Haha. Dao sam samom sebi odmor.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
xxxana gubim te sa ekrana. Ne mogu te uhvatiti. Gubi mi se signal.xxxana wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 7:37 amNisam u depresiji jos, bicu i sigurno je necu prijateljski docekati..Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 2:10 amNego sta. Sve sto pomaze, oporavlja koristi. To sto mi nazivamo ovde depresjia ruzno zvuci i gadno. Nelagodno za čuti, videti. Aktivnost je otklanja. Najvise je u glavi. Tera coveka da očajava. Osećaj je kao preterana tuga, a suza nema. Dalje vodi u stanje bespomoćnosti i očaja. To se zove depresija.
Um je zbunjen u tom stanju. Kao zelim nesto da preduzmem, zatim ne. Kao da nema izlaza. To je privid(kao magla). Vara te sopstveni um. Na ovaj nacin se moze gledati na umno stanje. Kako ko shvati kod sebe.

Hoces li mi reci.
Prdni pa u'vati!

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Boli te ona stvar. Imati ces bar razloga za dankanje. Kako ne vidis da je fokus na Nesketu. Iskreno ne znan ni ja radi cega. Ili je prenametljiv pa upada u prvi plan ili je nesta sta nas dva ne kuzimo. U stilu vaginalne manipulacije. Reci ti cika doktoru Likoti sta te jebe pa zajednickim snagama iznademo problem. Za nesketa sam vec rekao da kuzi problematiku a sad opet kontam da nista opet ne znam. Bio sam se dvaput ovdje opeko sa ljudima jer. sam bio uvjeren da su nasli put za biti ok. Prva osoba je Keti a druga nasa ksana. Pa jebote Bog kad moram lajati zar je problem reci cuj liko petre marko eto ja sam zajebo stvar i pa sam ka kruska. Takoder zato vise ni sb nista ne vjerujem( evo opet se ja njega uvatio a rekli smo si da se necemo dirati) bas iz razloga kad uleti u recidiv kud ga umanjije tud ga spomene tak za pola mjeseca ako ga i pomoene Zato ti nemoj raditi iste greske nego ako se desi pucanj u prazno, dizanje terapije itd. Ne ocajavaj. Znas sta ti je cilj a on ne moze doci preko noci. Eto ja u petak takoder bio na " grupi". Bome su me izgadali kvalitetno tako onda sam na kraju jedva sjeo u auto i oso kuci. Ono najbitnije sta sam ti tija reci da tapsanje po ramenu i bravo Jure vidis da se moze,za nas nije u vecini slucajeva dobro. Nas treba gadati u najbolnije tocke da shvatimo kako krenuti dalje al bez case vina ili neke droze. Ksanu neki dan pitam kako ide, jel ok itd? Njen odgovor je sutnja je zlato. Toliko o mom citanju ljudi a dobro se sjecam frajle kad mi je sugerirala na ksanu u stilu pazi da ne prodes ka kod Kate.frajlu je nekidan zanimalo kakav sam pa evo frajla? Na grupi sam cuo takvevstvari o meni da mi je doslo da se bacim sa 15 kata. Najbolnije je cuti neke svoje probleme i to od frendova tako da sam cijelu subotu i nedjelju bio potisten. Polako sam ja ali uz pomoc " grupe" rusim stare trule temelje i krecem iz pocetka. Obeco djeci i zeni da cemo vikend provesti na plitvickim jezerima i bilo je iznenadujuce pozitivno. Ono sta sam primjetio je da mi secpomalo vraca smisao za humor kao i zdravi osmjeh. To mi puno znaci a ne da sam samo brkati nadobudni licanin koji nebznavza salu. Uglavnom nije losevali tadoder zazmisljam koliko treba covjeku snage i hrabrosti za pricati o sebi ko o ranjivom bicu a ne glumatati supermena. Ovo izmedu nesketa i tebe frala ne zelim komentirati jer vidim da je to nesto od prije. I to opako.
