ne mogu dabudu iskreni negou ljepsavaju recenice eto da se nekome svide ili da ne budu blokirani. onaj koji je rekao da ja ljudima ulazim u mozak j idiot i tu nema sta vise da se kaze. bog te jebo ko da sam ja neki mag ili vrac pa ljudima mijenjam njihovu svijest. samo sam ovih zadnjih dana pitao ksanu direktnodi je zapelo i ne pada mi na pamet tapsati je po ramene jer znam da ona moze pregrmiti upravo to sto je sad jebe samo se na neki jebeni nacin mora pokreniti. problem je ovdje sto se gleda tko ti nesto pise i ukazuje i kakav je a ne gledase sto ti je napisano i ukazano na nesto. imam pravo ovdje svakome reci sta hocu jer sam iz komada 15 godina bio cist i nam mehanizme kako ostati cist, a sad je moj problem sto sam se zanemario i pao i sto padam na glupostima koji nemaju veze sa drogom ali imaju sa uzrokom koji je doveo do ovisnosti. nastavim li ovako ziviti sada ko biljka, a to radi i ksana oboje cemo za pola godine do godinu biti opet u teskoj kurcini i zakacni na nesto sto volimo. nazalost kada se covjek upozna a upozna se na nacin da mu drugi sugeririraju kakav je on je covjek se vidi onako lazno kako jecijeli zivot gradio masku svoju, droga vise nema smisla jer znas da sa njom bjezis odsvega onoga sto te je i dovelodo ovisnosti. droga nije problem nego glava. jebe mi se kako ce o shvatiti i da li ce iscitati ovu citabu ali ksana bi trebala procitati i razmisliti sta i kako dalje. uopće se ja nje nisam uhvatio da bi pobjego od svojih govana jer sam itekako svjestn u kojem sam kurcu ali mogu reci i pitati ksanu gdje je zapelo i sta se desava jer ne ide na dobro a toga je i ona sama svjesna.
akasa budisti se u hramu garant jebu u guzicu. ili kurcem ili bambusovim stapom. nekako mi to izgleda realno za njih i njihovnacin zivota. pa nek se jebu ako im je lijepo tako.
Bravo za ovo: kada se covjek upozna a upozna se na nacin da mu drugi sugeririraju kakav je on je covjek se vidi onako lazno kako jecijeli zivot gradio masku svoju, droga vise nema smisla jer znas da sa njom bjezis odsvega onoga sto te je i dovelodo ovisnosti. droga nije problem nego glava.

Da, ja sam jednom na grupnoj terapiji pre sto godina rekla timu doktora da nemaju veze sa životom, da pojma nemaju, da je moj otac stručniji od svih njih zajedno jer je u celom mom životu i okolini jedino eto taj moj otac shvatio da se drogom beži od stvarnosti a ta ista stvarnost je i dovela do početka drogiranja.

Ličanine evo i ja sam počela da čitam šta pišeš, samo što ja javno odgovorim a ne šunjam se ovuda da me niko ne vidi.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
sanela

Post by sanela »

Lika, ovaj dugi post sam procitala, jer sam vidjela da me spominjes. Ko ima vremena i zivaca moze nesto pametno i naci u svemu sto si ovdje nadrobio.
Pretjera ga s budistima u hramu, pa bolan suti, ne lupetaj bezveze.
Cinjenica je da si dobro napisao i za ksanu i za akasu i za viktora u ovom postu. I ja mislim da su 40. najbolje godine kad znamo sta zelimo, a sta ne zelimo. ;)
Samo su nam okolnosti svima razlicite i pocetne pozicije. Ja vjerujem u neprekidni trud i rad, trenutke uzitka i srece, ugadjanja sebi i onima koje volimo, ali ne naustrb vlastite srece. To nije sebicnost, nego sapostovanje.
