O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Akkasha Come Back »

licaninsasela wrote: Wed Mar 10, 2021 7:27 am pitam ja frenda kakav je dop, bio je na kavi i cugi kod mene, kaze on meni a znas kakav je skup i los. e jebiga ja kazem. onda bacati novce na govno ma necu
Daaaa, i ovde! Znam kad sam izašla iz zatvora, isto sretnem ovoga, onoga, pita me imam li šta novca, hoću li raditi šemu, kaže mi "Ne bi verovala, sad ti je lutka kao jedva kvoter nekad a ništa ispod 1000 dinara"
Ja jednom rekoh ajde baš da vidim, ali pod uslovom da idem i ja na šemu sa njim, da me ne bi izradio, dam 800 dinara ja, on jedva nađe 200 jer više nije kao pre, ne možeš 1 dinar "ostati kratak", uzmemo mi i ne mogu ti opisati veličinu kesice, pa to po vagi nema ni kvoter!
A još izmiksovan.
I to je bilo to.

E da 2015-te naletim na komšinicu, dilerka, znamo se 20 godina, ja je vidim da čeka, provali stara đankerica šta je šema, i imala 20€ kod sebe, to je kod nje bilo nekakva prodaja na "paketića", po vagi neš' između kvotera i lutke 10€, ja uzmem 2, držalo me onako oko 4 sata, ali nema "ključanja", nema euforije, nema fleša...eto koliko pljuga da mi prija i to je to.
Posle toga sam rekla vala nećeš više.
Za mene je to isto kao da dopa NEMA.

Ovo i ne računajući u "recidiv".
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

@Frajla
Sačekaću drugu epizodu.
Malopre majci kažem da sam vas ovde pitala smem li ja to gledati, očekivala sam da mi se majka kao prvo iznervira što pominjem H., drugo bila sam sigurna da će reći da to nikako ne gledam, međutim ona rekla isto što i Ličanin manje više, kaže da je citiram: "E pa koliki debil moraš da budeš da te serija povuče?"
A posle me pitala: "Ti si se ono beše smejala na prvu epizodu? Pa ako ti je smešno, po mom mišljenju nema realne opasnosti"
Ali ona ipak nikad nije bila đanki.

Tako da sam (sad i tvoj savet- hvala ti- pročitala) odlučila pokušati gledati tu drugu epizodu, ako ič osetim "nostalgiju" odnosno bolje rečeno "crva ili rovca" prestaću da gledam.

Malopre sam napisala situaciju u mom gradu. Ja sam se zato zatvorila u 4 zida jer mi grad mali pa sam fizički izbegavala svaki susret, eto sad znate što idem samo po trgovinama kad moram, da platim račune, da odem do apoteke, frizerke jednom u 2 meseca i tako to.

SREĆA što su dileri bezobrazni a roba krš, na sve to je preskupo pa što rekao Ličanin "E i da imam novaca ne dam!" Na to đubre. Tako je kako je (za mene super što je tako, ujedno ti odgovorim da nije u pitanju nikakva "nostalgija").
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Ne želim više o dopu. Podsvest je čudo, što kaže Frajla, pa ako ću jednom sedmično gledati seriju ne moram ovde pisati i d'izvinete srati o dopu (više).

(Ne mogu da verujem da vas gnjavim sa serijom, Bože...ali bolje pitati preventivno, kaže se da ne postoje glupa pitanja )

Htedoh ovo: ovde pao sneg, hajde i to manje više nego temperatura u minusu.
Obukla sam helanke ispod termo trenerke, dvoje čarape, jedne "normalne" preko baš debele super- termo, sa krznom iznutra.
Gore dve atlet majice jedna preko druge i gornji deo trenerke koji je termo postava.

Toplo mi je, ali idem kao medved 😂

U dnevnoj sobi ima TA peć na struju stara 30 godina ali remontovana i unazad dve zime imamo i "Alfa plam peć" na drva.
Ljudi moji, pre ove peći sam sedela u jakni onoj skroz do zemlje i u čizmama.
Svake zime poželim da se "učaurim" dok ne prođe.
U kupatilu nema nikakvog grejanja, stan je napravljen 1997 ali ta grejalica za kupatilo nikada nije postavljena.

I jedne zime u zatvoru u Beogradu u CZ-u sam celu zimu bila na "Loperamidu", sećam se fazon 4 dukserice i štrikani džemper ispod zimske jakne, to je kao u SF oklopu, ne možeš se okrenuti jbte 😂

Sad imam dobro grejanje, da ne kažem prvi put u životu (skoro) i moja majka i ja ne štedimo, evo sad sam u kratkim rukavima. Dok je otac živeo sa nama, bojler je ustajao da gasi u 6 ujutru, zbog skuplje struje pa se ohladi do 12h jer je kao prvo i sâm stan bio hladan, e sad je bojler uključen non stop i greje se.

