Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:08 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[q
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:09 pm, edited 1 time in total.
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Fri Apr 24, 2020 6:58 am
Ninocka wrote: Thu Apr 23, 2020 9:49 pm
Frajla wrote: Thu Apr 23, 2020 8:35 pm

Ja sam penzionisana gimnasticarka,shvatila da mi se ne isplati cackati vise.

Odnosite mnogo energije, mnogo trazite i gori ste od zena

Ne znam za Ninocku.... ta sigurno nadje vremena pored troje dece i muza, da se svrcka okolo. Ne zovemo je dzabe “razgoropadjena”, jede ih po nekoliko u danu

Edit

Edit
Ahahahhahahahaha... nadje nadje !!

Iskreno, ja zudim za nekim uzbudjenjima, zanosima...
Nisam vala neka gimnasticarka da se razumijemo, A ni preljubnica ali nije vala samo da buljim u muza cijeli dan i cekam da doje sa posla... i zivjecemo srecno do kraja zivota.

A pazi ti Jurketa on sve kuka o zeninoj prevari, a ovamo lijepo to upakuje kad je on u pitanju ...
Jurke sumnjiv si🤐
Edit
Bachih jedan ril edit
jjoj kebem vam sunce ispada sada jos samo da sam ja navjerniji svojoj zeni. I Nina i ti tnaci volis malo sa strane. Frajla naivna pa misli da se nemoze naci 15 minuta za zurno okidanje na brzaka negdje sa strane. Nina i Jurke su za sada tu najjaci. Frajla je isfurana cura ali s malo neke carolije moze se pretvoriti u zajebanu zenu. Znaci jedino ja ne varam zenu? Pih jebenti zivot a da znam kako se flertuje i da imam muda osa bi ovu moju zubnu tehnicarku sta oce da se razvede i sta mi je jebozovna, osa bi je okinit pa makar mi ova posli jaja odrezala. Pa ja gledam svi se jebu i svi imaju ljubavnica. Ja nikad. Ma idi u picku materinu vise. A nikad nevaljam.
Treba umeti kvalitetno flertovati.... meni nije nikakav problem da budem krajnje neprijatna ako mi se salju direktni signali.
Vice cenim osobe od akcije:)
I Liko nekada ne treba flert, nego “ufati” zubnu trhnicarku kad se bude najmanje nadala
Edit
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quote
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:09 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quote=
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:10 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Da
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:10 pm, edited 1 time in total.
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Fri Apr 24, 2020 8:24 am
Frajla wrote: Fri Apr 24, 2020 7:37 am
licaninsasela wrote: Fri Apr 24, 2020 6:58 am
jjoj kebem vam sunce ispada sada jos samo da sam ja navjerniji svojoj zeni. I Nina i ti tnaci volis malo sa strane. Frajla naivna pa misli da se nemoze naci 15 minuta za zurno okidanje na brzaka negdje sa strane. Nina i Jurke su za sada tu najjaci. Frajla je isfurana cura ali s malo neke carolije moze se pretvoriti u zajebanu zenu. Znaci jedino ja ne varam zenu? Pih jebenti zivot a da znam kako se flertuje i da imam muda osa bi ovu moju zubnu tehnicarku sta oce da se razvede i sta mi je jebozovna, osa bi je okinit pa makar mi ova posli jaja odrezala. Pa ja gledam svi se jebu i svi imaju ljubavnica. Ja nikad. Ma idi u picku materinu vise. A nikad nevaljam.
Treba umeti kvalitetno flertovati.... meni nije nikakav problem da budem krajnje neprijatna ako mi se salju direktni signali.
Vice cenim osobe od akcije:)
I Liko nekada ne treba flert, nego “ufati” zubnu trhnicarku kad se bude najmanje nadala
Edit
Bi ja da znam i da imam pricu. Ali nemam. A sta znaci kvalitetno flertovati? Bogami najvise cura mi je prilazilo onda kada bi dosa sa broda i uzeja djecja kolica i furo tako klince. A zene ka oni galebi. Ne mozes ih se rijesiti. To je bilo strahotavkoliko sam tada moga zena povaliti da sam jebac ka Jure. Mislim da Jure tu zjvi di sam ja da bi komotno mogavziviti samo od jebacine. Jebo bi Jurke babuskare sta dodu na 7 dana. Jurke bi u sezoni na babama diga da moze cile godine prekvalitetno zivit savsvojom zenom i dicom. Ionako jebe sve. Pa zasto ne i babe za dobru lovu?
Znaci sta je to kvalitetno flertovanje Frajla?
Onako indiskretno, slucajno i pomalo sramezljivo sa nekom dozom straha.

Sve ostalo mi deluje jeftino

Zapamti da ne postoji nista izazovnije za druge zene, od muskarca koji je veran svojoj zeni i drzi je kao malo vode na dlanu. Za takve se kose i oci cupaju
To je vezano i za tvoja kolica i nezainteresovanost....
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Fri Apr 24, 2020 9:12 am Da se ti Jurke mozda nisi skin8ja savseksa a ondje namavproda pricu o drogi? Da nisi Jure ti neki teski ovisnik o picki. Jel vidim da si ti jedini koji razumijevdavrijeci po picci i po picki su razlicite. Niko na to nije nikada zna odgovor osim tebe.
Jurke sa cega se ti skidas? Nije drloga jel? Znaci nepopravljivi seksualni ovisnik znaci. Skidas se sa picica. Ajd boli te kurac. I majkl daglas i carli sin su secskidali sa seksa. Nisi jedini
Edit
Jurke mora da je bio aktivan nocas.... jeste, seksualni zavisnik... mislim da je u recidivu trenutno 😂😂😂
Edit
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[qu
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:11 pm, edited 1 time in total.
Locked