Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Jurke

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by Jurke »

Frajla wrote: Thu Apr 23, 2020 5:05 pm Ne znam zasto imam osecaj da bi Yasu bio odlican sagovornik na trenutnoj temi

On mi deluje onako perverzno grrrrrrrrr

Radujem se novim pricama 😂😂😂
Oooo da, Yasu je stari perverznjak sigurica hehe😋
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ti
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:49 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Thu Apr 23, 2020 6:49 pm Ti si Jurke jebac. Ja nisam. Yasu na ovoj temi? Neznam dal bi bilo dobro. Jebiga ja sam odgojen starmodno. Ne kuzim te flertove i akcije sa strane. Strano mi je to. A mi smo u godinama. Ja ovdje samo mogu pricati i glrdati zene al to je sve.

Ja matori mićo moj sebe smatram za umešnog u tome. Ne zelim ti sad nešto glumiti i biti skroman. Umem da osetim i ugodim zenskom. Umem i da se prepustim, a glavno mi je da ona bude zadovoljna i zadovoljena, raspilavljena, a onda na kraju tek ja. Ili najlepše je istovremeno orgazam, ako je moguce to uskladiti... Sada moram priznati mi je teško se skoncentrisati da odnos potraje jer još uvek osecam posledice bupa. Malo mi lirika tu kontam pomaze koju pijem inače bi bio kao Ataman čovek od 6 minuta hahajaha
Jurke

Post by Jurke »

Ja volim da osetim taaj pogled na sebi i isti uzvratim.Volim žensko da pogledam u oči i da se pogledi sretnu. Mozda koju reč da razmenim ako situacija dozvoli i da se osetim prijatno i pozeljnim u tom razgovoru i to je otprilike sve što meni treba. Ne i kontakt ili šta god... Prosto me to radi taj flert i taj osecaj...
Nisam isto kao i ti za razvrat i da jurim sve što hoda kao pojedini. Volim crnke i na njih sam slab. Još ako ima to nešto u sebi što privlači pogled mhmhm...
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:49 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quote
Jurke

Post by Jurke »

I ja bih rekao da se družimo sa gimnastičarkama, ali su tajnovite i ne dele sočne detalje hehehe
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Thu Apr 23, 2020 7:17 pm Naci curke ovdje su koliko kuzim imale nesto sa strane plus flertovanje. Tako mi to izgleda

Edit
Dada i ja bih rekao to po njihovim postovima 😉
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote: Thu Apr 23, 2020 8:19 pm I ja bih rekao da se družimo sa gimnastičarkama, ali su tajnovite i ne dele sočne detalje hehehe
Ja sam penzionisana gimnasticarka,shvatila da mi se ne isplati cackati vise.

Odnosite mnogo energije, mnogo trazite i gori ste od zena

Ne znam za Ninocku.... ta sigurno nadje vremena pored troje dece i muza, da se svrcka okolo. Ne zovemo je dzabe “razgoropadjena”, jede ih po nekoliko u danu

Edit

Edit
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:50 pm, edited 1 time in total.
Locked