ej,ljudi...evo mene iz urgentnog centra...ovaj...sad sam dobro ali danas sam iznenada dobila takve bolove sa desne strane,negde oko bubrega da sam mislila bukvalno da umirem...ko uz k***c,nesrtalo struje,telefon se sjebo i ja sta cu..ne mogu da se uspravim,hodam cetvoronoske...jjuuu,aaa ja ne znam sa cim da usporedim te bolove...!!i spustim se ja nekako do komsije,klinac,znam da se radi...i on mi da 2 trodona nista vise nije imao...(sad se mislim,jel' to recidiv?hmm

)a sta sam drugo u tom momentu mogla,zapravo,nije to bio momenat,to je mene pocelo da boli negde poslepodne,onako podnosljivo pa sve gore i gore...nije mi nista delovalo od ovih drugih lekova za bolove a verovali ili ne ni trodon mi nije nista pomogao...taj klinja me posle odvezao u bolnicu jer naravno,oni ne dolaze -jedino ako je neko na samrti!!!!!i oni meni hitnu analizu krvi i urina,ultrazvuk,roknuli mi nesto protiv bolova u venu ahhh...da,u venu...nisu mi rekli sta ali nije to bitno-tako sam se izrigala posle te inekcije da kontam,covece sta bi to moglo biti?i onda su bolovi jednostavno prestali-neverovatno-kao da nista nije bilo-pitam ih sta je to sa mnom a oni kazu;''mozda si se prehladila.''!!!!!!!!!!!!!!??????
ovaj...sta,reko'...''prehladila?'',kaze;''malo ti je spao desni bubreg,jako si mrsava,moras da lezis.idi kuci.'',reko';''...'malo' mi 'spao' bubreg??''
naravno,dodjoh kuci bez ikakve dijagnoze...ali dobro,bar bez bolova..test na hepatitis treba da bude gotov za koji dan..tako da...nadam se da nije to...
primetila sam da se ja ovde na ''jutarnju kafu'' javljam uglavnom nocu,a tad nikog nema pa mi je bas nekako

trudicu se da promenim bioritam samo zbog vas
jao,Omare tako si me nasmejao svojim vidjenjem zene u kuhinji sa oklagijom...i ono;''alo PetroVarazdin..""hahaha....evo me,tu sam...kljakava ali ziva...
Ramona,jel guzva od turista dole na moru?Treba i ja uskoro da zapalim na more sad malo posle exita,pa onda posle toga( ako dobijem vizu )pa za Italiju...aaaa..jedva cekam..stiglo mi danas garantno pismo..sto je cudan ovaj zivot, i cudan i uvrnut i predivan i grozan i otuzno sladak i nesvarljivo gorak,najcesce zajeban...sto rece davnih dana Viljem Blejk,cini mi se;''...a u jedno moje anonimno popodne stane citav raj i pakao...''.
e,ljudi, sad mogu ujedno da vam pozelim i laku noc i dobro jutro...''vidimo'' se na kafi... 8)