I ovo sto si rekao, da ti drugi trebaju ukazati na greske, to apsolutno stoji, jer nekad stvarno sebe ne vidimo. Ali treba istaknuti i nesto pozitivno. Ne samo negativno. To je pravilo kod ukazivanja. Hajde, malo vjezbaj :)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Sun Mar 28, 2021 2:09 pm
licaninsasela wrote: Sun Mar 28, 2021 12:23 pm potpuno si u pravu Sanela. samo ti i dalje grickaj kokice i prati kako se ljudi koprcaju u svojim govnima. to je ok zanimacija. bolje nego da gledaš film u kinu. pazi samo da se ne zagrcnes sa kokicama. citam kako treba kvalitetno ziviti nakon ostavka narkotika. zanimljivo. da znamo kako se nositi sa problemima i kako ih rjesavati na pravi nacin ne bi ni bili u ovoj ocajnoj situaciji da vidimo na ovakom forumu. citam također da treba gledati sebe i ajmo reci svojim primjerom pomoci drugi, druge ne treba gledati. ok. kako cu ja primjer doci k sebi ako mi netko ne ukaze di grijesim nego me tapse po ramenu i kaze maok ces ti biti za nekih godinu dana dok se mozak oporavi. e taj koji tako razmislja neka se upuca udmah u glavu sa cime god stigne.ovdje je jedin do kraja iskrena akasa kojoj je jezik ko i meni brzi od mozga, nije iskvarena i razumije problematiku ovisnosti jer je prosla sve u zivotu. meni je jedino krivo sto je odlucila ziviiti tako kako zivi ali to je njen odabir. sa 45 46 godina nije zivot gotov nego su to po meni najbolje godine,mozda se i tjesim jer me vrijeme pregazilo. viktor je pametan covjek sa previse poroka i tesko ce se izvuci iz tako zajebane situacije ali je svjestan svih svojih sranja, a svestan je zato sto je ostao ko cuko sam . nazalost. mozda svakome ovdje treba da dobro zvizne glavom o pod da bi se pokrenio. boli mene kurac sto uvijek vrtim istu pricu. na kraju krajeva svi ovdje pristutni ce uvijek vrtiti taku pricu jer ce uvijek biti ili bivsi ivisnici ili ovisnici. i tu je prica gotova. a ti ksana kad ovo procitas razmili dobro sto e je viktor pitao ili ja. di je problem i di si zapela. odavno ja ne pusim price u stilu pa ona se bori ili on se bori ili ja se borim. pa borim se kako znam i umijem i opet upadam u probleme vodili oni do heroina ili ne. godinu dana je uspjeh za svakoga tko je toliko cist, ustvari svaki dan pa makar bio i samo jedan dan je uspjeh ako je danki odlucio biti cist. ja samo tebe ksana pitam di je zapelo da si sada nakon godine dana cistoce isto tako sjebana kao kad si spustala sub. u istoj si situaciji i sto je zalosno niti se ne trudis da shvatis zasto tapkas na jednom mjestu i bojis se osnovnih stvari i sve ti kako se meni cini ide na kurac. prvi te necu tapsati po ramenu sto si cista godinu dana. mogu ti samo reci da sam razocaran sto si zablokirala i to ce te odvesti opet u ovisnost jer to nitko od nas ne moze dugo izdrzati. ja sam bolestan u glavu i pomalo se mirim s time kao i neki drugi ovdje, predati se necu, necu nikaku terapiju,od vas kokosara ne mogu dobiti niti jedan pravi savjet kako dalje,eventualno od Sanele ako je dobre volje da me malo ispravi i usmjeri kako dalje. bar ti zena kaze u glavu kakav si i ne moras se sam truditi otkriti kakvo si sebicno đubre. ovo se na mene odnosi a ne na ksanu. ksana je postala kukavica jer se ne usudi suociti sa svojim osjecajima pa i po cijenu da pogrijesi. ne mozes ni pogrijesiti ako nesto ne pokusas da promjenis na sebi. uglavnom sam svjestan da zivot nakon