Tesko je reci, ali sto Sb kaze,bice to dobro..Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 11:21 amxxxana gubim te sa ekrana. Ne mogu te uhvatiti. Gubi mi se signal.xxxana wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 7:37 amNisam u depresiji jos, bicu i sigurno je necu prijateljski docekati..Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 2:10 am
Nego sta. Sve sto pomaze, oporavlja koristi. To sto mi nazivamo ovde depresjia ruzno zvuci i gadno. Nelagodno za čuti, videti. Aktivnost je otklanja. Najvise je u glavi. Tera coveka da očajava. Osećaj je kao preterana tuga, a suza nema. Dalje vodi u stanje bespomoćnosti i očaja. To se zove depresija.
Um je zbunjen u tom stanju. Kao zelim nesto da preduzmem, zatim ne. Kao da nema izlaza. To je privid(kao magla). Vara te sopstveni um. Na ovaj nacin se moze gledati na umno stanje. Kako ko shvati kod sebe.Pijes li bup sada? U procesu si skidanja... Mislim koliko je sati?
Hoces li mi reci.
Liko svaka tebi cast, ali ja sad nemam sta reci,pricacu posle praznika, posto prvo sebi treba da objasnimlicaninsasela wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 12:40 pmBoli te ona stvar. Imati ces bar razloga za dankanje. Kako ne vidis da je fokus na Nesketu. Iskreno ne znan ni ja radi cega. Ili je prenametljiv pa upada u prvi plan ili je nesta sta nas dva ne kuzimo. U stilu vaginalne manipulacije. Reci ti cika doktoru Likoti sta te jebe pa zajednickim snagama iznademo problem. Za nesketa sam vec rekao da kuzi problematiku a sad opet kontam da nista opet ne znam. Bio sam se dvaput ovdje opeko sa ljudima jer. sam bio uvjeren da su nasli put za biti ok. Prva osoba je Keti a druga nasa ksana. Pa jebote Bog kad moram lajati zar je problem reci cuj liko petre marko eto ja sam zajebo stvar i pa sam ka kruska. Takoder zato vise ni sb nista ne vjerujem( evo opet se ja njega uvatio a rekli smo si da se necemo dirati) bas iz razloga kad uleti u recidiv kud ga umanjije tud ga spomene tak za pola mjeseca ako ga i pomoene Zato ti nemoj raditi iste greske nego ako se desi pucanj u prazno, dizanje terapije itd. Ne ocajavaj. Znas sta ti je cilj a on ne moze doci preko noci. Eto ja u petak takoder bio na " grupi". Bome su me izgadali kvalitetno tako onda sam na kraju jedva sjeo u auto i oso kuci. Ono najbitnije sta sam ti tija reci da tapsanje po ramenu i bravo Jure vidis da se moze,za nas nije u vecini slucajeva dobro. Nas treba gadati u najbolnije tocke da shvatimo kako krenuti dalje al bez case vina ili neke droze. Ksanu neki dan pitam kako ide, jel ok itd? Njen odgovor je sutnja je zlato. Toliko o mom citanju ljudi a dobro se sjecam frajle kad mi je sugerirala na ksanu u stilu pazi da ne prodes ka kod Kate.frajlu je nekidan zanimalo kakav sam pa evo frajla? Na grupi sam cuo takvevstvari o meni da mi je doslo da se bacim sa 15 kata. Najbolnije je cuti neke svoje probleme i to od frendova tako da sam cijelu subotu i nedjelju bio potisten. Polako sam ja ali uz pomoc " grupe" rusim stare trule temelje i krecem iz pocetka. Obeco djeci i zeni da cemo vikend provesti na plitvickim jezerima i bilo je iznenadujuce pozitivno. Ono sta sam primjetio je da mi secpomalo vraca smisao za humor kao i zdravi osmjeh. To mi puno znaci a ne da sam samo brkati nadobudni licanin koji nebznavza salu. Uglavnom nije losevali tadoder zazmisljam koliko treba covjeku snage i hrabrosti za pricati o sebi ko o ranjivom bicu a ne glumatati supermena. Ovo izmedu nesketa i tebe frala ne zelim komentirati jer vidim da je to nesto od prije. I to opako.
