Ima strah od krize i sta ce posle toga. Dobro razumem te xxxana.StopBup wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:44 am Pomoć tebi, može biti samo da sagledaš da ovako jednostavno ne može, da upamtiš svu patnju koju preživljavaš, da prihvatiš da ti mora biti sranje kad presečeš, da izdržiš dosadu i samoću, i onda će se stvari početi menjati, vreme je presudan faktor, u početnoj apstinenciji, i provoditi ga što kvalitetnije i uz stručnu pomoć. Krenućeš da osećaš pravu životnu lepotu, prave emocije i ostalo. Eto Ksanči, ne daj se...
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Teoretski sve ja to znam, ali se promeni u praksi.. A emocije sam vec ojadilaStopBup wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:44 amPomoć tebi, može biti samo da sagledaš da ovako jednostavno ne može, da upamtiš svu patnju koju preživljavaš, da prihvatiš da ti mora biti sranje kad presečeš, da izdržiš dosadu i samoću, i onda će se stvari početi menjati, vreme je presudan faktor, u početnoj apstinenciji, i provoditi ga što kvalitetnije i uz stručnu pomoć. Krenućeš da osećaš pravu životnu lepotu, prave emocije i ostalo. Eto Ksanči, ne daj se...xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:33 amNe, bas se ne raspravljam, odgovorila sam ti, ali nema posta.. U cemu mislis da meni moze da pomogne? Sad iz ovog ugla? Moze tebi, u nekim reakcijama,u komunikaciji za koju si rekao da imas problema,pratis sebe i to je ok..Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:29 am
Liči mi, da si krenula u raspravu sa mnom. Ja to ne zelim.
Hteo sam da ti dam dodatnu snagu i motivaciju.
Da ja pratim sebe? Odakle? Ne vidim
Nemam strah od krize, imam strah bas posle togaNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:48 amIma strah od krize i sta ce posle toga. Dobro razumem te xxxana.StopBup wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:44 am Pomoć tebi, može biti samo da sagledaš da ovako jednostavno ne može, da upamtiš svu patnju koju preživljavaš, da prihvatiš da ti mora biti sranje kad presečeš, da izdržiš dosadu i samoću, i onda će se stvari početi menjati, vreme je presudan faktor, u početnoj apstinenciji, i provoditi ga što kvalitetnije i uz stručnu pomoć. Krenućeš da osećaš pravu životnu lepotu, prave emocije i ostalo. Eto Ksanči, ne daj se...
-
-
Ok. Kakav te strah hvata. Od cega sve?xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:57 amNemam strah od krize, imam strah bas posle togaNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:48 amIma strah od krize i sta ce posle toga. Dobro razumem te xxxana.StopBup wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:44 am Pomoć tebi, može biti samo da sagledaš da ovako jednostavno ne može, da upamtiš svu patnju koju preživljavaš, da prihvatiš da ti mora biti sranje kad presečeš, da izdržiš dosadu i samoću, i onda će se stvari početi menjati, vreme je presudan faktor, u početnoj apstinenciji, i provoditi ga što kvalitetnije i uz stručnu pomoć. Krenućeš da osećaš pravu životnu lepotu, prave emocije i ostalo. Eto Ksanči, ne daj se...
Pa sad.. Od sebe same,od emocija, od psihe, od drugih ljudi, i ja imam problem da izgradim neke odnose sa ljudima (nove), tj. pokusam,posle me to nervira, teram ljude od sebe, zatvaram se,a mislim da bas to moze da mi pomogne,a ne umem str..Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:02 amOk. Kakav te strah hvata. Od cega sve?xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:57 amNemam strah od krize, imam strah bas posle togaNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:48 am
Ima strah od krize i sta ce posle toga. Dobro razumem te xxxana.
-
Sta ti je najteze od svega? Emocija, drugi ljudi, to sto ih teras od sebe, izgradnja odnosa, strah od same sebe?
Last edited by Nesa_neske_01 on Thu Dec 19, 2019 3:13 am, edited 1 time in total.
Pa emocije, uz to bih sve lakseNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:11 amSta ti je najteze od svega? Emocija, drugi ljudi, to sto ih teras od sebe, izgradnja odnos itd?
-
Jasno. Tesko ti je da ih pokazes? Ili ako u nekom odnosu imas emociju postane problem zbog druge osobe ili u drustvu.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:13 amPa emocije, uz to bih sve lakseNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:11 amSta ti je najteze od svega? Emocija, drugi ljudi, to sto ih teras od sebe, izgradnja odnos itd?
Molim te xxxana otvori se, reci mi. Molim te.
Pa sve to, zatvorena sam i ne mogu da se opustimNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:16 amJasno. Tesko ti je da ih pokazes? Ili ako u nekom odnosu imas emociju postane problem zbog druge osobe ili u drustvu.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:13 amPa emocije, uz to bih sve lakseNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 3:11 am
Sta ti je najteze od svega? Emocija, drugi ljudi, to sto ih teras od sebe, izgradnja odnos itd?
Molim te xxxana otvori se, reci mi. Molim te.