Kada sam ja to nju sjebao? Jednom u januaru je pobegla od tebe na par dana kad si joj skocio za vrat, tvrdio kako nije ona rodjena da bude cista, kako ce joj hepti sigurno odgovarati, kad joj bup ne odgovara, onda si govorio nakon par dana sto je popricala sa roditeljima i pocela da se zblizava sa majkom, kako u stvari laze da je to uradila, vec da kako si ti govorio, ne kaze majci ni dobar dan, sve to pise na ovoj temi, odlicno se secam. Dobro, bio si u kurcu, ovde se sve u glavnom prasta, nego de mi reci kad sam ja to nju sjebao? Nikad nisam pisao da bih nekog sjebao, niti sam ikog sjebavao. Ne razumem zasto konstantno na mene prebacujes neku krivicu. Jesam samo jednom pocetkom marta spomenuo da sam imao u februaru seriju, u nezgodnom momentu, ali nikog nisam sjebao, Frajla me je opomenula, i ja sam se ucutao. I nisi mi odgovorio kad sam ti rekao da mi nadjes deo teksta, koji podupire tvoju tvrdnju da sam ja imao nameru da je gurnem u recidiv.licaninsasela wrote: ↑Thu Apr 30, 2020 8:22 pm Zahvali se ksani sta te dobro savjetovala i trpila. Oces jos curu sjebati opet. Ma bolje da sutim.
Da li si ti svestan kako se zove ovaj poremacaj/bolest, kad nesto tvrdis na osnovu svojih izmisljenih, odnosno umisljenih premisa? Druze, to se zove paranoja, isto kao sto si tvrdio da sam hteo Xxxanu i Jurketa da gurnem u recidiv.licaninsasela wrote: ↑Thu Apr 30, 2020 9:32 pm Pa taj covjek ljudi moji na danku radi teske poljodrivredne poslove. Jel vi to kuzite. Pa ja da sam na danku ne bi moga dvi minute ne radit ili pomislit radit nego ne bi moga ni ovako lijepo lezati zavaljen.
Sto se tice dzanka, kad vec pominjes. Za sve ove recidive od sredine oktobra, pa do pre desetak dana, otkad sam cist, nista na dzanku nisam radio, dzankao sam se iskljucivo kad ne radim. Samo dok sam bio navucen na bup, sam radio na gudri, a to se zavrsilo krajem maja prosle godine. Pitaj ako te nesto zanima, reci cu ti, nemoj lupetati u napred o necemu o cemu pojma nemas. Za teske i pipave poslove placamo sezonske radnike, jako retko radim teske poljoprivredne poslove, kod nas, moje glavno zaduzenje su bile finansije, trgovina, prodaja, samo sam se ja namerno nedavno sam povukao sa te pozicije, pisao sam o tome, zasto sam to uradio.
Nista Ksanci, samo da kazem ovo, posto je pala teska optuzba, kao da sam ja tebe hteo da gurnem u recidiv. Pre bih se ubio nego sto bih te gurao u recidiv, tebe i bilo koga drugog.
Eto toliko, odoh odavde na neko vreme, ovde je postala jako truba atmosfera, a i bolje je kad si svez, da nisi, ili da si sto manje na forumu...