Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

Neman sta za rec osim da ne mogu ni rucati ni spavati od nervoze.
https://youtu.be/XaNONABAjd8
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Sun Oct 04, 2020 7:28 am
licaninsasela wrote: Sun Oct 04, 2020 12:20 am
StopBup wrote: Sun Oct 04, 2020 12:01 am Ne znam zašto pišeš na takav način da se ovde pokrene neka svađa, neprijateljstvo, prozivanje, provokacije. Zašto? Ja nisam nikad ovde bio bezobrazan prema nekome, niti bilo koga prozivao, ni kad su se dešavali ljudima padovi, ni nikad. Čuj da se zezam i da prozivam nekoga kad padne. Ako ne daj Bože ovde neko padne, pa bilo da se desi i tebi, koji me prozivaš sada, ja te ne bih ne daj Bože prozivao niti zajebavao. U majmamju ruku je neukusno naslađivati se tuđom nesrećom, a ja imam utisak da ti Liko to radiš, a evo i Frajla to prihvata, to mi je čudno malo sad kod nje.

Mogao i bih i ja sad da serem i prozivam, provociram. Čemu taj bezobrazluk Liko? Htedoh lepo da se sklonim sa tvoje teme, vratih se sa pijace, ono vidim da sam ja tema ovde, a rečeno mi je prethodno da se sklonim se ove teme, što bih ja rado i uradio, da evo nisam video da se ovde sere o meni i da se naslađuje mojim sranjem i nevoljom koja mi se desila.

Ja ne razumem šta je to u toj tvojoj glavi. Nećeš uspeti da me isprovociraš i upecaš, pa da ja ovde počnem bezobrazno da pišem. Ja se na ovom forumu, a ni životu generalno nikad nisam, niti ću se naslađivati tuđim problemima, naročito ovako ozbiljnim, no to je tvoja stvar, tvoj način, i baš me briga, isprovocirati me nećeš. To po mom mišljenju rade sitne duše, teški kompleksaši, a i dušebrižnici.

Otišao sam na šljaku, videh da ne mogu ovakav da radim, prodao svu robu đuture kolegi, po nešto nižoj ceni, i otišao kući. Nisam mogao da radim u ovakvom stanju, nisam ovakav za među ljude i povukoh se.

Nisam sa mamom. Uspeo sam da je zaobiđem svih ovih 5 puta što se nadrogirah. Neću joj ni reči za ovaj recidiv, neću da je kidam, rekao sam samo bratu, to jest provalio me je, ali sam i planirao samo njemu da kažem. Mater vala ovaj put se neće kidati zbog mojih sranja, kidala se vala i više nego dovoljno.

Frajla, zvaću već prekosutra, u ponedeljak da se raspitam o terminima i još nečemu što me zanima u vezi sa psihoterapijama. Zvaću ono psihološko savetovalište kod kojih sam bio zimus, pa odustao/odložio. Znaju moji da krećem uskoro na psihoterapije, pričali smo pre neki dan, nakon onih petka, subote i ponedeljka, kad sam upao u recidiv, pokrenuo sam ozbiljan razgovor u utorak, rekao sam da sam nestabilan, da se ne osećam dobro, i da hoću konačno da rešavam svoj problem i sa nekim stručnim. Oni se naravno slažu sa tim... Ja bio čist 3 dana, i evo opet tresnuh juče i danas.

Molim te Frajla ako imaš savet, kako da se opustim, i da krenem razgovor kad odem kod doktora. Ja kao što znaš nikad nisam tražio stručnu pomoć, nikad nikome nisam pričao o svom drogiranju, sem ukućanima, po nekome iz najbliže familije, i još par najboljih prijatelja. Zimus kad sam bio u ovom psihološkom savetovalištu, koje zovem u ponedeljak, nisam ni rekao koji mi je konkretno problem, mislim rekao sam samo zavisnost, a to je širok pojam. Rekao sam im da ću o detaljima kad rešim da stvarno krenem, ali eto nisam stigao do toga.