ostavke droge ima puno vise padova nego lijepih dana i svjestan sam da ne treba i ne ocekujem neko cudo da cu se za godinu dana bolje osjecati ako ovako stagniram. a ksana ti stagniras i pitanje je da li si kapacitet to tako ziviti kako ti zivis. to nije kvalitetan i isravan nacin zivota ma koliko vi svi ovdje tupili meni da grijesim u vezi ksane.itekako sam svjestan da pljuvajuci druge i gledajuci druge tjesim na neki nacin sebe da nisam toliko bas sjeban. a to vecina ovdje radi. opet ako samo sebe gledas omda si sebican, a ako ti nitko ne ukaze di grijesis neces moci sebe dovesti u red.kako da ja sam sebe promijenim ako se ja vidim jednim ocima i drzim da sam ok dok me drugi vide a sasvim drugaciji nacin koji je sigurno realniji. znaci sve ovo je jedan zacarani krug di do izrazaja dolazi uglavnom sebicnost, kurcenje tko je sta bio u zivotu i koliko jedroge sasuo u sebe,oholst, pljuvanje u principu jedni to rade sirovo ko ja dok drugi to sve rade zamaskirani u rukavicama i paze da ih gospodarica Sanela ne blokira. svi koji tako se ponasuju da paze i brisu sta su napisali su obicne pičke koje ni u ovoj virtuali ne mogu dabudu iskreni negou ljepsavaju recenice eto da se nekome svide ili da ne budu blokirani. onaj koji je rekao da ja ljudima ulazim u mozak j idiot i tu nema sta vise da se kaze. bog te jebo ko da sam ja neki mag ili vrac pa ljudima mijenjam njihovu svijest. samo sam ovih zadnjih dana pitao ksanu direktnodi je zapelo i ne pada mi na pamet tapsati je po ramene jer znam da ona moze pregrmiti upravo to sto je sad jebe samo se na neki jebeni nacin mora pokreniti. problem je ovdje sto se gleda tko ti nesto pise i ukazuje i kakav je a ne gledase sto ti je napisano i ukazano na nesto. imam pravo ovdje svakome reci sta hocu jer sam iz komada 15 godina bio cist i nam mehanizme kako ostati cist, a sad je moj problem sto sam se zanemario i pao i sto padam na glupostima koji nemaju veze sa drogom ali imaju sa uzrokom koji je doveo do ovisnosti. nastavim li ovako ziviti sada ko biljka, a to radi i ksana oboje cemo za pola godine do godinu biti opet u teskoj kurcini i zakacni na nesto sto volimo. nazalost kada se covjek upozna a upozna se na nacin da mu drugi sugeririraju kakav je on je covjek se vidi onako lazno kako jecijeli zivot gradio masku svoju, droga vise nema smisla jer znas da sa njom bjezis odsvega onoga sto te je i dovelodo ovisnosti. droga nije problem nego glava. jebe mi se kako ce o shvatiti i da li ce iscitati ovu citabu ali ksana bi trebala procitati i razmisliti sta i kako dalje. uopće se ja nje nisam uhvatio da bi pobjego od svojih govana jer sam itekako svjestn u kojem sam kurcu ali mogu reci i pitati ksanu gdje je zapelo i sta se desava jer ne ide na dobro a toga je i ona sama svjesna.
Bravo za ovo: kada se covjek upozna a upozna se na nacin da mu drugi sugeririraju kakav je on je covjek se vidi onako lazno kako jecijeli zivot gradio masku svoju, droga vise nema smisla jer znas da sa njom bjezis odsvega onoga sto te je i dovelodo ovisnosti. droga nije problem nego glava.

Da, ja sam jednom na grupnoj terapiji pre sto godina rekla timu doktora da nemaju veze sa životom, da pojma nemaju, da je moj otac stručniji od svih njih zajedno jer je u celom mom životu i okolini jedino eto taj moj otac shvatio da se drogom beži od stvarnosti a ta ista stvarnost je i dovela do početka drogiranja.

