Nije tacno, resavao sam nesporazum sa Akkashom, a "istorija" je pomenuta samo u par redova jednog pasusa u celom postu, onako ovlas. Ne boj se, neces vise citati moju istoriju.

"Juce je istorija, sutra je misterija.".

Moderator: sanela
Nije tacno, resavao sam nesporazum sa Akkashom, a "istorija" je pomenuta samo u par redova jednog pasusa u celom postu, onako ovlas. Ne boj se, neces vise citati moju istoriju.
Nije on baš ništa u pravu za mene, tako da ni ne reagujem na to što piše. Nemam potrebu da uzvraćam nanapisane gluposti o meni, baš me briga, sve u svemu. Kako ne vidiš da lik samo traži na koga da se istrese? Usput ne bira šta će da lupi.xxxana wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 1:45 pmTo ti mozes njemu, ne slazem se sa njegovim pristupima, ali je dobrim delom u pravu za tebe, a vise ova izdrkavanja po forumu smorila....StopBup wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 7:55 amMa pusti ga, vidiš da mu nije dobro, i da se guši u sopstvenoj bolesti.
Ma Frajla je pomislila da sam hteo da pišem svoju istoriju drogiranja. Znao sam da se zanesem, pa sam to ispisao 2-3 puta, prošlo leto zadnji put. Pa je Frajla reagovala jer je pomislila da hoću to da pišem ponovo, u tom grmu leži zec.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Mar 07, 2021 8:36 pm Ja OPET ne razumem šta se dešava
Videću, strpljenje je majka mudrosti![]()
P.s. Želim srećan 8. mart svim pripadnicima lepšeg pola!![]()
Komunikacija odavno otisla u k...., pa koga briga
Cast izuzetcima
Tvoja potreba da se pravdas je sama po sebi dovoljna koja ti se pomoc pruzila u ta 2 meseca i to sto si “svesniji” svega, da jesi ne bi..
Nekad citam neke reci, koje pritom nisu tvoje, pa jebote da li je tvoja zelja da sacuvas izmisljeni imidz, jaca od onoga sto mozes da uradis za sebe?
Neverovatno
Sve u svemu, zalosno mi je samo zbog godina koje imas, a da i dalje ne vidis, odnosno pokusavas na osnovu tudjeg iskustva i sve ono sto si pisao na onoj temi su gluposti.. kakva spontana lecenja?kakva ti je petlja tu trebala? Nemas ti pojma u kom se smislu to koristi, samo ponavljas ono receno iz tudje perspektive..
Covek se prosto oseti idiotom kada pokusa da ti pomogne i da savete, a potrebno ti je sto je najgore
Nisam nikad učestvovao u raspravama ni na jednom forumu sem ovom, samo sam video da ima svakakvih idiota.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 3:05 pm @xxxana "komunikacija je odavno otišla u k"
Aj' da spašavamo šta se spasti da...ne mora da se vrti oko Stopa.
Iskreno rečeno, ja dolazim sa foruma Krstarica, e ono je živo blato, tamo te "jedu za doručak" čim rečenicu napišeš.
Stop to zna, jer je lično on rekao da smo mi ovde zlato, koliko god čudno i/ili neverovatno zvučalo i jeste tako.
Sad- vidim da je vas koji ste u toku iznervirao i da to datira od ko zna kad, ja iskreno nemam živaca njega da iščitavam (pokušala sam kad sam došla i odustala) ali vremenom se vidi, uvek, ko je ko i kakav je ko a komunikacije će biti sigurno...evo ovaj Ličanin, pa taj može sam sa sobom pričati i da mu ič ne smeta![]()
Još ovo da ti kažem. Meni je pomoć koju sam dobio tamo i te kako značila, kao što sam već rekao. Prelomio sam to oko traženja pomoći... Druga stvar, maksimalno se suzdržavam od cigara, sve sam bliži potpunom prekidu, pa i zbog toga osećam da sad nisam baš sav svoj, plus ova povreda, a plus sam još ranije zapao u neku psihičku nestabilnost.
O jebote treba biti hirurški precizan kad se pišeStopBup wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 3:12 pmNisam nikad učestvovao u raspravama ni na jednom forumu sem ovom, samo sam video da ima svakakvih idiota.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 3:05 pm @xxxana "komunikacija je odavno otišla u k"
Aj' da spašavamo šta se spasti da...ne mora da se vrti oko Stopa.
Iskreno rečeno, ja dolazim sa foruma Krstarica, e ono je živo blato, tamo te "jedu za doručak" čim rečenicu napišeš.
Stop to zna, jer je lično on rekao da smo mi ovde zlato, koliko god čudno i/ili neverovatno zvučalo i jeste tako.
Sad- vidim da je vas koji ste u toku iznervirao i da to datira od ko zna kad, ja iskreno nemam živaca njega da iščitavam (pokušala sam kad sam došla i odustala) ali vremenom se vidi, uvek, ko je ko i kakav je ko a komunikacije će biti sigurno...evo ovaj Ličanin, pa taj može sam sa sobom pričati i da mu ič ne smeta![]()