Raspitao sam se, ta organizacija je dobra, ljudi su stručni, obrazovani i iskusni, a meni je problem kako da se otvorim na početku, kako da počnem sve to ...
Ja te ne prozivam i ne drobim ti o padu jer ti nisi pao nego se konstantno drogiras a to je bitna razlika. Samo se sjeti kako si bija uvredljiv kad sam neki dan reka da nema sanse da ste svi vi ok koji ste se satro skinuli. Pa nisam naivac da nevidim sta vam se desava. Eto danas si prizno jer si se poceo gusiti u svojim lazima..a i sta ti vrijedi meni il frajli il marti priznati kad nisi prizno svojima doma. Znas sta stope. Dizem se za 50 minuta tako da, sta da ti kazem. Drz se cuvaj se. Nisi covik koji se sam moze srediti. Trazi pomoc. Idi u komunu. Ovo sve sam ti reko prije pola godine. I sta oces sada? Da se ne sprdam? Pa naravno da cu te sprdati jer lupio si ovdje preko godine dana satro kao da trazis pomoc a nikoga nisi ni u cemu poslusa i uz to se nikako nisi presta dankat. Sta bi trebo. Sazaljevat te? Imas samo srece sta me Marta uspila malo pripitomiti pa nisam reagira ka divljak inace znas da ne bi bija ovako fin i kulturan nego bi te silova i ubija rijecima. Dobro si prosa. A sad stopili cekaj ponediljak. Jos se danas i sutra izdivljaj i odi u centar za ovisnost u novi sad ili beges ili zagreb il split vidit sta i kako ako si spreman na taj korak uopce. Kuzis li ti dijete drago da si stvarno blago retardiran kad visis ovdje a drogiran non stop. Bacija si godinu i pol dana zivota tipkaciji lazi a zbog cega? Da se ovdje bitangama i olosu prikazes u nekom drugom svijetlu, nesto sto ti nisi. Nemogu te zaliti. Za mi je. Ne sate nego dane su ljudi ostavili ovdi da ti se objasne neke stvari. Neces. Nemoras. Ajmo dalje. Ja take ne zalim. Cak bi ih sam jos dotuka da se nepate.
Odlično si rekao. Potpisujem.

U nadi da će što pre da se završi ova nesrećna epizoda sa Stopom, nastavljam sa muzikom.

Ne mogu da nađem uživo, pa neka ide ovako.
https://youtu.be/rgjYqJntkOQ
Nazalost doktorira sam narkomaniju a sebi jedva pomazem, cak stovise, vise si odmazem nego pomazem.
A nemores faliti sa ovin.
Evo revansiran se.
https://youtu.be/Mvjo2-dRDjU
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Sun Oct 04, 2020 1:06 am Kad je mozak ovako friski ujutro nesto bas razmisljam kako ti Marta imas tu pozitivu i moc sugestije sto ovdje nema niko, ustvari niko me nije uspija navesti da se podobrinim i manje lajem. Sanela sa svojim pustim skolama o ljudskoj psihi nije uspila provaliti da ne trpim autoritet i da kazne na me ne djeluju i da se mogu samo inatiti i prkositi jos i vise. Jako pozitivno Marta jako jako si pozitivna a si jako malo rijeci.
Na bembi druga jutarnja nek bude a neznam ni ja.
https://youtu.be/Jm3EF0XZ6Ms
Drago mi je, Liko. Najiskrenije.
Stvarno bih se smorila da te banuju. A i glupo je lajati ovde. Svi smo ovde polupani. Neki više neki manje.
Samo zaobiđeš kad ti ne prija.

https://youtu.be/8gO_lxThc1M
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Sun Oct 04, 2020 7:48 am Mozel ovo curke?
https://youtu.be/uBv2B4IAl_w
Hahhahahaaha
Evo može ova
https://youtu.be/HKB6wrGht1U
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Sun Oct 04, 2020 7:27 am Sta sti Frajla vec budna. Ako je ovdi pola 2 onda je kotebe pola 6 il pola 7. Spavaj mile mu majke.
6:30, sasvim dovoljno. Druga kafa vec na redu i rado bi isla danas negde po brdima i sumarcima ali cekam rezultate na korona test. Ko me i terao da se testiram. Bila sam u dodiru sa inficiranima i eto sada ne smem da mrdam tri dana 😩😩😩😩😩😩😩😩

Marta sta ti planiras danas? Tebe Liko ne vredi pitati ahahahaha
Frajla

Post by Frajla »

Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

Frajla wrote: Sun Oct 04, 2020 7:54 am
licaninsasela wrote: Sun Oct 04, 2020 7:27 am Sta sti Frajla vec budna. Ako je ovdi pola 2 onda je kotebe pola 6 il pola 7. Spavaj mile mu majke.
6:30, sasvim dovoljno. Druga kafa vec na redu i rado bi isla danas negde po brdima i sumarcima ali cekam rezultate na korona test. Ko me i terao da se testiram. Bila sam u dodiru sa inficiranima i eto sada ne smem da mrdam tri dana 😩😩😩😩😩😩😩😩

Marta sta ti planiras danas? Tebe Liko ne vredi pitati ahahahaha
Ma neka si se testirala, da budeš mirna. Kad stižu rezultati?
E ovde pljušti kiša i grmi. Tako da je sranje.
Nema treninga.
Verovatno ću da gledam seriju neku :D
Ja u 6 ustajem već godinama. Jutros se budim, mrak napolju. I ustajem i stavljam kafu.
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

Frajla wrote: Sun Oct 04, 2020 7:56 am https://youtu.be/sneyx1ncAs8

Evo :)
Jeeeeeeeeej
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Sun Oct 04, 2020 7:35 am Neman sta za rec osim da ne mogu ni rucati ni spavati od nervoze.
https://youtu.be/XaNONABAjd8
Što nervoza?
Je l’ može serija da te uspava?
Locked