Ličanine evo i ja sam počela da čitam šta pišeš, samo što ja javno odgovorim a ne šunjam se ovuda da me niko ne vidi.
nadrobio sam ja svasta znam ja to Sanela. ne vidim vise dobro pa masim slova na kompu, prebrzo isto tako razmisljam pa progutam rijeci. cuj ovo za budiste akasa shvaca i nisam trebao javno to napisati. i to je zajebancija. cuj, ja nisam naucio dijeliti bas olako komplimente, pogotovo nekome ko glumi kao primjer ksanači djevojcicu i uzjen+be se cim ju malo dotaknes. dijelom sam ja kriv sto sam ju ovdje od pocetka razmazioi pazio sta joj govorim i to kad je bila u totalnoj kurcini. kad joj niko nije vjerovao pa cak ni ona sama da nesto moze imala je od mene podstrijeh da je jaka i da sve moze. necu joj dati kompliment sto je godinu dana cista i to cu ostaviti za ulizice da joj se dodvoravaju. ona od mene moze samo cuti da je sada stala i da to nije dobro. pitanje je sad da li joj pomazem vise ja koji joj govori da stagnira ili onaj koji je takpe po ramenu i odjasnjaa je o nekom kurcevom PAWSu i da je to normalano i prolazno stanje. nije. zanemarila se kao sto sam se i ja zanemario i jako je blizu pada msta god ljudi ovdje govorili.ksani je dovoljno da ne dobije od mene samarcinukako ona kaze i time zna da je na pravom putu,jebiga sada nije dobro i to se vidi iz aviona i iso ja njoj na zivce ili ne desiti ce se neminovno a sto i je najgore. bacit ce godinu dana zivota i opet biti na pocetku.
sta si jos spomenila? akasu jel? da, meni je uzasno krivo kad vidim da neko u najboljim godinama vec razmislja o prolaznosti zivota i sto se jednostavno predala i zadovoljava se sa minimumom.drzimda je ovdje jedino akasa iskrena do kraja i sa tom svojom isrenoscu je ljudi ovdje gađaju di misle da najvise boli. e tu su se zajebali jer akasu takve stvari ne pogadaju jer je prosla sito i reseto i ne glumi sveticu kao ksana. ja jesaam protivniksvih tableta jer sam na svi tim tabletama takoder bio i samo radio transfere sa jedne bobe na drugu a sve je isti kurac ko i dop jer sa bobama bjezis opet od sebe i svojih problema.u komuni sam naucio da samo borbenoscu i gaženjem vlastitog ega kao i upornosću mozes sebe mijenjati. mijenjas se na nacin da netko mora srusiti tvoju/moju staruiskrivljenu sliku o sebi koju si godinama gradio/la da bi opstaona ulici ili zatvoru. naravno da se sam vidis tako kako sise izgradio i naravno da nije lako i jako tesko je slusati od drugih ljudi kakav si ti zapravo. to nema veze ni sa kurcevim PAWSom ni sa kemijom u glavi. to ima veze sa rusenjem svoga staroga ja i izgradnji novoga a to nije nimalo lako i naravno da postoje stepenice koje sam ne mozes prekoraciti kao npr sada ksana i naravno da te netko treba pogurati da skupis ili skupim hrabrosti za prijeci tu stepenicu.
viktor?pojma nemam sta bireko. previse tih ovisnosti odjednom ima. cuga je takoder kao i dop bijeg od sebe a ne opustanje ako on kaze. to je samo uljepsavanje od onoga da si sam priznas da si cuger. jebiga. tako to meni izgleda. to nema veze sa time da li je on pametan ili nije nego da ima jako velikih problema i samo radi transfre sa jednog poroka na drugi. samo sto on ima muda zaleci do kraja. znaci ici do iznemoglosti i biti nazalost toga svjestan.