-
Neske pokusaj biti jednostavniji j iskreniji nego do sada. Kazem ja te slabo , nikak ne znam. U kojem vidu ili obliku trazis pomoc i dal ti je potrebna. Same psihicke bolesti se jako tesko mogu u kratkom periodu dijagnozirati tako da tu treba puno vremena, iskrenosti a sa dr strane strpljenja i iskustva. Ovo tvoje pisanje i ophodenjevprema nekim osobama meni djeluje kao neki vid nezdrave zajebancije. Kuzis neske? Nije dobro pogotovo s obzirom sta je ovaj forum nekim ljudima jedini nacin kako si pomoci. Nemoj samo sebi protumačili da te telum udaljiti sa forum, ali brate mili ovaj forum nije ni mjesto a nema se ni vremena za ispoljavanje ljubavnih jadi a do kojih sam ono malo sta sam procito.. Kuzis? Korak PO korak I problemi ce Sami dolaziti ako toj i je tvojncilj.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 11:21 amxxxana gubim te sa ekrana. Ne mogu te uhvatiti. Gubi mi se signal.xxxana wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 7:37 amNisam u depresiji jos, bicu i sigurno je necu prijateljski docekati..Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 2:10 am
Nego sta. Sve sto pomaze, oporavlja koristi. To sto mi nazivamo ovde depresjia ruzno zvuci i gadno. Nelagodno za čuti, videti. Aktivnost je otklanja. Najvise je u glavi. Tera coveka da očajava. Osećaj je kao preterana tuga, a suza nema. Dalje vodi u stanje bespomoćnosti i očaja. To se zove depresija.
Um je zbunjen u tom stanju. Kao zelim nesto da preduzmem, zatim ne. Kao da nema izlaza. To je privid(kao magla). Vara te sopstveni um. Na ovaj nacin se moze gledati na umno stanje. Kako ko shvati kod sebe.Pijes li bup sada? U procesu si skidanja... Mislim koliko je sati?
Hoces li mi reci.
-
Dobro. Ne pritiskam te. Kako zelis.xxxana wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 1:11 pmTesko je reci, ali sto Sb kaze,bice to dobro..Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 11:21 amxxxana gubim te sa ekrana. Ne mogu te uhvatiti. Gubi mi se signal.Pijes li bup sada? U procesu si skidanja... Mislim koliko je sati?
Hoces li mi reci.
-
Razumeo. Bio sam ozbiljan sa xxxanom. Valjda vidis. Nadam se. Krije se. Da li sam tako trebao da joj kazem? Xxxana krijes se bla bla!licaninsasela wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 1:23 pmNeske pokusaj biti jednostavniji j iskreniji nego do sada. Kazem ja te slabo , nikak ne znam. U kojem vidu ili obliku trazis pomoc i dal ti je potrebna. Same psihicke bolesti se jako tesko mogu u kratkom periodu dijagnozirati tako da tu treba puno vremena, iskrenosti a sa dr strane strpljenja i iskustva. Ovo tvoje pisanje i ophodenjevprema nekim osobama meni djeluje kao neki vid nezdrave zajebancije. Kuzis neske? Nije dobro pogotovo s obzirom sta je ovaj forum nekim ljudima jedini nacin kako si pomoci. Nemoj samo sebi protumačili da te telum udaljiti sa forum, ali brate mili ovaj forum nije ni mjesto a nema se ni vremena za ispoljavanje ljubavnih jadi a do kojih sam ono malo sta sam procito.. Kuzis? Korak PO korak I problemi ce Sami dolaziti ako toj i je tvojncilj.Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 11:21 amxxxana gubim te sa ekrana. Ne mogu te uhvatiti. Gubi mi se signal.Pijes li bup sada? U procesu si skidanja... Mislim koliko je sati?