Ovako žive mnogi u Srbiji. Očevi uglavnom ŠTEDE. Nisam ja megaloman ni rasipnik, ali hoću osnovno za ljudskog stvora: da nisam gladna i da mi nije hladno.
Hajde trpeti to u zatvoru, ali napolju, na slobodi ne mogu više i dobro je što ne moram
Ne mogu da im uđem u glavu, kažem ovde u Srbiji većina očeva ne da porodici da uključe bojler a vatra se samo blago održava.

Idem u nabavku, šta ću, moram. Mrzim kupovinu, sa spiskom, bez spiska, svejedno, ali juče zaboravih sebi kafu.
A pijem samo Jakobs "3 u 1".

👋👋👋👋
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Frajla wrote: Wed Mar 10, 2021 8:58 am
Akkasha, ne igrAj se sa djavolom i ne treba ti to. Podsvest je cudo!
Da bi doslo do recidiva, proci ces kroz nekoliko faza koje mozes prepoznati a te faze nazivaju “ psihickim krizama”.
Tipa: ne spavas, nervozna si, sve ti smeta, nista ti se ne radi/ nemas volje, svadjas se itd.... to ima svoje uzroke.
Neiskusne to sve dovede do zadnje stanice - recidiva
Hvala još jednom na konkretnim primerima. Ako osetim bilo šta od ovoga, momentalno prebacujem kanal.
Meni nikako nisu jasni oni koji su se skinuli ihahaj pre ne znam koliko godina a raspreda se prica o dopu/ikojecemu
Nostalgija ili?
Nostalgija za mladošću, a usput iskrsne da se neko seti nekog "doživljaja".
Eto juče moja majka sa kojom živim se ne znam zašto setila jedne scene kad sam ja otela pendrek od nekog mladog pandura i počela da udaram majmuna koji me odrukao, to se prepričavalo po gradu...a da, povod je bio što su u banci toliko drski i deru se i vređaju penzionere tako da zbog toga ja idem da podižem maminu penziju ali su stoka i prema meni.
Tako puštaju preko reda, njih 20 prođe a ja stojim sa brojem u ruci ko najveći idiot. I kazala sam "Došlo mi bilo da otmem pištolj od Security čoveka" i onda se ona setila toga kad sam panduru otela pendrek.
Meni jebiga nije smešno. To sam i njoj rekla, rekoh "Mama, ja se nekad uplašim kad se setim za šta sam sve kadra da uradim. Juče pendrek, sutra pištolj u banci. Nije smešno uopšte."
J. V. Gete (1749 - 1832)
xxxana

Post by xxxana »

)
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:59 pm, edited 1 time in total.
Akkasha Come Back

Ja imam utisak da mene ljudi nekad ovako zamišljaju:

Image

😂😂😂😂😂😂
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

A di su Ličanin i Novosađanin? Smuvali se ili se čeka, pitam za druga :lol:
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

xxxana wrote: Wed Mar 10, 2021 5:55 pm Pa ti si sou ha ha, a pandur gleda i ne veruje :)
Vidi nju, i tebi smešno.
Pa jeste, kad se dešava nekom drugom, a da li je gledao ne znam jer sam bila fokusirana na pendrečenje drukare, barem sam stigla nekoliko puta da ga udarim dok me nisu savladali.
Sad kad sam pročitala šta sam napisala, nasmejah se majke mi 😂
Jebiga, budala, dobro sam prošla jer je ovog malog (pandurčića) bilo sramota, pa je zabranio da se to ikad više pomene, a mogao me je strpati 3-5 godina od stavke "ometanje...", "napad na službeno lice" i još. E, jedino zato jeste smešno jer mi nije bilo ništa, a mogli su me prvo prebiti k'o mačku, nisu ni to, udarili me smešno nekoliko puta i zatvorili/sproveli u istragu.
U istražnom zatvoru popadali svi od smeha kad je priča stigla do njih. Mislim, jeste smešno kad bi se snimala neka crnohumorna serija, ali ja sam u tom trenutku bila zaslepljena besom, šta da sam kojim slučajem otela pištolj, ali dobro, bilo, ne povratilo se.
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Wed Mar 10, 2021 6:06 pm Ja imam utisak da mene ljudi nekad ovako zamišljaju:

Image

😂😂😂😂😂😂
Leptirica (1973) :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Wed Mar 10, 2021 6:27 pm
Akkasha Come Back wrote: Wed Mar 10, 2021 6:06 pm Ja imam utisak da mene ljudi nekad ovako zamišljaju:

Image

😂😂😂😂😂😂
Leptirica (1973) :D
Pa tu smo onda po godinama, ona 1973 ja 1975 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🦇🦇🦇🦇🦇🦇🦇
J. V. Gete (1749 - 1832)
Post Reply