stopa ne vrijedi ni komentirati jer on pokusava tek postati narkoman i njemu ovo nista nije jasno jer nista od toga nije prosao. sto kaze ksana njega jebu opekotine treceg stupnja. pa kud pobogu bas treceg jer se treci stupanj ne moze lijeciti doma nego u bolnici al ajde. neka mu.sta je ko neki indijanac se naroko neke cuge i iso plesati po zari u picku materinu. a kud bas obje noge.ne razumijemsta ima dokazivati i prekrivati lordom svoje ime i stavljati neki papir o prekrsajnom pritvoru. mene je zena prije mjesec dva ponizila na nacin da djeci jasno i glasno kazem da je njihov otac prodavao heroin zbog cega sam dva puta bio na robiji i da sam isao na lijecenje u komunu ko narkoman i da sam nakon 15 godina opet pao. za mene je zatvor ponizenje a ne kurcenje i ustanova di postanes samo jos veci zlikovac.
ma ne mora niko ovo citati i meni je drago kad neko kaze da pisem nebuloze jer time mi daje do znanja da nema pojma o problemu ovisnosti i a to traje dozivotno. nije to jebea prehlada se se izlijeci i sve pet.
je Sanela 40 plus su meni sada najbolje godine i fizicki se dobro osjecam samo na krivi nacin trazim neka svoja zadovoljstva a sto si mi vec i rekla da sam ustvari teski sebicnjak sto i je tako.u potpunosti se slazem s time. slazem se i sa time da se ne znamo ili da se ne znam nositi sa svojjim emocijama koje znaju do te mjere poluditi da mi dode da se ubijem ponekad. e tu sam ja u kurcu i tu ja padam garant kroz odredeni vremenski period ako se ne sredim. za to ksanu i pod navodnike tlacim da se izvuce iz te jebene stagnirajuce situacije di joj je sve dosadno, di su joj na poslu svi u kurcu, di si boji naci decka jer se boji kako ce reagirati. e pa jebi ga, mora se trgnuti. pa i ako pogrijesi znat ce onda da mora drugaciije, a ovako ce joj jedina opcija biti vracanja na staro sto ona uporno nijece a usto ja ne vjerujem.ksana je danki od 30 i kusur godina i ako se sad ne ispravi tesko ce poslije jer sto si stariji sve to teze ide i vodi k tomu da se dovedes u situaciju da si na socijali i da si ko akasa na hrpi lijekova i zadovoljna je samo sto se ne drogira heroinom a frka joj je proc pored starog dilera da joj ne uvali kvoter. toliko o psihi narkomana. svo smo isti ali i razliciti. isti smo po tome sto smo svi sa emocijama u kurcu i to nas je odvelo u ovisnsost a razliciti smo samo po tome gdje tko zivi i kako izgleda sto je totalno bitno zato sto se mi ne osjecamo dobro u svojoj kozi. onaj koji mi kaze da se dobro osjeca u svojoj kozi znaci da je prevlado sve prepreke i pobijedio vlastitog sebe i sada zivi normala zivot. to ovdje taki nije nitko on nas. i svi radimo sranja.
ide numera jer me oci bole od tipkanja a da ne grijesim puno.
cudno da me nisi blokirala Sanela a bas sam mislio da sam napravio odlican post za blokadu. jebi ga.omasio sam ili mi gledas kroz prste.
ovo je numera kako bi mi trebali zivjeti bez straha. tri male pticice ali bitna je zgodna dama koja ubija
https://youtu.be/kcj_7PMfzxc
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Sun Mar 28, 2021 2:09 pm

ma ja Saneli iso odgovoriti ali opcenito. nisam ni vidio da si mi se obratila. oprosti. da ne mislis da te ignoriram. ne. nisam vidio. rijesi se jebenih tableta kroz godinu dvije i pocni ziviti pravim zivotom. to se i na mene osjetisamo sto ja za razliku od tebe pretjeram sa tim normalnim zivotom pa zastranim i neznam se izvuci i bjezim ondapo brodovima ili sad oet imam neke druge kombinacije di otici al moram ici jer ne mogu biti na jednom mjestu. jednostavno ne mogu i to me ubija i to ce me u zivotu i dokosuriti sto posto. ne droga nego nacin zivota .
