O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

Frajla wrote: Mon Mar 08, 2021 10:50 am Svoju istoriju si pisao juce u 3:39, a ne letos
Nije tacno, resavao sam nesporazum sa Akkashom, a "istorija" je pomenuta samo u par redova jednog pasusa u celom postu, onako ovlas. Ne boj se, neces vise citati moju istoriju. ;)

"Juce je istorija, sutra je misterija.". :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Mon Mar 08, 2021 12:26 pm [quote=Frajla post_id=156986 time=<a href="tel:1615197046">1615197046</a> user_id=12211]
Svoju istoriju si pisao juce u 3:39, a ne letos
Nije tacno, resavao sam nesporazum sa Akkashom, a "istorija" je pomenuta samo u par redova jednog pasusa u celom postu, onako ovlas. Ne boj se, neces vise citati moju istoriju. ;)

"Juce je istorija, sutra je misterija.". :D
[/quote]

Tacno je
Pomenuta je
Ne mozes bez toga
xxxana

Post by xxxana »

[
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 3:29 pm, edited 1 time in total.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Ovo za Stopa ne razumem.
Tako da "preskačem".
@ličanine- uf, u mnogo čemu si pogodio ali u mnogo čemu si promašio.
Nije izvinjenje znak naivnosti (odakle ti to uopšte?) nego znak zrelosti, ja ću uvek da stanem iza svojih reči i postupaka, a ako pogrešim progutam knedlu, stisnem petlju i izvinim se.
Takođe nisam završila na robiji zato što sam naivno verovala da su ljudi oko mene fer (e, tu me brate još i uvredi)
ali si u pravu da do razočarenje jeste definitivno došlo i da sam se posle "zatvorila u 4 zida da se udaljim od svih njih", taj deo je tačan.
Mada se ja zdravstveno raspadam tako da mi stalno nešto fali i nije mi dobro, a uveče u grad da izađem nemam uopšte želju, veruj mi. Lepše mi u 22-23h na spavanje.
Ustvari jedva čekam noć da idem da spavam.
To mi je najveća radost i volim da spavam, e oduvek sam volela spavati, jednom sam kao dete zamalo zakasnila na ekskurziju jer me moji roditelji budili 20 puta...a koliko tek puta celu sedmicu nisam išla u školu kad sam prva smena 🙄🤣
Znači, to nikakve veze nema sa drogiranjem. Čisto sam imala potrebu da objasnim.

Da uđemo dublje u moju psihu možda bi mogli zaključiti da ja zapravo nikad nisam volela što sam živa, pa sam kao mala bežala u san, a kasnije u drogu.
To sam se zapitala kada je moj profesor sociologije držao neko predavanje i rekao "Narkomani ne vole život i to je jedino što im je zajedničko inače ne pokušavajte naći obrazac jer ne postoji..."
Mada ni to ne mora biti tako. U mom slučaju možda jednostavno nisam "jutarnji tip" i tačka.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Mar 08, 2021 1:45 pm
StopBup wrote: Mon Mar 08, 2021 7:55 am
xxxana wrote: Mon Mar 08, 2021 7:15 am Sreca, pa si ti tu da vrsis revizije i procene
Ma pusti ga, vidiš da mu nije dobro, i da se guši u sopstvenoj bolesti.
Akkasha Come Back wrote: Sun Mar 07, 2021 8:36 pm Ja OPET ne razumem šta se dešava 😂😂😂😂😂😂
Videću, strpljenje je majka mudrosti :mrgreen:
Ma Frajla je pomislila da sam hteo da pišem svoju istoriju drogiranja. Znao sam da se zanesem, pa sam to ispisao 2-3 puta, prošlo leto zadnji put. Pa je Frajla reagovala jer je pomislila da hoću to da pišem ponovo, u tom grmu leži zec. ;)

P.s. Želim srećan 8. mart svim pripadnicima lepšeg pola! :)
To ti mozes njemu, ne slazem se sa njegovim pristupima, ali je dobrim delom u pravu za tebe, a vise ova izdrkavanja po forumu smorila....
Komunikacija odavno otisla u k...., pa koga briga
Cast izuzetcima
Tvoja potreba da se pravdas je sama po sebi dovoljna koja ti se pomoc pruzila u ta 2 meseca i to sto si “svesniji” svega, da jesi ne bi..
Nekad citam neke reci, koje pritom nisu tvoje, pa jebote da li je tvoja zelja da sacuvas izmisljeni imidz, jaca od onoga sto mozes da uradis za sebe?
Neverovatno
Sve u svemu, zalosno mi je samo zbog godina koje imas, a da i dalje ne vidis, odnosno pokusavas na osnovu tudjeg iskustva i sve ono sto si pisao na onoj temi su gluposti.. kakva spontana lecenja?kakva ti je petlja tu trebala? Nemas ti pojma u kom se smislu to koristi, samo ponavljas ono receno iz tudje perspektive..
Covek se prosto oseti idiotom kada pokusa da ti pomogne i da savete, a potrebno ti je sto je najgore
Nije on baš ništa u pravu za mene, tako da ni ne reagujem na to što piše. Nemam potrebu da uzvraćam nanapisane gluposti o meni, baš me briga, sve u svemu. Kako ne vidiš da lik samo traži na koga da se istrese? Usput ne bira šta će da lupi.

