Daaaa, i ovde! Znam kad sam izašla iz zatvora, isto sretnem ovoga, onoga, pita me imam li šta novca, hoću li raditi šemu, kaže mi "Ne bi verovala, sad ti je lutka kao jedva kvoter nekad a ništa ispod 1000 dinara"licaninsasela wrote: ↑Wed Mar 10, 2021 7:27 am pitam ja frenda kakav je dop, bio je na kavi i cugi kod mene, kaze on meni a znas kakav je skup i los. e jebiga ja kazem. onda bacati novce na govno ma necu
Ja jednom rekoh ajde baš da vidim, ali pod uslovom da idem i ja na šemu sa njim, da me ne bi izradio, dam 800 dinara ja, on jedva nađe 200 jer više nije kao pre, ne možeš 1 dinar "ostati kratak", uzmemo mi i ne mogu ti opisati veličinu kesice, pa to po vagi nema ni kvoter!
A još izmiksovan.
I to je bilo to.
E da 2015-te naletim na komšinicu, dilerka, znamo se 20 godina, ja je vidim da čeka, provali stara đankerica šta je šema, i imala 20€ kod sebe, to je kod nje bilo nekakva prodaja na "paketića", po vagi neš' između kvotera i lutke 10€, ja uzmem 2, držalo me onako oko 4 sata, ali nema "ključanja", nema euforije, nema fleša...eto koliko pljuga da mi prija i to je to.
Posle toga sam rekla vala nećeš više.
Za mene je to isto kao da dopa NEMA.
Ovo i ne računajući u "recidiv".