New age zlo Bup
Moderator: sanela
Re: New age zlo Bup
U četvrtak imam termin kod mog psihijatra pa ću tad sa njim pričati da me uputi gde i kako dalje na te grupne terapije.
Imaš pravo. Od prošlosti se ne živi i baš zato su terapije da to pobedimo.
Imaš pravo. Od prošlosti se ne živi i baš zato su terapije da to pobedimo.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
-
Kod nas znam iz prve ruke ima ljudi koji su prezivili logore u Sremskoj Mitrovici, Vukovaraca koji su prezivili u tom logoru strasne stvari. Sad idu tamo odati pocast zrtvama koje nisu prezivile logor ali i ruka pomirenja od strane srba. Jebiga, bilo je zlocina sa obje strane, u bosni sa tri strane, na kosovu isto tako. Rat iz covjeka izvlaci ono nesto najgore. Imas studiju kako su se njemacki lijecnici, odvjetnici, radnici itd znaci iz svih klasa drustva i normalni ljudi odjednom pretvorili u ratnu masineriju istrebljivanja zidova. Jako poucno i zanimljivo.
-
Pa malo vidi i po netu jer u sui zivi puno albanaca hrvata bosanaca i srba. Mozda ima i neki forum. Kuzis?
Sad ću se ozbiljno posvetiti pretrazi toga. Do sada sam mislio da to nema šanse da bude dobro za mene pa nisam ni tražio.
Sad kad si mi detaljnije to pojasnio nema više prepreke da to istražim i da se što pre tome priključim.
Hvala još jednom Ličke
Sad kad si mi detaljnije to pojasnio nema više prepreke da to istražim i da se što pre tome priključim.
Hvala još jednom Ličke
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
-
Ja vjerujem da se sve moze to izvuci bez tableta kroz pricu. Kazem ti sve ove danasnje komune koje se zasnivaju na grupnim terapijama odnosno otvaranju sebe i svojih crnjaka jer proizislo od amerikanaca koji su se iz koreje ili vijetnama vratili sa ptsp. Oni su pokrenili te grupne terapije a onda drugi usvojili. Kroz pricu i kroz neku ispovijed covjeku bude lakse. Ne znam kako bi ti objasnio. Pitaj Sanelu da te malo uputi sta i kako u vezi ptsp jer ona ima to u glavi i malom prstu.
-
Ne vjerujem da ne poznas nekog albanca ili hrvata na sljaci ili u gradu. I dal ima problema? Nema. Normalno da ima zagrizenih ljudi i busaju se u prsa ali takve sve treba ignorirati jer su u manjini. Politika je opasna kurva. A mi balkanci naivni. Mislim da je Napoleon izjavio daj mi 100 iljada hrvata i pokorit cu cijeli svijet. Kuzis od kada se sve to vuce. Pa ni u jednoj nasoj ovdje na forumu nema u obitelji kroz povijest da u prvom drugom ili zadnjem ratu netko nije najebo od druge strane. Kazem ti ne zamaraj se politikom nego time sta tebe jebe i sta si ti osobno prozivio i koji te demoni muce.
-
Gledaj ja sam hrvat i nemam osobno problem sa nikim. Moja su djeca za mene hrvati ali mama im je juznoamerikanka. Ako jednog dana djeca oce da budu juznoamerikanci nek budu. Na koncu puno puno ih vise zena odgaja jer ja nisam doma i imaju puno vise njenog mentaliteta nego moga.
Navigam godinama. Znalo se desiti da mi barba bude srbin i sve super. Poslje njegga dode za barbu hrvat i taj me jebe u zdrav mozak. Ne smijes se separirati i dopustiti da neki kurcevi nacionalizam vodi tvoj zivot. Obicni ljudi su ili ubijeni ili protjerani a oni koji su sve to izazvali su se obogatili i profitirali. Sta frajla ti ja ili neko peti imamo od tog. Imamo samo traume. Kuzis? Ljude ne treba gledati kroz vjeru ili samo kroz svoj narod pogotovo jer svaka strana ima neku svoju istinu od koje ne odustaje. Ne znam da li me mozes upratiti?
