O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

Nemoj mi se prosto više obraćati Frajla. Nisam tražio nikakvu pažnju, prijavio sam recidiv sebi dušu da olakšam. Napisala si mnogo niskih gluposti koje neću ni da komentarišem. Jbt, popljuvati čoveka što je prijavio recidiv na forumu zavisnika, ne kontam.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Thu Apr 16, 2020 6:47 pm
Frajla wrote: Thu Apr 16, 2020 6:30 pm Stope, opet si dobio ono sto si hteo- paznju!

Ne znam odakle ti sebi dajes za pravo reci da nisi za psihijatra ili lecenje?
Na osnovu cega si siguran da si izbegao Bilo kakve mentalne poremecaje i poremecaje ponasanja uzrokovani zloupptrebom droga?
Sifre od f10 do f18 ti nisu strane, u par tih spadas, plasis se da ti ce ti nakaciti jos koju, plasis se samog sebe.
A to se ne leci razgovorom sa drugarom, sa tatom, cepanjem drva ili plakanjem na forumu.

Covece ti venes kad je policijski cas, tebi treba zezanje akcija, jurnjava... treba da si zanimljiv drustvu, uvek u akciji glavni seoski baja, a to bez gudre nisi, sav si u depri, niko te nece, nisi nikome zanimljiv tako sjeban,nemas nikakve druge kvalitete.... prazan si.
Nedavno si napisao , pa obrisao, kako svi mi sto smo se skinuli delujemo sjebano i smoreno i kako nam je zivot bezveveze i da cete ti Jurke i Xana sigurno imati drugacije zivote. To je tvoj problem! Sto ces biti sjeban neupotrebljiv i Drugima totalno dosadan, a to nisi ti ne prija ti.
Treba da ti zavidimo sto si uvek u nekoj polu akciji, sto se tebi uvek neke stvari desavaju, sto ti uvek imas neke jeftine srednjoskolske price.... ne, mene je sramota kada citam lika od 34 godine sta pise, kako provodi dane i kakvim glupostima su ispunjeni.
Ja biram kvalitetno da provodim dane i ni malo ti ne zavidim na tvome zivotu.

Sve ti je sto puta receno, i dalje si zatucani seljacina, koji vidi samo ono sto zeli da vidi. Smatrala sam te malo pametnijim a podsecas me na likove koji nisi sposobni voditi svoj zivot tacnije zivotare, puno palamude kao da su svu pamet sveta popili, i gledam ih sa zaljenjem

I postedi nas prica, da ces od sutra krenuti, da si shvatio neke stvari ( ne znam kako ih nisi do sada shvatio) shvakih 7 dana shvatas neke stvari, a Ne znas ni sam koje?
Postedi nas svega, i idi drogiraj se kao covek bez griznje savesti i da se pravdas nekome. Drago mi je sto nisi i ovaj put povukao za sobom Xanci i Jurketa!

Kad je bal nek je masknebal, udri leto ce a i dosadno je vilendom sam biti
Neozbiljna si Frajla. Ja pre svega sad kao da nisam drogiran. U depri sam. Drugo, nemoj pisati ono što ne znaš, nemoj nagađati. Ali hajde već kad si pomenula društvo i "glavnog seoskog baju", ja ni jednom za svih ovih pola godine otkad počeh da brljam, nisam provodio vreme ni sa kakvim društvom drogiran, sa društvom sam samo jednom pio. Družio sam se čist.
Kod doktora ću ići, a kod psihijatra jednostavno nemam šta da tražim, moram da pazim da se ne dovedem u to stanje, to stoji, ali sad hvala Bogu nemam tih problema, i daću sve od sebe da ih izbegnem.
Bolest -zavisnost.
Oboljenja prouzrokovana zloupotrebom droga/ paihoaktivnih supstanci.
Ne treba da se pazis da se ne dovedes u to stanje, kada si godinama u tom stanju. I bolest se ne izbegava nego leci
Frajla

Post by Frajla »

I sad sam te popljuvala jel

Znam da ne zelis da citas.... i ja bi se plasila
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Frajla wrote: Thu Apr 16, 2020 6:30 pm Stope, opet si dobio ono sto si hteo- paznju!