Hoces li mi reci.
Ja nisam nepogresiv. Malo treba biti opusten ako se slazes?
-
Ok Ksanaxxxana wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 1:14 pmLiko svaka tebi cast, ali ja sad nemam sta reci,pricacu posle praznika, posto prvo sebi treba da objasnimlicaninsasela wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 12:40 pmBoli te ona stvar. Imati ces bar razloga za dankanje. Kako ne vidis da je fokus na Nesketu. Iskreno ne znan ni ja radi cega. Ili je prenametljiv pa upada u prvi plan ili je nesta sta nas dva ne kuzimo. U stilu vaginalne manipulacije. Reci ti cika doktoru Likoti sta te jebe pa zajednickim snagama iznademo problem. Za nesketa sam vec rekao da kuzi problematiku a sad opet kontam da nista opet ne znam. Bio sam se dvaput ovdje opeko sa ljudima jer. sam bio uvjeren da su nasli put za biti ok. Prva osoba je Keti a druga nasa ksana. Pa jebote Bog kad moram lajati zar je problem reci cuj liko petre marko eto ja sam zajebo stvar i pa sam ka kruska. Takoder zato vise ni sb nista ne vjerujem( evo opet se ja njega uvatio a rekli smo si da se necemo dirati) bas iz razloga kad uleti u recidiv kud ga umanjije tud ga spomene tak za pola mjeseca ako ga i pomoene Zato ti nemoj raditi iste greske nego ako se desi pucanj u prazno, dizanje terapije itd. Ne ocajavaj. Znas sta ti je cilj a on ne moze doci preko noci. Eto ja u petak takoder bio na " grupi". Bome su me izgadali kvalitetno tako onda sam na kraju jedva sjeo u auto i oso kuci. Ono najbitnije sta sam ti tija reci da tapsanje po ramenu i bravo Jure vidis da se moze,za nas nije u vecini slucajeva dobro. Nas treba gadati u najbolnije tocke da shvatimo kako krenuti dalje al bez case vina ili neke droze. Ksanu nektvojncilj.kok kako ide, jel ok itd? Njen odgovor je sutnja je zlato. Toliko o mom citanju ljudi a dobro se sjecam frajle kad mi je sugerirala na ksanu u stilu pazi da ne prodes ka kod Kate.frajlu je nekidan zanimalo kakav sam pa evo frajla? Na grupi sam cuo takvevstvari o meni da mi je doslo da se bacim sa 15 kata. Najbolnije je cuti neke svoje probleme i to od frendova tako da sam cijelu subotu i nedjelju bio potisten. Polako sam ja ali uz pomoc " grupe" rusim stare trule temelje i krecem iz pocetka. Obeco djeci i zeni da cemo vikend provesti na plitvickim jezerima i bilo je iznenadujuce pozitivno. Ono sta sam primjetio je da mi secpomalo vraca smisao za humor kao i zdravi osmjeh. To mi puno znaci a ne da sam samo brkati nadobudni licanin koji nebznavza salu. Uglavnom nije losevali tadoder zazmisljam koliko treba covjeku snage i hrabrosti za pricati o sebi ko o ranjivom bicu a ne glumatati supermena. Ovo izmedu nesketa i tebe frala ne zelim komentirati jer vidim da je to nesto od prije. I to opako.
Cisto me zanimalo kakva si. Pokusaj samo da ne napravis onu mana dobru poznatu uzrecicu " jos do nove godine" pa ce se 1..1. 2020. Probuditi nova ksana. Pametnija i pod nabodnike normalna. Ajde samo budi mudra i realna. Ksanice pamet u glavu