Pisala bih sad ali prosto ne znam sta da pisem....
Evo da ispricam jos jedan mali period mog zivota....
Tada sam radila u jednom klubu u Beogradu,klub se zvao "Kuca" oni koji su odavde verovatno znaju gde je to....radila sam tamo u sanku sa jos tri sankera znaci bilo nas je cetvoro u sanku,ja jedina devojka,ne samo u sanku nego u celom klubu,mislim na ljude koji su tu radili,obezbedjenje muskarci, sankeri muskarci, vlasnik musko,menadzer musko ma svi osim mene,cuvali su me tamo ko malo vode na dlanu...Radilo se cetvtak,petak,subota i nedelja,naravno nocu,od 22 smo morali da budemo tamo,a klub je radio od 23,a ljudi dolazili od24h...sve to je meni odgovaralo,radila sam uzimala dosta kinte a opet sam se mnogo zezala tamo,muzika odgovarajuca,ljudi super,ekipa s kojom sam radila isto super....ma sve super,cesto mi je dolazilo moje drustvo tu tako da kao da nisam bila na poslu nego na zurkama!za moje drogiranje znao je samo jedan lik iz sanka koji je gutao djonove,pa smo to tako vremenom poceli zajedno da konzumiramo,pila se tekila na veliko,bas sam se zezala tada i bilo mi je savrseno!!!!! Cak sam i kevu dovela tamo i upoznala je sa svima redom jer sam bila tada drogirana ko pas pa mi bilo zanimljivo da je upoznam sa svima koji su me poznavali,cesto sam izlazila iz sanka skakala tamo sa sve ljudima koji su dosli,idivljam se tako pa se vratim u sank da malo radim pa onda ode taj ortak da se izdivlja i tako smo se menjali...desavalo se da sednem na barku stolicu jednu jedinu koja je bila u klubu i to nasa za nas u sanku,ali nju sam koristila otprilike samo ja,hehehe meni je bila najbliza tj.pored mene je stajala,i tako ja sednem i zabodem na toj stolici koja je visoka i ceo klub me vidi

to su te moje stondiske koje ne mogu da kontrolisem,ja na stolici tako zabola i cima me kolega da mi kaze da mi je ortak zaspao isto za sankom samo sa druge strane,ja ga pitam pa gde je on mi pokazuje rukom na dole...ja izadjem iz sanka a on naso neku gajbu od pica i seo tu i najstrasnije istondiro,ja ga cimam da se bar skloni od sanka jer ljudi ne mogu da pridju,ma jok ne moze da mrdne,samo se smeje,a smejem se i ja,onda sam zvala drugog ortaka da ga prebacimo dva metra odatle da mi bude na oku a da ljudi mogu da pridju sanku i tako i bilo jos sam ga cini mi se i pokrila jaknom jer je bila zima,unutra nije bilo hladno ako stojis,zezas se skaces divljas ali ako tako zabodes onda se smrznes jer grejanja nije bilo....i tako sta da vam pricam to su bili lepi dani,imala sam dnevnice,baksis koji je uvek bio veci nego dnevnica,imala sam poso,a opet nisam nista propustala jer su to bile super zurke,ujutru idem kuci spavam malo pa odem da pozavrsavam trodone i dop,a boga mi i ijeve i onda na posao a opet mi ostane dovoljno para za sve sto pozelim,mislim da mi je tada sve bilo potaman...tu je moje drustvo tu su jos neki ljudi koje gotivim,stalni ljudi koji dolaze a koje ja opet znam sa drugih zurki,ljudi su me mnogo gotivili tamo,mislim na goste,valjda sto sam jedino zensko od zaposlenih a i znala sam da preskacem sank kad me ponese muzika,ovaj kolega sasa se zove mi postavi lopovsi i ja hop i u masu nisam to cesto radila ali desavalo se i onda uletim medju ljude i izdivljam se pa su me tako ti isti ljudi zgotivili i dobar baksis ostavljali,hehe.... \:D/ :finga: bila sam drogirana svaki dan tada tj.noc danju sam spavala ustvari pola dana...eto jos jednog perioda kada mi je bilo bas dobro nista mi falilo nije!!!!!! SVEGA JE BILO I ZA MENE I ZA DRUGE....