Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Tue Oct 06, 2020 9:44 pm
licaninsasela wrote: Tue Oct 06, 2020 9:38 pm A trebo nocas neke tablice raditi za kalkulaciju balastnih tankova. A to sve u ekselu a meni to muka jer moram formule izvlaciti. Strasno. Imam za raditi obicnu interpolaciju, ta je jednostavnija i duplu. E sad, neko ko to zna bi to odradio za sat do dva a meni ce trebati garant tjedan dana ako i uspihem napraviti. Nisam bas za te stvari niti nadaren niti se meni pod stare dane da uciti tipkati na kompu. Lakse mi nosit sa sebom knjigu sa tablicama pa sve rucno pisati i iscitavati.
A je l’ možeš da zamoliš nekoga da ti pokaže i da završiš za tri dana?
Zašto da radiš sedam, ako ima prečica?
Je l’ bi mogao neko samo da ti pokaže, pa da ti uradiš?
A vec mi se ponudio moj mali kadet da mi to napravi al on ne razumije uopce sta je to. A ja opet to imam u glavi al moram vidit dal postoje gotove formule il i njih trebam raditi. A neman pojma dal se formule mogu praviti ako ih nema vec u programu. Ma Marta to mozda pitraje tjedan dana al efektivno ce to biti mozda desetak sati . To cu ja sad razmisljat i citat kad radim sta i kako pa zapisivat i kad sve skontan napravit. Ako se moze. Ako ne onda necu napravit i idem ko i do sada.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Tue Oct 06, 2020 9:50 pm
licaninsasela wrote: Tue Oct 06, 2020 9:45 pm
Marta Tufna wrote: Tue Oct 06, 2020 9:36 pm

Šta te kopka?
Hajde sad kad sam u naletu mudrosti, daj problem da ga izanaliziramo
Kopkas me izgleda ti Marta. Ne vidim sta bi me drugo moglo tako izbaciti iz ravnoteze.
Šta te tačno kopka?
Joj Marta, dovedes me u situaciju da se ne znam izraziti.
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Tue Oct 06, 2020 9:52 pm
licaninsasela wrote: Tue Oct 06, 2020 9:38 pm A trebo nocas neke tablice raditi za kalkulaciju balastnih tankova. A to sve u ekselu a meni to muka jer moram formule izvlaciti. Strasno. Imam za raditi obicnu interpolaciju, ta je jednostavnija i duplu. E sad, neko ko to zna bi to odradio za sat do dva a meni ce trebati garant tjedan dana ako i uspihem napraviti. Nisam bas za te stvari niti nadaren niti se meni pod stare dane da uciti tipkati na kompu. Lakse mi nosit sa sebom knjigu sa tablicama pa sve rucno pisati i iscitavati.
A vec mi se ponudio moj mali kadet da mi to napravi al on ne razumije uopce sta je to. A ja opet to imam u glavi al moram vidit dal postoje gotove formule il i njih trebam raditi. A neman pojma dal se formule mogu praviti ako ih nema vec u programu. Ma Marta to mozda pitraje tjedan dana al efektivno ce to biti mozda desetak sati . To cu ja sad razmisljat i citat kad radim sta i kako pa zapisivat i kad sve skontan napravit. Ako se moze. Ako ne onda necu napravit i idem ko i do sada.
Onaj što je glup, ali hoće da uči?
Dobro, znači da možeš i peške da završiš samo ti oduzima više vremena?
A neko drugi? Možda neko drugi zna? To za formule. Ne da uradi tvoj posao, samo da vidiš cake za prečicu.
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Tue Oct 06, 2020 9:57 pm
licaninsasela wrote: Tue Oct 06, 2020 9:45 pm

Kopkas me izgleda ti Marta. Ne vidim sta bi me drugo moglo tako izbaciti iz ravnoteze.
Šta te tačno kopka?
Nije mi to namera.
Zanima me šta te kopka.
I za izbacivanje iz ravnoteže, je l’ dobro ili loše?
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Tue Oct 06, 2020 9:57 pm
licaninsasela wrote: Tue Oct 06, 2020 9:52 pm

