O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Akkasha Come Back »

StopBup wrote: Mon Mar 22, 2021 7:11 pm Zloupotreba svih podataka o svakome, što nedavno reče Akkasha. I to ti je jedna od glavnih delatnosti ovde.
Što jes'- jes'...sve što kažete može biti upotrebljeno protiv vas...
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Mon Mar 22, 2021 7:19 pm Inače, izvinite što ja upadam, samo vi dajte...baš ste mi zanimljivi, tu sam ja, čitam, :lol:
Od mene dosta što se tiče te nazovi diskusije. :)

Daj ti neku temu, ti si često puna ideja. :D

Jbg, ja sam primoran da budem stalno kod kuće, pa mi dobro dođe ubijanje vremena na netu...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Mon Mar 22, 2021 7:16 pm
licaninsasela wrote: Mon Mar 22, 2021 6:56 pm
StopBup wrote: Mon Mar 22, 2021 6:00 pm Druze smaras, kako ti nije jasno? Sve ovo i danas napisano si napisao vec nekoliko puta ranije.

Savrseno me zabole sta mislis o meni, u ostalom, zapitaj se sta mislis o sebi, to je bitno...
nismo mi drugovi i znam da te smaram.samo zaobidi. nije ovo sajt za cakulanje i druzenje nego da svojim primjerom nekome mozdakazem mozda pomognes ili ga spizdis da nezna di mu je glava di mu je rep. kuzis? i ne glumi andela cuvara nekome ko te moze pojesti za sekundu. izgleda simpaticno ai ne pomazessvojoj kako ti kazes drugarici. zapamti. ne pomazes joj a ti misli sta god zelis.a drago mi je da te smaram. vidis ti mene ne nerviras jersi uvijek isti. tu se ti i ja razlikujemo. zaborravih te pitati da li se uspio osamostaliti sa 35 godina ii samo cuvas mamine macke?pazi da ne padne preko balkona. i pazi si na ksanicu da ne padne.ti imas tu moc da ona ostane ovaka.ko biljka.
Sviđa mi se ova rečenica.
koja?
Akkasha Come Back

Stope, Ja već dala ideju i to 💣
S e x

Niko nije obratio pažnju :lol: :lol: :lol:
Last edited by Akkasha Come Back on Mon Mar 22, 2021 7:36 pm, edited 1 time in total.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

licaninsasela wrote: Mon Mar 22, 2021 7:32 pm
licaninsasela wrote: Mon Mar 22, 2021 6:56 pm

nismo mi drugovi i znam da te smaram.samo zaobidi. nije ovo sajt za cakulanje i druzenje nego da svojim primjerom nekome mozdakazem mozda pomognes ili ga spizdis da nezna di mu je glava di mu je rep. kuzis? i ne glumi andela cuvara nekome ko te moze pojesti za sekundu. izgleda simpaticno ai ne pomazessvojoj kako ti kazes drugarici. zapamti. ne pomazes joj a ti misli sta god zelis.a drago mi je da te smaram. vidis ti mene ne nerviras jersi uvijek isti. tu se ti i ja razlikujemo. zaborravih te pitati da li se uspio osamostaliti sa 35 godina ii samo cuvas mamine macke?pazi da ne padne preko balkona. i pazi si na ksanicu da ne padne.ti imas tu moc da ona ostane ovaka.ko biljka.
koja?
Pa ova boldovana (podebljana) "ne glumi andela cuvara nekome ko te moze pojesti za sekundu.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Mon Mar 22, 2021 7:35 pm
koja?
Pa ova boldovana (podebljana) "ne glumi andela cuvara nekome ko te moze pojesti za sekundu.
Da mi je samo znati kako to ovde neko nekoga može "pojesti", i to za sekundu. :D
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Mon Mar 22, 2021 7:34 pm Stope, Ja već dala ideju i to 💣
S e x

Niko nije obratio pažnju :lol: :lol: :lol:
Pa kad si zagadila temu vezektomijom, fuj. :)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

koja?
pa jebiga sad. ja to tako vidim.
i ne nemam snage s njim ulaziti vise u rasprave. nije ovo sajt za ucenje osnovnih manira ponasanja i zivljenja.
a da sam za remont jesam.ali remont cu sam napraviti uz pomoc par sugestija pametnijih od mene a sto sam i krenuo raditi.nije sramota pasti nego je sramota ne dici se sa poda.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

licaninsasela wrote: Mon Mar 22, 2021 7:42 pm

koja?
pa jebiga sad. ja to tako vidim.
i ne nemam snage s njim ulaziti vise u rasprave. nije ovo sajt za ucenje osnovnih manira ponasanja i zivljenja.
a da sam za remont jesam.ali remont cu sam napraviti uz pomoc par sugestija pametnijih od mene a sto sam i krenuo raditi.nije sramota pasti nego je sramota ne dici se sa poda.
tema ti je odlicna. i razmisljo sam o njoj. kod mene je obratno. cim je droga u pitanju ili tablete neke nema kod mene sexa. a obozavam sex. zena jos vise je luda. pisali smo mi vec o tome samo tebe nije bilo. uf, znas da bih veceras se mogo gaziti sa zenom kad djeca odu spavati. trjezne glave oboje. i to je onda strahota zajeban seks.ne smatram se jebacem ali sebe stavaljam uvijek u podreden polozaj i gledm da zena uvijek treba biti zadovoljena ili zadovoljna. najbitija stavka jeda je zena na prvommjestu i onda u skladu s tim se tako i ponasam. mozda zato i imam problema sa viskom zena. nemam pojma. nisam seljak koji zajasi 10 minuta istrese se obuce hlace i kaze jel ti bilo ok. a picka gleda sta je ovo sad bilo. uzas.
xxxana

Post by xxxana »

.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 3:22 pm, edited 1 time in total.
Post Reply