Na osnovu cega si siguran da si izbegao Bilo kakve mentalne poremecaje i poremecaje ponasanja uzrokovani zloupptrebom droga?
Sifre od f10 do f18 ti nisu strane, u par tih spadas, plasis se da ti ce ti nakaciti jos koju, plasis se samog sebe.
A to se ne leci razgovorom sa drugarom, sa tatom, cepanjem drva ili plakanjem na forumu.

Covece ti venes kad je policijski cas, tebi treba zezanje akcija, jurnjava... treba da si zanimljiv drustvu, uvek u akciji glavni seoski baja, a to bez gudre nisi, sav si u depri, niko te nece, nisi nikome zanimljiv tako sjeban,nemas nikakve druge kvalitete.... prazan si.
Nedavno si napisao , pa obrisao, kako svi mi sto smo se skinuli delujemo sjebano i smoreno i kako nam je zivot bezveveze i da cete ti Jurke i Xana sigurno imati drugacije zivote. To je tvoj problem! Sto ces biti sjeban neupotrebljiv i Drugima totalno dosadan, a to nisi ti ne prija ti.
Treba da ti zavidimo sto si uvek u nekoj polu akciji, sto se tebi uvek neke stvari desavaju, sto ti uvek imas neke jeftine srednjoskolske price.... ne, mene je sramota kada citam lika od 34 godine sta pise, kako provodi dane i kakvim glupostima su ispunjeni.

Sve ti je sto puta receno, i dalje si zatucani seljacina, koji vidi samo ono sto zeli da vidi. Smatrala sam te malo pametnijim a podsecas me na likove koji nisi sposobni voditi svoj zivot tacnije zivotare, puno palamude kao da su svu pamet sveta popili, i gledam ih sa zaljenjem

I postedi nas prica, da ces od sutra krenuti, da si shvatio neke stvari ( ne znam kako ih nisi do sada shvatio) shvakih 7 dana shvatas neke stvari, a Ne znas ni sam koje?
Postedi nas svega, i idi drogiraj se kao covek bez griznje savesti i da se pravdas nekome. Drago mi je sto nisi i ovaj put povukao za sobom Xanci i Jurketa!

Neozbiljna si Frajla. Ja pre svega sad kao da nisam drogiran. U depri sam. Drugo, nemoj pisati ono što ne znaš, nemoj nagađati. Ali hajde već kad si pomenula društvo i "glavnog seoskog baju", ja ni jednom za svih ovih pola godine otkad počeh da brljam, nisam provodio vreme ni sa kakvim društvom drogiran, sa društvom sam samo jednom pio. Družio sam se čist.
Kod doktora ću ići, a kod psihijatra jednostavno nemam šta da tražim, moram da pazim da se ne dovedem u to stanje, to stoji, ali sad hvala Bogu nemam tih problema, i daću sve od sebe da ih izbegnem.
Na heroinu si a nisi drogiran. Kakav je to dop. Izgleda ga je jaca guzvara od maka onda nego taj dop. Ajde Sb ne seri. Uzeo dop a nisi drogiran. Pa sta si onda? Nisi mi odgovorio koje su to mukotrpne promjene koje ces odraditi? Nisi mi naveo ni jedan svoj problem koji te muci? Kako ti to objasnjavas da nemas psihickih problema a redovito si pokriven sa necim. Kad te vec pale odlasci na semu pici do seme pa kad se toliko narajcas onda odi u rikverc i vrati se kuci jer si zadovoljio potrebu za narajcavanjem na semu. Mozes li to Sb? Ili ipak mala ksana nema pravo i nije to tako da se rajcas samo na semu. Iskreno ja sam mrzio seme zato sam nastojo da doma imam hrpu toga sranja da ne moram nigdje letati. Cuj rajca se da ide na semu. Eto narajcaj se do tamo pa kad zadovoljis potrebu za ganjanjem seme onda lipo kako reko u rikverc i doma. Pa sutra opet tako. Mozda se tako skines sa rajcanja na semu. Znaci nije problem dop ili sub nego rajcanje seme. Ovo ce biti neka nova ovisnost u udzbenicima. Covjek zakacen na semu. A dop koji je uzeja ga nije ni taka. Svasta cu ja jos nauciti a ti mala ksana nemoj ga zbunjivati. Sta sad njega jebe? Dop sub ili sredivanje seme? Covjeka si sad uvjerila da nema problem sa drogom nego semom. Covjek na semu zakacen. Odi Sb sutra rijesi semu kod sipca po burek. Mozda ti i ta sema zadovolji tvoju glad za semama.
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Thu Apr 16, 2020 7:07 pm I sad sam te popljuvala jel