Ako si mislila na zapisivanje u svesku tokom lečenja u zatvoru, to je česta metoda, to koriste mnogi, a znam da si i ti nešto zapisivala, pa si možda zato pomislila da sam se služio tuđim iskustvom?

Nisam se nikome pravdao, već me buni to što se Frajla uhvati svaki put kad napišem nešto iz svoje prošlosti. Napisao par reči Akkashi, zbog nesporazuma koji je nastao. Nova je ovde među nama, pa sam eto napisao 3-4 reda tzv. istorije.

Ma znaš šta, ležim već nekoliko dana, zbog pomenute povrede, svezane su mi ruke, pa možda i napišem nešto nepotrebno/glupo.

"Ucrvao" sam se kod kuće, niti mogu da radim, niti bilo šta. Jedva mogu par koraka da napravim, tako da moram da preležim ovo što me je snašlo.

Dosta mi je stvari sad upitno, i ovo što mi se desilo, kvari mi mnoge planove.
Last edited by StopBup on Mon Mar 08, 2021 3:10 pm, edited 3 times in total.
Akkasha Come Back

@xxxana "komunikacija je odavno otišla u k"
Aj' da spašavamo šta se spasti da...ne mora da se vrti oko Stopa.
Iskreno rečeno, ja dolazim sa foruma Krstarica, e ono je živo blato, tamo te "jedu za doručak" čim rečenicu napišeš.
Stop to zna, jer je lično on rekao da smo mi ovde zlato, koliko god čudno i/ili neverovatno zvučalo i jeste tako.

Sad- vidim da je vas koji ste u toku iznervirao i da to datira od ko zna kad, ja iskreno nemam živaca njega da iščitavam (pokušala sam kad sam došla i odustala) ali vremenom se vidi, uvek, ko je ko i kakav je ko a komunikacije će biti sigurno...evo ovaj Ličanin, pa taj može sam sa sobom pričati i da mu ič ne smeta :mrgreen:
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Mon Mar 08, 2021 3:05 pm @xxxana "komunikacija je odavno otišla u k"
Iskreno rečeno, ja dolazim sa foruma Krstarica, e ono je živo blato, tamo te "jedu za doručak" čim rečenicu napišeš.
Stop to zna, jer je lično on rekao da smo mi ovde zlato, koliko god čudno i/ili neverovatno zvučalo i jeste tako.

Sad- vidim da je vas koji ste u toku iznervirao i da to datira od ko zna kad, ja iskreno nemam živaca njega da iščitavam (pokušala sam kad sam došla i odustala) ali vremenom se vidi, uvek, ko je ko i kakav je ko a komunikacije će biti sigurno...evo ovaj Ličanin, pa taj može sam sa sobom pričati i da mu ič ne smeta :mrgreen:
Nisam nikad učestvovao u raspravama ni na jednom forumu sem ovom, samo sam video da ima svakakvih idiota.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Mar 08, 2021 1:45 pm
Još ovo da ti kažem. Meni je pomoć koju sam dobio tamo i te kako značila, kao što sam već rekao. Prelomio sam to oko traženja pomoći... Druga stvar, maksimalno se suzdržavam od cigara, sve sam bliži potpunom prekidu, pa i zbog toga osećam da sad nisam baš sav svoj, plus ova povreda, a plus sam još ranije zapao u neku psihičku nestabilnost.

Eto tako ti je trenutno kod mene. Možda bi bolje bilo da nisam ni pisao zadnjih sedmicu dana, ali šta je tu je.

Ne smeta meni kritika upućena na moj račun, razmislim o tome što mi je rečeno, i mnoge stvari prihvatim.

Opet, hvala ti što mi skrećeš pažnju na neke stvari.
Makedonec

Post by Makedonec »

Zdravo svima,
ma da nema potrebe, al evo da se stvari malo bolje razjasne, jer vidim da nekome smeta to Što se Akkasha izvinila,
ovako...pričali smo ja i Akkasaha o tetovaše i jas sam joj poslao sliku od moju tetovažu koju imam na ledja, jer tetovaža je odlično odradjena i bila je i u tattoo magazine slika ima svugde po netu, i ona na osnovu toga je pomislila da je moj profil lažan i time da sam i ja fejk osoba, izbrzala i me izvredjala, ne krivim je uopšte, devojka koja je toliko prošla u životu i su je svi lagali naravno da prvo nešto što pomisli je da je svako laže, da bih ispravio situaciju poslao sam joj dokaz koji naravno nema na netu, čisto da bude sigurna da priča sa realnim i iskrenim čovekom koji je sve što se pretstavio, jer smatram da okriviti neko da laže je jedna od najgorih uvreda, bar za mene., shvatila da je pogrešila izvinila se i to je to, život ide dalje,
i dali se meni izvinila u plavim, žutim ili kineskim slovima to je njeno pravo.
A Licanine ako ti nešto imaš meni da kažeš, kaži direktno a ne u treto lice.

Pozdrav svima
Fate whispered to the warrior,
you cannot withstand the storm
and the warrior whispered back,
I AM THE STORM!!!
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Mon Mar 08, 2021 3:12 pm
Akkasha Come Back wrote: Mon Mar 08, 2021 3:05 pm @xxxana "komunikacija je odavno otišla u k"

Nisam nikad učestvovao u raspravama ni na jednom forumu sem ovom, samo sam video da ima svakakvih idiota.
O jebote treba biti hirurški precizan kad se piše :lol:
Nisam ja ni rekla da si učestvovao već da si rekao da znaš.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Post Reply