Navigam godinama. Znalo se desiti da mi barba bude srbin i sve super. Poslje njegga dode za barbu hrvat i taj me jebe u zdrav mozak. Ne smijes se separirati i dopustiti da neki kurcevi nacionalizam vodi tvoj zivot. Obicni ljudi su ili ubijeni ili protjerani a oni koji su sve to izazvali su se obogatili i profitirali. Sta frajla ti ja ili neko peti imamo od tog. Imamo samo traume. Kuzis? Ljude ne treba gledati kroz vjeru ili samo kroz svoj narod pogotovo jer svaka strana ima neku svoju istinu od koje ne odustaje. Ne znam da li me mozes upratiti?
Naravno da poznajem ljude raznih nacija. I nemam nikakav problem sa njima. Nikad nisam ni imao da budem iskren.licaninsasela wrote: ↑Wed Jun 10, 2020 11:39 am Ne vjerujem da ne poznas nekog albanca ili hrvata na sljaci ili u gradu. I dal ima problema? Nema. Normalno da ima zagrizenih ljudi i busaju se u prsa ali takve sve treba ignorirati jer su u manjini. Politika je opasna kurva. A mi balkanci naivni. Mislim da je Napoleon izjavio daj mi 100 iljada hrvata i pokorit cu cijeli svijet. Kuzis od kada se sve to vuce. Pa ni u jednoj nasoj ovdje na forumu nema u obitelji kroz povijest da u prvom drugom ili zadnjem ratu netko nije najebo od druge strane. Kazem ti ne zamaraj se politikom nego time sta tebe jebe i sta si ti osobno prozivio i koji te demoni muce.
Ja sam rođen i odrastao u Srbiji, ali sam inače Hrvat po nacionalnosti i katolik sam. Imao sam i zbog toga problema u onim ratnim godinama. Od klinačkog podjebavanja, do pretnji celoj porodici na kućnom pragu. Ja sam tad imao 11-12 godina i to je isto ostavilo traga. Ali me je porodica vaspitavala da su ljudi ili dobri ili loši. I to je jedina podela. Zato nikada nisam nikoga mrzeo niti potcenjivao.
Inače od kad sam se rodio pa do polaska u školu živeo sam u Luzern i mislim da je i to dosta uticalo da mentalni sklop imam dosta različit od Balkanskog. Posle kad sam se osamostalio živeo sam 7 godina u Zagrebu. To mi je najlepši period života.
No dobro. Sve je to manje bitno sad. Sada je najbitnije da pronađem te grupe i da se priključim. Znam da će to da mi prija. Sutra u 2 sam kod psiha mog pa ću prvo njega pitati šta i koju grupu predlaže, a dotle ću i ja po netu pretražiti. Bitno je da se suočim sa tim problemom. Predugo je to već u meni, a te kliničke traume i kompleksi su ustvari i najgori. Nisam ja slučajno ušetao u drogu. Niti sam jok se slučajno vraćao.
Sve što mi moze olakšati ovaj period apstinencije ću vrlo rado prihvatiti. Svestan sam da ne mogu sam. A uz priču sa tobom i savete shvatio sam koji problem ustvari imam. Nisam ja tome pridavao iskreno toliki značaj, misleći a je to daleka prošlost i da sam je prerastao. A baš sam u zabludi.
