O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Fri Jan 24, 2020 4:50 pm
StopBup wrote: Fri Jan 24, 2020 4:27 pm
xxxana wrote: Fri Jan 24, 2020 4:03 pm Stope, ne mogu ici sa strahom od dopa, realno ko tu garanciju od nas moze da da?
Na terapiji za ceo zivot sebe ne vidim, a nista necu shvatiti ni laganim koracima drugacije nego sad
Naravno, kakva terapija za ceo život, to naravno nikako ne treba da ti bude opcija! Čak ni duže vreme na terapiji ne treba da ti bude opcija, mislim na bup.
Bup je dobar za skidanje, ili kraće održavanje i stabilizaciju. Duže "održavanje" na bupu se pretvara u robiju iz koje se malo ko isčupa. On jeste najbolja opcija za ljude koji se mire da ceo život budu "pokriveni", ali ti nisi ta.

Vidi šta ćeš, saberi se, napravi neki dobar plan, i korak po korak radi na ostvarenju tog plana.

Ja sam samo rekao moje mišljenje da ne treba jako da žuriš i njega da se rešiš, i naravno da mislim da i njega vrlo uskoro treba da se otarasiš, samo bez brzanja...

Odoh, čujemo se kasnije...
Zasto ksana nije za neku terapiju. Ne odgovara joj sub mozda hepti oce. Nije svako bas odreden da bude cist. Jedno su zelje drugo mogucnosti. Nek dokaze da nisam u pravu.
Pa i ja mislim da hoce, mozda i neki lekovi za smirenje, da kombinujem, mozda i dop uz sve to, ne znam sta bih jos mogla, ako iams predlog, daj
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

xxxana wrote: Fri Jan 24, 2020 4:50 pm
Nesa_neske_01 wrote: Fri Jan 24, 2020 4:42 pm
xxxana wrote: Fri Jan 24, 2020 4:37 pm
Znam da se opterecujem, ali su mi se smucile faze skidanja i znam da je to pametno odugovuci uz ad, ali jos 6 meseci mi je puno i ode mi i ova godina na skidanje, pa ja se samo sa bupa pokusavam skinuti vec 4 godine
Ne radis kao ti se kaze. Tako ce ti otici jos ko zna koliko godina. Ja te pitam jel pristajes ili ne? Nema skidanja sa bupa, nego zivis sa njim na minimalnoj dozi, plus lekar, plus AD? Mene samo to zanima. da li pristajes ili ne?
Da li da sacekam termin ili kad mi ona da predlog, ja da kazem -ne!
Razumem ja sta ti pricas, iskreno sam se i smorila, za ad treba 6 meseci? Ma idi!
Meni nije dobro na bupu, da li shvatas ti to?
Nema vise sta da kazem, radi po svojoj volji.
xxxana

Post by xxxana »

Nista mi nemojte pricati, evo vec mj glava puca, idem da odmaram, da kuliram u svojim zidovima, da budem uljuljkana i uzivam u depri, sto kaze Lila ;)
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

xxxana wrote: Fri Jan 24, 2020 4:55 pm Nista mi nemojte pricati, evo vec mj glava puca, idem da odmaram, da kuliram u svojim zidovima, da budem uljuljkana i uzivam u depri, sto kaze Lila ;)
Znam ja to, uzivaj uz pesmu, vejte snegovi: https://youtu.be/IWOiJ_8drmA
Ti neces da se lecis, foliras tu bez veze. Tako se neponasaju ljudi koji zele lecenje.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Tri najveca foliranta druzina xxxana, Lika, StopBup avaj! Bice tu svega jos.
xxxana

Post by xxxana »

Nesa_neske_01 wrote: Fri Jan 24, 2020 4:59 pm
xxxana wrote: Fri Jan 24, 2020 4:55 pm Nista mi nemojte pricati, evo vec mj glava puca, idem da odmaram, da kuliram u svojim zidovima, da budem uljuljkana i uzivam u depri, sto kaze Lila ;)
Ti neces da se lecis, foliras tu bez veze. Tako se neponasaju ljudi koji zele lecenje.
U pravu si.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Fri Jan 24, 2020 5:16 pm
U pravu si.
Sta sada kenjas pa sve podvrdujes. Reci glasno i jasno: ljudi idete mi vise nakurac i postite me na miru. Jebote ni to nisi sposobna reci. Pa daj makar se svadaj, galami, nrsta sta nije po tvom ucrtanom obrascu. Pukni vise ksana. Evo ja ti vise nista necu pricati. Micem se potpuno od tebe. Ni psovku vise ti necu napisati. Caos adios garota.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Utakmica pocinje. Hrvatska Norveska. Polufinale.
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Fri Jan 24, 2020 5:45 pm
xxxana wrote: Fri Jan 24, 2020 5:16 pm
U pravu si.
Sta sada kenjas pa sve podvrdujes. Reci glasno i jasno: ljudi idete mi vise nakurac i postite me na miru. Jebote ni to nisi sposobna reci. Pa daj makar se svadaj, galami, nrsta sta nije po tvom ucrtanom obrascu. Pukni vise ksana. Evo ja ti vise nista necu pricati. Micem se potpuno od tebe. Ni psovku vise ti necu napisati. Caos adios garota.
Naravno da potvrdjujem! Sta treba izvini? Da mu se pravdam mozda? Pa vi ste jos gori kada moze da vam pada na pamet da se takve stvqri foliraju, ti me pvde prozivas za hepte i ostala sranja, boli me bre vise uvo,stq god dakazem ne valja ma ajde
Frajla

Post by Frajla »

Xano, romeron ti nije legao zato sto si pocela sa visokom dozom. On ide od 15-30-45 mg
Ja sam prvih nedelju dana pila pola od 15 a bila sam i godinu dana na 45 mg. To je jedan od najboljih antidepresiva novije generacije. Ne znam sta ocekujes da te rade kao dop? Ad ne delyju ako ne delujes sa njima!

Ja se iskljucujem iz price, sto mi je veoma zao. Odnosi mi previse vremena a ponavljam se vec mesecima.
Bas bas dugo tepemo jedno te isto, ali kada nemas volju onda ti niko ne moze pomoci.
6 meseci antidepresiva i skidanja je za tebe puno!! Ovo ne mogu nikako da razumemo ali ni da prihvatim.
Zelim ti Xano sve najbolje i da se iscupas sto pre iz svega
Poz
Post Reply