O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
[
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:56 pm, edited 1 time in total.
[
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:56 pm, edited 1 time in total.
Zaboravio sam da dodam da mi nedostaju generalno te stvari u glavnom kao i kod tebe, plus povreda noge.xxxana wrote: ↑Sun Mar 14, 2021 9:54 am
Prokomentarisala sam cisto, o recidivu ne razmisljam, a mozda mi i fali kao trenutak istine da nesto ne radim kako treba, ali ne i to je poprimilo neki oblik besmisla, ne vidim vise ni svrhu u tome da odlazem mucenja sebe do sutra ili preksutra, mesec, dva..
Ponekad mi je tesko shvatiti sebe, jos teze objasniti drugima..
Poredis ti povredu noge i tu bol, covece pa mene nekad dusa boli jbt![]()
E sad, stvari koje mi nedostaju, nekad mi smetaju više, nekad manje. Nekad se desi nešto neočekivano, pa mi to popravi raspoloženje.
Evo skoro 2 meseca otkad sam došao kući, samo sam jednom bio na nekom druženju kod prijatelja kući i jednom kod druga u kafiću, a kod mene su bili na slavi, i još par puta sam malo blejao u blizini zgrade.
Po malo se čujem sa nekim telefonom, i tako. Do ovog sranja, bar sam mogao da vežbam, prošetavam i da se vozam autom i bajsom, sad ne mogu ni to. To mi je dobro dolazilo, ipak se krećeš i srećeš nekoga, sad ništa. Mogao sam i po neki posao da obavim. Jbg, proći će. Nego sinoć uz bol, javio se i svrab tih rana, legao sam u pola 11, zaspao oko pola 3, spavao do 7.
Imao sam priliku dosta puta da lepo idem organizovano na planinarenje, vadio sam se kao da mi ne odgovara vreme, da ću ići kad bude lepše, da mi predugo traje, bla, bla, a sad ovako "ležećem" mi je krivo što nisam išao, i naravno što sad ne mogu da idem, jbg, hahah, nikad udovoljiti.

Bude i meni pun k, ali za sad nekako to dobro podnosim, i ne traje dugo takvo stanje. Svestan sam da moram još iha-haj da se odričem raznih stvari koje mi fale, ali čini mi se da te stvari dolaze spontano i polako, da se ne treba opterećivati niti srljati nigde u našem stanju...
Recidive sam pomenuo jer si pomenula to piće, pa fazon "znajući sebe", i kako te Bog tu poštedio... Beži bre, kakvi recidivi, kakav trenutak istine...
Držimo se, i kao što ja volim da kažem, doći će to sve na svoje!

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:57 pm, edited 1 time in total.
.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:57 pm, edited 1 time in total.
Koji je sad bio bot? Prosli put je bio matori smarac Bing, haha, aj da ne podesecam sta ti je rekao. 
Ja nisam nikad bio spavalica, jos kao dete, budio sam se rano. Mrzeo sam kad me je mama kad sam imao 3-4 godine terala da idem preko dana malo da spavam, jer deca kao to trebaju. Posle je i ona digla ruke.
Moj jedan od najboljih drugova, mora i dan danas preko dana da odspava, sat, dva...
Nisam nikad dugo spavao, ali relativno lako sam zaspivao, i spavao u komadu. Ne znam, nije ovo verovatno sve sto me zeza sa snom, bas povezano sa tom povredom, ali bio sam jedno vreme spavao mininum 5 sati u komadu.
Ranije mi je bilo, legnem oko 11, zaspim bez vecih problema, ali se probudim u 2-3, a joj, sta cu sad sa sobom. Dobro, ono jos ranije sto je bilo, kad sam kao legao, a znao u napred da ili necu ni spavati, ili da cu zaspati pred zoru, ali nije to dugo trajalo, to mi je bilo najgore.
Akkasha spava kao top. Leze oko 11-12, isto tad se i budi, samo kad sat obrne jedan krug.
Sad ce ona jos malo, videces...

Ja nisam nikad bio spavalica, jos kao dete, budio sam se rano. Mrzeo sam kad me je mama kad sam imao 3-4 godine terala da idem preko dana malo da spavam, jer deca kao to trebaju. Posle je i ona digla ruke.

Moj jedan od najboljih drugova, mora i dan danas preko dana da odspava, sat, dva...
Nisam nikad dugo spavao, ali relativno lako sam zaspivao, i spavao u komadu. Ne znam, nije ovo verovatno sve sto me zeza sa snom, bas povezano sa tom povredom, ali bio sam jedno vreme spavao mininum 5 sati u komadu.
Ranije mi je bilo, legnem oko 11, zaspim bez vecih problema, ali se probudim u 2-3, a joj, sta cu sad sa sobom. Dobro, ono jos ranije sto je bilo, kad sam kao legao, a znao u napred da ili necu ni spavati, ili da cu zaspati pred zoru, ali nije to dugo trajalo, to mi je bilo najgore.
Akkasha spava kao top. Leze oko 11-12, isto tad se i budi, samo kad sat obrne jedan krug.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
- Akkasha Come Back
xxxana wrote: ↑Sun Mar 14, 2021 11:06 am Kako mene smaraju te stvari, sto ti vise volis da kazes, nego sto je stvarno tako
Inace, los san sam vec prihvatila kao nesto normalno, ne znam da li ce se ikad regulisati..
Meni je san ako uopste zaspim, isprekidan..
Zaspim ja, ali ujutru vise imam osecaj da sam dremala, nego sto sam spavala
Gde li nam je Akasa?![]()

Na prethodnoj stranici 626.
Ispisala sam TI (baš tebi) svašta nešto da te nasmejem i oraspoložim, ali je Stop posle zatrpao svojim komentarima...haha
Drago mi je da si se javila

"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
- Akkasha Come Back
Skoro pa u minut
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
- Akkasha Come Back
Ukucam na Instagramu "South America" kad vidim slike, pre 5 dana užasan požar u Argentini. Ima i video.
Eto šta ja radim na Instagramu.
Inače ima prelepih pejzaža, još zanimljivijih životinjica...

Eto šta ja radim na Instagramu.
Inače ima prelepih pejzaža, još zanimljivijih životinjica...

J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
- Akkasha Come Back
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)