Stvarno si mi dosta pomogao sa svojom iskrenosti i direktnim pristupom. Zaista to cenim.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
-
Eto samo gledaj sui. Imaju kantone i neznam ni ja koliko velikih nacija tu zivi. Nikad nisu ratovali. Belgija slicno tako. Eto jedino su francuzi i spanjolci imali problem sa baskima odnosno terorizmom i sjeverna irska. Samo mi glupi tupavi balkanci se koljemo. Cehoslovaci se mirno razisli. Neki dan citam ovdje u bolnici da u sloveniji ima samo 10 posto cistih slovenaca a svi ostali smo svi mi. I drzava napreduje. U hrvatskoj je najveci nacionalizam u dalmatinskog zagori, lici i slavoniji. I tamo je bog reka laku noc. Zive u proslosti ko prije 60 godina. A pogledaj istru. Turizan im najjaci. Najbogatiji su. Zasto? Zato sta svi zive skupa i cigani i hrvati i talijani i srbi i boli ih kurac tko je tko nego gledaju da im svima bude bolje. Pogledaj beograd i pogledaj sumadiju ili juznu srbiju koja je to razlika. Bija si na kosovu. Kako se tamo zivilio. Sve sirotinja a pumpo se nacionalizam. Di god je sirotinja tamo su nacionalisti. I samo daj pusku i u rat. Jebo ih rat vise
-
Kazem ti ja sam to u komuni rjesio uglavnom ali bilo je tu puno jos stvari i govana zasto sam uletio u dop. Zato ja kazem nije dop kriv sta je neko na dopu. Njega uvik ima a samo su pojedinci na njemu.Loki wrote: ↑Wed Jun 10, 2020 11:58 amNaravno da poznajem ljude raznih nacija. I nemam nikakav problem sa njima. Nikad nisam ni imao da budem iskren.licaninsasela wrote: ↑Wed Jun 10, 2020 11:39 am Ne vjerujem da ne poznas nekog albanca ili hrvata na sljaci ili u gradu. I dal ima problema? Nema. Normalno da ima zagrizenih ljudi i busaju se u prsa ali takve sve treba ignorirati jer su u manjini. Politika je opasna kurva. A mi balkanci naivni. Mislim da je Napoleon izjavio daj mi 100 iljada hrvata i pokorit cu cijeli svijet. Kuzis od kada se sve to vuce. Pa ni u jednoj nasoj ovdje na forumu nema u obitelji kroz povijest da u prvom drugom ili zadnjem ratu netko nije najebo od druge strane. Kazem ti ne zamaraj se politikom nego time sta tebe jebe i sta si ti osobno prozivio i koji te demoni muce.
Ja sam rođen i odrastao u Srbiji, ali sam inače Hrvat po nacionalnosti i katolik sam. Imao sam i zbog toga problema u onim ratnim godinama. Od klinačkog podjebavanja, do pretnji celoj porodici na kućnom pragu. Ja sam tad imao 11-12 godina i to je isto ostavilo traga. Ali me je porodica vaspitavala da su ljudi ili dobri ili loši. I to je jedina podela. Zato nikada nisam nikoga mrzeo niti potcenjivao.
Inače od kad sam se rodio pa do polaska u školu živeo sam u Luzern i mislim da je i to dosta uticalo da mentalni sklop imam dosta različit od Balkanskog. Posle kad sam se osamostalio živeo sam 7 godina u Zagrebu. To mi je najlepši period života.
No dobro. Sve je to manje bitno sad. Sada je najbitnije da pronađem te grupe i da se priključim. Znam da će to da mi prija. Sutra u 2 sam kod psiha mog pa ću prvo njega pitati šta i koju grupu predlaže, a dotle ću i ja po netu pretražiti. Bitno je da se suočim sa tim problemom. Predugo je to već u meni, a te kliničke traume i kompleksi su ustvari i najgori. Nisam ja slučajno ušetao u drogu. Niti sam jok se slučajno vraćao.
Sve što mi moze olakšati ovaj period apstinencije ću vrlo rado prihvatiti. Svestan sam da ne mogu sam. A uz priču sa tobom i savete shvatio sam koji problem ustvari imam. Nisam ja tome pridavao iskreno toliki značaj, misleći a je to daleka prošlost i da sam je prerastao. A baš sam u zabludi.
Stvarno si mi dosta pomogao sa svojom iskrenosti i direktnim pristupom. Zaista to cenim.
Razumijem ja tebe u potpunosti jer sam sve to vidio. Obavezno sve radi uz pomoc psihica. Nisu to tupavi ljudi i sigurno znaju kako doci do tih grupa.
Evo sta drugo da ti kazem? Pametno i polakk jer to se ne rjesava preko noci.