a za ksanu eto poslusat cu sanelu i dati joj ipak malu pohvaua ko je zaista izdrzala godinu dana bez jebenog suba ali sad si ksana zapela i mras se trgnuti jer nema druge. krenei od odnosa sa majkom. vjeruj mi. kad u kuci sve stima kako treba i nema tajni sve se ovo drugo lakse prebrodi i ide nekako. ne mogu tebi neznanci ovdje pomoci koliko vlastita obitelj. na koncu samo njih i imas i nemas kamo drugdje ici a bez ljutnje nsi vise u cvijetu mladosti da mozes kako ti mislis da mozes obrlatiti ljude. mozes kretene i idiote koji ovo ne kuze ali nije to pravi i ispravan nacin. ksana kreni od kuce jer si u njoj svakodnevno i to moras kao god znas i umijes se truditi i samajkom izgraditi odnos koji je pretpostavljam u nekom statusu quo. to je sranje jer morate imati povjerenja jedni u druge i onda ces s samo poceti otkrivati i zivot ce ti biti kudikamo ljepsi i zanimljiviji. tako i na poslu. nemoguce je da su sve zene ili muski u kurcu da s nikimbas ne mozes imati frendovski odnos. tu je u tebi problem. i nisu oni dosadni nego su normalni. nauci se da kad nema droge da drogu moras svojim postupcima i to dobrima prema sebi sama proizvoditi da se tako seljacki izrazim. i ja to radim samo ja prekrdasim sva pravila i ja gledam uglavnom samo sebe i tu je moja greska. nije to greska nego svjesno sjebavanje zivota. pokreni se. sta drugo da ti kazem jer ces pasti ko kruska i neces ni znati ovaj put kako ce te spiciti pogotovo ako si pocela kuziti sve ili dio svojih mana i losih karakternih crta kao i strahova. pogodit ce te ko sto je tenk pregazio crvenog fiću u Osijeku pocetkom rata. pazi sta ti kazem ksana.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[/quote]

ma to su sve supci koji nemaju veze sa zivotom a sunjaju se ko UDBA 1985. znam ja akasa da svi oni gutaju svaku rijec koja je napisana pogotovo ako se osjete prozvanim a ne spominjem imena. onda se boje odgovoriti da se ne kompromitiraju jer cese obznaniti napokon i javno ko ima kakav problem. zajebano je to vjeruj mi.
a meni sitnim provokacijacima apsolutno ne mogu nauditi i ne diraju me njihove izjave i pravdanja i satro izoliranja pazi sadovo od dobre ekipe koja se prije ovdje dobro zajebavala. znaci kad ti je dosadno dodes ovdje i imas virtualnu ekipu koja je zdrava za zajebanciju,uzasjedan- idem na bicikl dok jos rak nije pao vozati se malo biciklom.jebo ovo.
xxxana

Post by xxxana »

A znas li koliko me zabole pravdati se tebi i bilo kome?
Nemoj mi reci da je isto biti u komuni gde si “bezbedan” i sa sobom se boriti kada za svaki okidac imas resenje i cudis se meni da ja to za godinu dana nisam shvatila, kao i to da nisam probila led i suocila se sa stvarima van.. Kqkvo gradjenje odnosa? Pa meni treba brdo energije za to i boli me uvo sto ces ovo docekati na noz..
Sa majkom su mi odnosi takvi kakvi su i mislim da je jednostavno vreme da se odvojimo, ne mogu, a u drugu ruku mi je zao sto sam dotle dosla da osecam tu potrebu da se sklonim od svega i od onih do kojih mi je stalo i koje volim i zapocnem nesto novo i sad cu ovo ispisati i nebitno mi je kako ce biti shvaceno i da li ce me neko razumeti i ne mora niko ni da razume i sama sam izgubljena shvati, pokusavam samu sebe shvatiti i to mi je najprece
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Sun Mar 28, 2021 7:12 pm A znas li koliko me zabole pravdati se tebi i bilo kome?
