Nego imam osećaj da sam malo sjebao forum svojom jučerašnjom pričom. Baš se truba osećam zbog toga, izvinite ljudi.

Moderator: sanela
Ovo je svakako zajeban period za svakog apstinenta, mozda bi trebali da dodjemo na prolece sa pricom o muskatlamaStopBup wrote: ↑Mon Nov 04, 2019 5:15 pm Meni je dobro dok radim, i hvala Bogu, baš je fino krenuo posao zadnjih 2 meseca. I sam uspeh u poslu, mi generalno popravlja samopouzdanje.
Nego imam osećaj da sam malo sjebao forum svojom jučerašnjom pričom. Baš se truba osećam zbog toga, izvinite ljudi.Jesam ja juče bio iskren, ali iskren naduvan i u ludilu od travuljine, preko dana ono što sam pisao sam baš bio u autu, ne mogu da verujem kako me je urnisala trava, i stoti put napravila debila od mene, sad je definitivno kraj, neću je pušiti pa da je najbolja na svetu. Samo da se juče nisam naduvao, do te priče u opšte ne bi ni došlo, jbg, uči se na svakoj greški. Ne zamerite ljudi. Baš vas gotivim sve ovde, ispao sam debil juče.
Kako su kod tebe muškatle?xxxana wrote: ↑Mon Nov 04, 2019 6:46 pmOvo je svakako zajeban period za svakog apstinenta, mozda bi trebali da dodjemo na prolece sa pricom o muskatlamaStopBup wrote: ↑Mon Nov 04, 2019 5:15 pm Meni je dobro dok radim, i hvala Bogu, baš je fino krenuo posao zadnjih 2 meseca. I sam uspeh u poslu, mi generalno popravlja samopouzdanje.
Nego imam osećaj da sam malo sjebao forum svojom jučerašnjom pričom. Baš se truba osećam zbog toga, izvinite ljudi.Jesam ja juče bio iskren, ali iskren naduvan i u ludilu od travuljine, preko dana ono što sam pisao sam baš bio u autu, ne mogu da verujem kako me je urnisala trava, i stoti put napravila debila od mene, sad je definitivno kraj, neću je pušiti pa da je najbolja na svetu. Samo da se juče nisam naduvao, do te priče u opšte ne bi ni došlo, jbg, uči se na svakoj greški. Ne zamerite ljudi. Baš vas gotivim sve ovde, ispao sam debil juče.
A stq da ti kazem, traze svetlo,ovde kod mene pomraceno, ali odrzavam ih u zivotu redovnim zqlivanjem dok ne odapnu..Jurke wrote: ↑Mon Nov 04, 2019 6:59 pmKako su kod tebe muškatle?xxxana wrote: ↑Mon Nov 04, 2019 6:46 pmOvo je svakako zajeban period za svakog apstinenta, mozda bi trebali da dodjemo na prolece sa pricom o muskatlamaStopBup wrote: ↑Mon Nov 04, 2019 5:15 pm Meni je dobro dok radim, i hvala Bogu, baš je fino krenuo posao zadnjih 2 meseca. I sam uspeh u poslu, mi generalno popravlja samopouzdanje.
Ja sam danas radio i tako se dobro izmorio da bih sada zaspao, ali nesmem jer onda ništa nocas od spavanja. Inače necu da se žalim podošao sam, a mislio sam da mukama nikad kraja.
Do proleca, ima da budemo svi u fulu.
xxxana wrote: Ovo je svakako zajeban period za svakog apstinenta, mozda bi trebali da dodjemo na prolece sa pricom o muskatlama
Meni lično su najgori druga polovina oktobra i prva polovina nevembra. Jesam u off-u/aut-u, kako god, malo, proći će jbg. Šta sad i za travu da ne kažem nikad više?Frajla wrote: ↑Mon Nov 04, 2019 11:36 pmxxxana wrote: Ovo je svakako zajeban period za svakog apstinenta, mozda bi trebali da dodjemo na prolece sa pricom o muskatlama
Ne bih rekla da je ovo zajeban period, zajebanije je prolece i sunce koje tada izlazi i sve cveta
Recimo da je zajebaniji i period oko novo godine i praznika
Zapravo, ako odlucimo da ce nam novembar biti zaeban, onda ce i biti!
P.s. Stopicu, po tvojim postovima se vidi da si u offu
I nikad ne govori nikad vise
Do sada si to sto puta rekao pa .....sebe tako tesis ili?
Ma to sam rekao bre za travu, a bup nisam nastavio... Ostao sam na onih pola mg.