O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

yasujirozu

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by yasujirozu »

Jurke wrote: Tue Mar 24, 2020 1:21 pm Sakrili se u svojim svakodnevnim obavezama i problemima.
ima smisla, ali ak nešto ovdje međ drugarima (jesmo više od poznanika...), od problema koje imaš, želiš podijelit, bit će lakše, jer će makar netko reagirat s toplom riječju, s riječju podrške...

moje mišljenje

https://www.youtube.com/watch?v=JcW8VNwYvL0
Jurke

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Tue Mar 24, 2020 1:37 pm
Jurke wrote: Tue Mar 24, 2020 1:21 pm Sakrili se u svojim svakodnevnim obavezama i problemima.
ima smisla, ali ak nešto ovdje međ drugarima (jesmo više od poznanika...), od problema koje imaš, želiš podijelit, bit će lakše, jer će makar netko reagirat s toplom riječju, s riječju podrške...

moje mišljenje

https://www.youtube.com/watch?v=JcW8VNwYvL0
Yasu kao i uvek sa dobrom mjuzom, popravlja mi dan. Evo ja umoran od posla, ali punih baterija i dalje.
Lepo mi što mi lepo.
Glupe noge bole, ali navikao sam da bole i bole me za njih više hehe...
Meni mnogo znači da ovde pustim mislima da se iztutnje nekad, nekad bih savet.
Mnogo mi znači ovaj forum nekako. Prosto sam mnogo naučio o sebi kroz ova caskanje. Prijate mi ti i ovi iskusni strejteri.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

Mnogo ste mi pomogli da psihu pokrpim ovih dana, Frajla sa toplom rečju podrške, Lika sa realnim analizama i sugestijama. Prosto mi je čitao misli ponekad. Ti umeš da me trgneš kada se zanesem, a i zajebant si žešći. Najbitnije je da sve je iskreno sa vaše strane i onako kako bi trebalo.
Ne lutam više ovde po forumu, pravac u ovaj ovde naš kutak i isprazni šaržer, oslobodim dušu.
Ranije sam lutao pa sam nailazio na svašta što me samo vuklo nazad i smetalo u pokušajima oporavka.
Ovde se osecam fino i želim i sebi i svima vama da se osecate ispunjeno i slobodno bez ikakvih repova i mračenja.
Last edited by Jurke on Tue Mar 24, 2020 6:02 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

Da ne zaboravim i Ninočku, šta li nam je sa našom damom sa primorja Montenegra?
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Jurke wrote: Tue Mar 24, 2020 4:24 pm Mnogo ste mi pomogli da psihu pokrpim ovih dana, Frajla sa toplom rečju podrške, Lika sa realnim analizama i sugestijama. Prosto mi je čitao misli ponekad. Ti umeš da me trgneš kada se zanesem, a i Zajebano si žešći. Najbitnije je da sve je iskreno sa vaše strane i onako kako bi trebalo.
Ne lutam više ovde po forumu, pravac u ovaj ovde naš kutak i isprazni šaržer, oslobodim dušu.
Ranije sam lutao pa sam nailazio na svašta što me samo vuklo nazad i smetalo u pokušajima oporavka.
Ovde se osecam fino i želim i sebi i svima vama da se osecate ispunjeno i slobodno bez ikakvih repova i mračenja.
Samo nastavi tako
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Tue Mar 24, 2020 4:30 pm
Jurke wrote: Tue Mar 24, 2020 4:24 pm Mnogo ste mi pomogli da psihu pokrpim ovih dana, Frajla sa toplom rečju podrške, Lika sa realnim analizama i sugestijama. Prosto mi je čitao misli ponekad. Ti umeš da me trgneš kada se zanesem, a i Zajebano si žešći. Najbitnije je da sve je iskreno sa vaše strane i onako kako bi trebalo.
Samo nastavi tako
Hoću Liko. Sada sam bio i kod doktorke opšte prakse po doznake. Tamo niko ziv, samo ona i sestra.
Dugo smo caskali i rekla mi je da primećuje ogromnu razliku i napredak. Isto tako mi je rekla da lirika koju pijem po njoj mi mnogo pomaze da nemam bolove i da bi bez nje neizbežno osetio velike probleme i da nastavim da je pijem, naravno po dve i nikako više.
Kako si ti?
Ja sam inače počeo da jedem kako treba i ne ostaje nikad u tanjiru. Kaze supruga uspela je da me obroči i cilj mi je da se polako nabaci malo, fali mi koje kilo da bi izgledao zdravije i normalnije. Ona kaze da sada sijam 😏
yasujirozu

Post by yasujirozu »

licaninsasela wrote: Tue Mar 24, 2020 4:30 pm Samo nastavi tako
kako si ti?

jel ima uopće priče o brodu ove godine, il te to ne dotiče?

zanimljivo je to - brodovi su pruge ekonomije svijeta...

za izoliranje, međ svoje misli, i kompanju najbližih:
https://www.youtube.com/watch?v=0XcN12uVHeQ
Frajla

Post by Frajla »

Ma bravo Jurke, na pravom si putu, uhvatio si dobar pravac!
I zapamti : uvek reaguj kada osetis da nesto ne stima, ili ces osetiti ili ce ti stomak reci, i pisi ovde jer za sve se nadje resenje. Nista ne prepustaj slucaju

Bravo bravoooo
Frajla

Post by Frajla »

yasujirozu wrote: Tue Mar 24, 2020 12:02 pm ovo mi je - između ostalog - na lageru trenutačno

serije:

"D:\Downloads\Terriers.S01.WEBRip.x264-ION10"
"D:\Downloads\Altered.Carbon.S01-S02.720p"
"D:\Downloads\The.Windsors.(2016).S01.and.S02"
"D:\Downloads\A Confession Season 1 Complete 720p HDTV x264 [i_c]"
"D:\Downloads\Versailles 2015 S01 HDTV XviD-FUM[ettv]"
"D:\Downloads\The.Sinner.S01.1080p.AMZN.WEBRip.x265.HEVC.6CH-MRN"
"D:\Downloads\Star.Wars.The.Clone.Wars.S07-GHOSTS"
"D:\Downloads\Agatha.Raisin.S03.WEBRip.x264-ION10"
"D:\Downloads\The.Kominsky.Method.S02.720p.METCON[rartv]"
"D:\Downloads\Curb Your Enthusiasms S01"

filmovi (samo novije europske, mystery/thriller žanra, izdvojih):

"D:\Downloads\Mirage (2018) [WEBRip] [1080p] [YTS.AM]"
"D:\Downloads\Perfect.Strangers.2016.ITALIAN.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT"
"D:\Downloads\The Guilty (2018) [BluRay] [1080p] [YTS.AM]"
"D:\Downloads\The Hidden Face (2011) 720p_BRrip_ganool_sujaidr"
"D:\Downloads\The.Unknown.Woman.2006.ITALIAN.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT"
"D:\Downloads\\Boy Missing 2016 SPANISH 1080p BluRay x264 DTS-JYK"
"D:\Downloads\Leave No Trace (2018) [WEBRip] [1080p] [YTS.AM]"

a propos dokumentaraca, gledajte bilo što od wernera herzoga, i nećete pogriješit

Hvala Yasu, pokusacu da nadjem nesto
Post Reply