Jos Ninocku da sacekamo
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Pomaze xxxana. Da pomaze. Dobro pruzi ti ruku meni. Ako tako treba da bude, neka bude. Samo molim te, da se ne raspravljamo. Tako ne ide. Dajes mi poverenje, ja ga necu koristiti protiv tebe ili tako nesto. U pitanju je jedan zivot. Tvoj! Ja zato to radim. Skloni predsudove. Nema ja specijalne razloge. Kada bi znao da ces jednog dana biti dobro, srecan bi bio.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 1:58 amOk,nisam mislila do te mere, ali pratis sebe, ne pruzas ti ruku meni, mada nije ni to lose ako pomazeNesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 1:50 amUtripovala si. Kako hoces, ja te ne teram. Pruzim ti ruku ti me napusis. Jbg. Da, preko neta cu te ispeci strujom i pojesti. Eh...
Obicno bane u ovo doba, samo ovih dana više ulazi preko dana.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
xxxana ne zamlacuj me. Guraj tako kako guras.xxxana wrote:
Zamlacujem, aj pomozi mi da te shvatim..Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:21 amxxxana ne zamlacuj me. Guraj tako kako guras.xxxana wrote:
Zbog čega konkretno sa svakog od nas te hvata tuga, dobro, aj reci bar za nekog, ne za svakog?Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Dec 18, 2019 9:34 pm Da znate kolika tuga moze da me uhvati zbog svakog od Vas. Nikad se vise ne bi drogirali.![]()
-
Liči mi, da si krenula u raspravu sa mnom. Ja to ne zelim.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:22 amZamlacujem, aj pomozi mi da te shvatim..Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:21 amxxxana ne zamlacuj me. Guraj tako kako guras.xxxana wrote:
Hteo sam da ti dam dodatnu snagu i motivaciju.
Ne, bas se ne raspravljam, odgovorila sam ti, ali nema posta.. U cemu mislis da meni moze da pomogne? Sad iz ovog ugla? Moze tebi, u nekim reakcijama,u komunikaciji za koju si rekao da imas problema,pratis sebe i to je ok..Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:29 amLiči mi, da si krenula u raspravu sa mnom. Ja to ne zelim.
Da ja pratim sebe? Odakle? Ne vidim
-
Nisam video taj post sto je nestao.xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:33 amNe, bas se ne raspravljam, odgovorila sam ti, ali nema posta.. U cemu mislis da meni moze da pomogne? Sad iz ovog ugla? Moze tebi, u nekim reakcijama,u komunikaciji za koju si rekao da imas problema,pratis sebe i to je ok..Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:29 amLiči mi, da si krenula u raspravu sa mnom. Ja to ne zelim.
Napisao sam ti: Hteo sam da ti dam dodatnu snagu i motivaciju.
"Moze tebi, u nekim reakcijama,u komunikaciji za koju si rekao da imas problema,pratis sebe i to je ok.." - Sada ja nisam u pitanju.
Ne misli na moje vezbanje komunikacije sad.
Vidis ne ide. Zaplešćemo se u priču.
Pomoć tebi, može biti samo da sagledaš da ovako jednostavno ne može, da upamtiš svu patnju koju preživljavaš, da prihvatiš da ti mora biti sranje kad presečeš, da izdržiš dosadu i samoću, i onda će se stvari početi menjati, vreme je presudan faktor, u početnoj apstinenciji, i provoditi ga što kvalitetnije i uz stručnu pomoć. Krenućeš da osećaš pravu životnu lepotu, prave emocije i ostalo. Eto Ksanči, ne daj se...xxxana wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:33 amNe, bas se ne raspravljam, odgovorila sam ti, ali nema posta.. U cemu mislis da meni moze da pomogne? Sad iz ovog ugla? Moze tebi, u nekim reakcijama,u komunikaciji za koju si rekao da imas problema,pratis sebe i to je ok..Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Dec 19, 2019 2:29 amLiči mi, da si krenula u raspravu sa mnom. Ja to ne zelim.