Onaj što je glup, ali hoće da uči?
Dobro, znači da možeš i peške da završiš samo ti oduzima više vremena?
A neko drugi? Možda neko drugi zna? To za formule. Ne da uradi tvoj posao, samo da vidiš cake za prečicu.
Ma sutra malog posaljem da trazi po internetu kako to napravit pa ovih dana zgotovit. Ili cu ja morati na internet pa vidit kako dalje. Pa mali bi i trebo radit moj posao ako misli nesto nauciti samo u svemu ga moras nadgledati sta radi jer on ne moze biti odgovoran za niti jedan propust mora.. Bit ce to ok. Noje to ko doma da mora sve biti idmah i sada. Ovdje vremena na pretek Marts.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Tue Oct 06, 2020 10:00 pm

Šta te tačno kopka?
Nije mi to namera.
Zanima me šta te kopka.
Nadasve vrlo ugodno izbacivanje iz tracnica il kako kazes ravnoteze.
Sad cu odslusati morisona do kraja. Hvala ti Marta.
Evo i tebi jedna
https://youtu.be/YpoHBTeyFxg
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Tue Oct 06, 2020 10:12 pm
Marta Tufna wrote: Tue Oct 06, 2020 10:00 pm

Nije mi to namera.
Zanima me šta te kopka.
Nadasve vrlo ugodno izbacivanje iz tracnica il kako kazes ravnoteze.
Sad cu odslusati morisona do kraja. Hvala ti Marta.
Evo i tebi jedna
https://youtu.be/YpoHBTeyFxg
Osećaj je obostran.
Hvala za pesmu.
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

Šaljem ti Liko još jednu za laku noć
https://youtu.be/-rla3nhC5S0
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Tue Oct 06, 2020 10:24 pm Šaljem ti Liko još jednu za laku noć
https://youtu.be/-rla3nhC5S0
Marta sad primjetio kad sam sjeo i odlucio jedan sprite popiti. Nisam ni isa za tim da se sprajt radi od limuna i limete. Ili je to taki ovaj australski. Nije los kad je hladan.
Zaspa jucer pa nisam pjesmu ni skuzija. Jos malo pa ce biti tjedan dana bez ijedne psovke ovdje u eteru bembe. A nije nesta da previse psujem ni ovdi. Tu i tamo onako slatko skinem boga i sve svece al nista tragicno jer svi ovdje psuju ko kocijasi. Takav poso pa neide bez toga.
Fino san si lagano utelio azru na kompu i to suncanu stranu ulice da me malo relaksira. Nista danas od tablica i formula. Odgodio za kraj tjedna ili sljedeci tjedan ako se sjetim. Neman zivaca za take poslice. Nisam za to i tocka. Ak se malom da nek radi ja necu sigurno. Prije bi prihvatio motiku od dopica nego ovo. Ustvari i to za motiku bi razmislio. A trebo bi se privikavati za taj seljacki zivot jer brzo ce to, a kad dode adio grad i nevracam se vise. Sin i kcer ak budu mislili da me trebaju vidit a vjerovatno nece imati tu potribu znaju di cu stojati. Jedva cekam se maknit iz grada. Nema veze sto je mal al ubija guzva ubijaju ljudi. Strasno kolko meni to ide na zivce sve. Te guzve. Neznam vise sta reci. Za neka dva tjedna ce biti tri mjeseca kak nisan stao nogom na zemlju. Taman u izraelu ce biti 3 mj. Pa onda kroz suez jer ulazimo s ove strane sad u izrael pa onda na maltu pa portugal. Pa tamo bit nekih tjedan dana pa opet za izrael pa opet nazad i valjda onda doma ako se nesto lose ne desi il zakomplicira. Ma ide to brzo. Prolaze dani.

https://youtu.be/nHrqR4wwnmw
Locked