Ovo je sve ok što si napisala, ali si se u onom prethodnom dugačkom postu bez veze proseravala, i pisala ono što ne znaš, nagađala, da lupala. Čega da se plašim, ne kapiram?
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ajde da nisam samo ja na tapeti kod Sb. I ti Frajla dobila crveni karton za sada. Uletila si mu onako pravo klizeci sa leda. A nije imo ni loptu u nogama. E sad ga jebi.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Thu Apr 16, 2020 7:14 pm

Ovo je sve ok što si napisala, ali si se u onom prethodnom dugačkom postu bez veze proseravala, i pisala ono što ne znaš, nagađala, da lupala. Čega da se plašim, ne kapiram?
Plasis se normalnog zivota. Da li sam nesto propustio? Ne znas zivit normalno bez nekog stimulansa. Ili ako hoces nemas muda medu nogama da se suocis sa stvarnoscu real zivotom.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Thu Apr 16, 2020 7:14 pm

Sta sam se to nalupetala?
Da je zivot bez gudre smor i da smo mi smor,a da tebe drzi u akciji jurenJe seme i gudra? Sta je tu lupetanje
Zar je lupetanje ako ti kazem da imas sifru i da treba da se lecis?
Zar je lupetanje da si uvek u drustvu bio neko ko zabavlja i podoze energiju, a sada si zatvoren tri dana u kuci i krmeljis i depris?
Vidis koliko imas iskrivljenu sliku i koliko si slab? Lakse je reci super sam, ne treba mi doktor, isplakacu se i povremeno drogirati nego uzeti zivot u svoje ruke, srediti se, mozda naci bakon toga normalnu devojku i ziveti zivot
Lakse je nemati odgovornost i biti vecito dete
Nisam se uopste nalupetala, nego si i dalje zatucani seljober
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Thu Apr 16, 2020 7:05 pm

Bolest -zavisnost.
Oboljenja prouzrokovana zloupotrebom droga/ paihoaktivnih supstanci.
Ne treba da se pazis da se ne dovedes u to stanje, kada si godinama u tom stanju. I bolest se ne izbegava nego leci
Kad sam ja rekao da ću da izbegavam bolest? Naravno da ću da se lečim, nema mi druge. To što si ti imala, ili imaš potrebu za lekovima je tvoja stvar. Hajde evo napiši mi ti, znaš da ja u glavnom cenim tvoje mišljenje. Čime bi mi to psihijatar mogao pomoći?
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Thu Apr 16, 2020 7:14 pm

Ajde da nisam samo ja na tapeti kod Sb. I ti Frajla dobila crveni karton za sada. Uletila si mu onako pravo klizeci sa leda. A nije imo ni loptu u nogama. E sad ga jebi.
Pa kako drugacije
Zabranio mi čoek da mu se obracam, a hteo je onako fino da se isprica sa svima jer je dobre volje pa mu Sjebah dan

Najgori stadijum je kad se nagruvas a sedis kuci smoren ahahahahhhhh
Post Reply