Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:23 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:24 pm, edited 1 time in total.
-
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:24 pm, edited 1 time in total.
Pa kazem odustao sam kada sam sve sabrao. Uostalom više volim da sam gajbi sa decom i zenom u slobodno vreme nego da što kazeš ti smrdim u kabini sa još pet, deset filipinaca ili ko zna kim još. Kazu da su Filipini utukli cenu rada na brodovima... Naši ljudi sada ne mogu da pristojnije zarade tu kao nekada...licaninsasela wrote: ↑Sat Apr 25, 2020 11:15 pm Damo Jurke ispravak. Zva sam od kerkine frendice mama a ne moju zenu da vidim dal su tamondoma i ok. Sve ok. Sokovi pizza i naravno laptopi. Cemu ce im to kad se druze ? Sumljicav sam. Idem sadcstvarno. Poceo je i iron man 3 dio.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
[qu
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:25 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:25 pm, edited 1 time in total.
Ne dovršen sam ja čovek pa tako i sve što radim ostavim ne dovršen... Šta god uzmem u ruke mi ide od ruke, a onda sjebem time što jednostavno se preorentišem na nešto drugo i izgubim interesovanje za prethodno i tako u krug. Sve mi brzo dosadi. Izgleda da mi najbolje ide ovako da drndam u tudjoj firmi za male pare i da nemam veliku odgovornost. Ovamo kod mojih sam radio još kao klinjo, pa prekida jer sam hteo da obradujem drvo, pa sam se smorio mentalitet om ljjudi koji se time bave tamo i bežao u vojsku, pa opet nazad. Izmolio majku da me vrati u firmu i to joj je bila greška najveca... Gde ces zavisnika pored novca. Uh sine koliko sam novca stucao na gudru tu. Ne smem ni da pomislim. Još se i ubulio pride. Pa seo i ispovedio se majci i rekao da nije to za mene jer cu crci, ako nastavim tu da radim. Ona zena zatečena kako sam uspeo da toliki novac potrošim i još se ubulim. Ne ide njoj u glavu da, ako se uzme jedan fix ili dva mora se još 5 štepova udariti u toku dana. A ja gulio koliko sam mogao, a da se na meni ne primeti. Stoički sam uspevao da izgledam pristojno, a da sam bataljen konstantno. Sad sam se pomirio da nema da privirim tamo... Ne idem ni kao mušterija. Sramota me od onih zena kojima je majka rekla šta sam radio jer ona je takva da ne krije ništa...licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 10:07 am omobiteli.otvori ti slasticarnu. Ja neznam ni jednog sipca koji je propa a nasi ljudi to nece raditi. Ono sta siptar radi znaj da je najbolja lova. Pekare i svasticarne

-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:26 pm, edited 1 time in total.
Ja sam maštao o tome da putujem i da istrazujem životinje po zdunglama i amazonskim prašumama, ali stalo je na mašti kao i sve ostalo...licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 11:01 am Evo Jurke sutra tel u ruke i zovi gospodu zgodnu zivanu petranovic. Ona je glavni logisticar za ljudske resurse i krcaju samo sada srbe i mozda crnogorce na kruzere. Vidi sta ti treba od papira ako si vec slasticar zavrseni. Ako imas skolu.. Prvih par ugovora bi bija pomocnik pomocnika slasticara a onda malo po malo bi se penjo. Sad zamisli svaki dan da moras napraviti cetiri iljade komada nekog zajebanog kolaca. Tamo je sve u tisucama.u tonama. Ka i sta mi trosimo stotine tona dnevno goriva. Treba mrcinu pokreniti ka sta treba i nahraniti tisuce bludnih drogiranih potnika zeljnih slatkoga. Ko ce normalan ici na krstarenje kruzerom. Ili se ljudi idu jebati ili lokati ili drogirati. Treceg nema. Ima. Ili oces ubiti svoju bolj polovicu pa je navecer samo gurnes sa bande broda. Kazu amerikanci da je to posto jedan od jacih nacina rjesavanja bolje polovoce. Popapaju te ribe i gudbaj. A nema dokaza da si ju bacio ili ona tebe.
Edit
Koja je to glupost ta krstarenja. Gledas more a ne mozes se kupati. Samo u bazenima. Tako i ja. U cijeloj mojoj karijeri ako sam se okupo u moru mozda desetak puta. A i vecina mora je uzasno nalik barama i jezerima. Nisam siguran da postoji ljepse more od nasega. Negdje sam ga vidio jednom. Neznam vise jel negdje u brazilu to bilo bahamima neznam tamo negdje koliko se sjecam. Ma ona prava tirkizna boja mora. Ma neznam vise ni ja di a znao sam.. Lapim. Tako da srecom puno teretnjaka ima bazen za posadu pa se ka prasci kupamo. Naravno napunimo ga cistim morem.
Vidio sam kitove pingvine morzeve one velike kornjace ma sve sam vidio sta ispliva na povrsinu. Kitovi su mi najdrazi. Ne kuzim one japance i skandinavce sta ih ubijaju. Predobre i prelijepe zivotinje. A dupini nasvznaju miljama pratiti ispred broda. Ko da znaju da ih gledamo. Tako i kitovi. Bacaju se igraju se. Uvik su sa svojim bebama. Cile obitelji zajedno.
Bio sam u j africi kada im je pao snijeg. To je cudo bilo. Mislim da je bilo svjetsko prvenstvo u nogometu tada tamo. Bio sam na novom zelandu taman kada ih je tresla serija onih potresa. Bio sam u japanu blizu fokusime kad ih je cunami razbio. Vidio sam u indoneziji erupciju vulkana Batu. Taman prosli kraj njegavkad je eruptiro. Bio sam u indoneziji nakon cunamija. Vidio sam koliko je priroda mocna a koliko smo mi slabi.
Edit