Meni se bash pije kafa jedna dobra a zapravoi imam ja sve uredjaje i ovde pa mogu da pripremim jednu dobru,imam dzezvu,to ibrik onaj to nemam,imam fildzan sad cu ja da improvizujem jedan session i smotom jedan.jebiga
Sta danas ima novoga ,kako se osjecate,ja pomalo dobro,pomalo nesigurno na momente ,onda cvrst i tako gore dole.
Treba mi muzika da ispuni moju glavu i da se pustim muzici malo...malo uz kafu.
Inace zivot je divan ,ko nije znao zajebo se,
Droge necemo propagirati, necemo ici tu ni zavirivati u crne coshkove,tamo gdje se nalazi,droga je svuda oko nas.Shao Ling monk zna da prashak uzme covjeku duh kog treba ljeciti,uciti ga opet da zivi,prica,pokrece vilicu,prica sa njim kao sa bratom,sa covjekom koji je imao ono iglu tipa,infuzija non-stop zabodena u ruku sa onim produzetkom koji ima kao saraf ,zatvarac za krv,kad hoce da se rokne samo pusti pipu,odvrne sharaf.
Monk ga sad naucio da jede,da unosi hranu usta opet sam svojom rukom.
Pobjedio drogu,hajde hvala bogu ,neshto pozitivno.
Ja uglavnom,nikad nisam bio komfortnije narkomanski ugrozen i odbacen pa poceo da se pazi,evo sad se puko(koce ga znati)a a lutko moja kako da ti objasnim....
Danas ipak kazem ne ,ne i ne,odlucno
mise
mise
Raja ne da našu kaficu!!!!!
Moderator: sanela
Ljudi,ljudi,ljudiii .Kako ste danas, evo u Sarajevu se vec osjeti taj talas hladnog vremena.Kad sam krenuo u Savjetovalište bilo je -11 i jako jako hladno, puše obaj hladni vjetar i pravo je mazija brrrrrr [skepti] .Inace kako ste mi vi sta se radi, ja sada odoh da vidim kada ce predavanja za Engleski jezik i tako to.Nista posebno ,juce sam pravio grah ,njam,njam ja ga volim praVo, zavalio se ,jeo, uzeo čokoladu i gledao čitav dan utakmice.Jutarnju kafu izgleda opet pijem sam ali sta cu.Vidimo se kasnije ,čaooooo- 

- kameleon_z