Nemoj mi reci da je isto biti u komuni gde si “bezbedan” i sa sobom se boriti kada za svaki okidac imas resenje i cudis se meni da ja to za godinu dana nisam shvatila, kao i to da nisam probila led i suocila se sa stvarima van.. Kqkvo gradjenje odnosa? Pa meni treba brdo energije za to i boli me uvo sto ces ovo docekati na noz..
Sa majkom su mi odnosi takvi kakvi su i mislim da je jednostavno vreme da se odvojimo, ne mogu, a u drugu ruku mi je zao sto sam dotle dosla da osecam tu potrebu da se sklonim od svega i od onih do kojih mi je stalo i koje volim i zapocnem nesto novo i sad cu ovo ispisati i nebitno mi je kako ce biti shvaceno i da li ce me neko razumeti i ne mora niko ni da razume i sama sam izgubljena shvati, pokusavam samu sebe shvatiti i to mi je najprece
nemas se ti meni sta pravdati.kako ces ti sebi objasniti da sa majkom i dalje imas odnos kakav imas.to ti gledaj. pusti ti mene i moje nozeve.tko ga imas u obitelj kad zaskripi osim obitelji? svi te napustaju i sve boli kurac za tebe osim onih koje imas doma. starog vozas i dalje kako hoces, a majka je tvrd orah sto se kaze. e si bar pokusala jedan peridod, ne jedan dan, nego jedan period u skladuzivjti sa njom.nisi. jer si odustala. i tzato si ogorcena. tako ti je i na poslu i vani u drustvu,pardon,ni ne izlazis jer se bojis recidiva. sta ti nisi proratila ovu ciju godinu u komuni i bila tamo ko licki medvjed zasticena?mislis da je komuna laka da te ljudi gađaju svaki dan u lice a ti mozes svaki dan reci jbite se idem ja van. vani je to sve lakse.ne seri mala.ti sa 30 i par godina nemas energije pa sta mislis onda odakle ovim ljudima ovdje i vani koji su stariji energija i snaga da se bore. pa i meni je najlakse dici ruke od svega i reci nek sve ide u picku materinu, odjebati obietelj i zenu i djecu i di sam onda.mislis da ja imam energije danas kad mi se kinder probudi skuhatmu rucak i otpremit ga u skolu. imama picku materinu ali moram jer je to jedini nacin da se sad pokrenem nekako. nemoj me zajebavati. eno i ja oso bio na pusti otok bio da me nitko ne gleda kad sam se vratio doma. izdrzo sam ni dva tjedna.sam sam se potjero kuci kod obitelji sa otoka. sve samo da pogledgnem od suočavanja sa istinom. pa oso u zagreb. pa u sekundi mi doslo da se idem ubiti i skuco se autm u zid.mislis da je meni lako ajde ne seri.ali ne treba se predati na takav nacin. a takvo razmisljanje ce te upravo dovesti do toga da prods kao ja sad zadnji puta. samo sam ja sa 30 i kojom lako lijepo zivio a tebe nema nigdje. i to ti ne nagijam na nos nego pogledaj sedi si ti sad. imas godina koliko imas. i koga imas. mamu i tatu.s mamom nemas jebene energije ili neznam cega da uspostavis odnos. de nemoj me jebati.a njih dvoje su ti sada sve u zivotu. ni ja ni akasa ni stop ni frajla ninocka ni sanele ni viktor ili neki drugi kurac palac. obitelj. obitelj je temelj svega. da si udana tvoja obitelj bionda bio muzi i djeca na broju jedan a broj dva roditelji. posto si ti sa roditeljima ti ces sadaici u krajnost i odsliti se od mame zato sto nemas muda sjesti sa zenom koja te rodila i popiti kavu. jebi se. kad je vise ne budes imala ili oca e onda ces viditi sta je tuga i sama sebe ces zakopati u tu narkomanisku jamu jer nisi iskoristila vrijeme s njima dok su bili zivi. to su trenutno jedini ljudi koji ti ne zele lose. ti majku ne mozes mijenjati ao ni kolege na poslu ali mozessvoje razmisljanje podrediti tako da to sve stima i da ti bude ok. e tu si zapela ako sama ne shvaca di si u kurcu. ako ti treba crtati, imam volje i nacrtati ti semu kako iz kreveta ujtru kad se dignes, ides prati zubici, pa piskiti pa sa mamom piti kavu i odlusati njenu litaniju koju slusas svaki dan.ona ne zna drugacije pricati i ukazala ti njoj to ili ne ona ce ostati ista ali ti si ta koja se mora mijenjati. tu ti ni AD ni pod navodnike prolazn PAWS ni dop ni bijelo nece moci pomoci. to moras sama bez icega.
komuna? sta nisiskupila prnje i osla eto samo na godinu dana u komunu? i to u neku sektasku di teglis namjestaj. ima normalnih za zena komauna. e sebiga onda si zatvorena jel? i to nije reality life.vjeruj mi da je da naletis na nekog ko ce te rastelovati od pocetka do kroja i di bi izasla jaka u glavi ko konjina.za tebe nije komuna, nije zatvor, nije odnos sa mamom, nije da imas frendove, nije da imas decka, pa za koji kurac zivis onda? da radis za 300 eura i budes nezadovoljna. nisi svetica, vjerovatno si poznata u som kraju kao đanerica. jebote ostaje ti jedino da se bacis u Dunav.ali nemoj to da radis. to je figurativno. nisi toliko sjebana koliko sam ja da bi bila u stanju dici ruke na sebe i ne radi to.radi ono sto ti ovdje nitko ne govori. s obitelji moras imati odlican odnos jer te oni jedini istinski vole(sjeti se jurketa), kad je doso malo do sebe sta je radio. jebavao se sa zenom i pio sa starim rakiju svaki dan u dvoristvu i cak mislio preuzeti mamin posao.o tome ti govorim, odbacujes jedine kojima je stalo do tebe. ja te ni nepoznam. i nitko ovdje i bili nas kurac oces ti sutra biti ziva ili neces. tako ti isto gledas i nas sve ovdje. i to je ok. mi smo samo virtuala. ako meni ne mozes vjerovati imas privatne poruke i obrati seSaneli za pomoc sta da radis. evo ja sam to napravio jr vise nisam vidio izlza iz svoje situacije i zena mi je rekla ne njezno da se razumijemo jer nisam ni ja njezan ali osjeti Sanela ko moze primiti kakav njen ton, grubo, sirovo, seljaci mi je rekla to to to i to, ovo ne diraj. ovo moras. i to je toliko jednostavno samo sto mi kompliciramo. a zasto zato sto smo kukavice i pičkice.
razmisli jos jednom i jos jednom cu ti ko detetu reci. dovedi se sa obitelji u blagostanje koliko god to moze biti. ne vjerujem da ti jemajka karakterno nesto ko ja, ko neki bezosjcajni gad,pricaj s njom, pomalo, svaki dan svevise, pricaj sta tebe muci. pricaj samo o svojim problemima. ne nabijaj njoj njne krive Drine odmah u startu.pricaj samo o sebi.na poslu trazi osobu s kojom ces naci zajednicki jezik. a ne mora biti ni na poslu. negdje vani da imas s kime popoiti kavu a da je zdrav u glavi. i ne srljaj. ali ne smijes biti ni tako pasivna. i sad jedi govna i jebi se i radi tako kako ti se kaze. sve ovo ce ti Sanela reci na jedan suptilno njezan nacin koji ces mozda prije prihbvatiti nego ovaj moj seljacki. dam i nije stalo do tebe ne bi potroslio ovoliko vremena da ti kuckam a da razumijes sta ti pisem. eto i da zadovoljan sam sto si ok godinu dana,ali to nije dovovoljno za tebe. limitirala si se i ogranicila sto mi se ne svida
Post Reply