Evo Frajlita, podesecanje, pisala si o planiranju porodice.

Moderator: sanela
Evo Frajlita, podesecanje, pisala si o planiranju porodice.
Ne mislim da izmisljas, nego da potvrdimo cinjenicu sa ti nista promaci ne mozeStopBup wrote:
Evo Frajlita, podesecanje, pisala si o planiranju porodice.Nisam ja lik koji izmislja takve stvari. I naravno da sam zapamtio, jer mi je drago da sam tako nesto procitao.
Evo pise ti i datum kad je pisan post, mart 2016.-e. Samo se datum vidi samo kad si na sajtu preko kompa, ne i preko fona...
[quote=Frajla post_id=133851 time=<a href="tel:1458367695">1458367695</a> user_id=12211]
Naisao je TAJ, i eto dobih elan da se skidam sa svega i uskoro nadam se osnujem porodicu.
Dobro jutro!
Hajde da se kladimo da jeste, hahah, vidim istripovala te ekavica. To je on počeo da ubacuje ekavicu malo, i "bre" da koristi, jer je ovde sa nama jedini iz Hrvatske, pa te zbunilo, iz Hrvatske je bre! Ti se jos nadas da ces ga navatati na terasi u Bg?
Ma važno je drugarstvo.StopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 7:23 amHajde da se kladimo da jeste, hahah, vidim istripovala te ekavica. To je on počeo da ubacuje ekavicu malo, i "bre" da koristi, jer je ovde sa nama jedini iz Hrvatske, pa te zbunilo, iz Hrvatske je bre! Ti se jos nadas da ces ga navatati na terasi u Bg?Hoces, ali u Zagrebu!
Yasujiro, ne zbunjuj mi Ninoslavu, hahahahah.![]()
![]()
![]()
To te je udarila blaza umetnuta kriza, imala si dopa u sebi, i vec si se relativno navikla na njega i fizicki, a bup je parcijalni blokator. Sacekaj da prodje vise sati od ove doze dopa, nek te krene i kriza ako je bude, pa onda uzmi pola bupa(osmice), malo ti je dvojka, ako ne bude smirilo jos pola, ali trebalo bi pola da odradi posao, samo sacekaj sto duze od zadnje doze dopa. 6-7 dana si uzimala, malo ti je dvojka sigurno...xxxana wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 10:00 am Nisam sinoc izlazila i poslednje sto sam imala spicila sam juce, vise i nije bilo smisla osim one pocetne faze i resila sam da ujutru uzmem bup..
Citqvu noc sam bila u nekom polu snu i negde oko 6 jutros sam osetila blage nelagode.
Proslo je vise od 8 sati od poslednje doze, i uzmem dvojku,posle nekog vremena,htela sam dq izadjem iz koze!
Snaslo me sve sto me snaci moze odjednom! Mislim da mi se ovo nije desilo ni kad sam bila u mnogo vecim ludacima, bilo je nelagoda,ali ni blizu ovoga! Nemir u celom telu -celom, tremor,iscrpljenost..
Ustanem i odrm da se umijem, reko proci ce, stavljam cetkicu u usta i na pola pranja zuba povratim,vratim se u krevet, ne mogu u krevetu, iskuliram nekih satic nekako od klacenja na krevetu do setnje po sobi i nista se promenilo nije..
Bio me je strah da uzmem jos bupa i ovo nije izgovor sto sam zavrsila dop, nego sam se stvarno uplasila, uzela sam dop i sve se smirilo,sad mi je kao na bupu i kako cu dalje,ne znam
Planirala sam da uzimam bup na svaka dva dana, planirala.. i kako da uzmem cetvorku kad mi je od dvojke bilo ovako?StopBup wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 10:07 amTo te je udarila blaza umetnuta kriza, imala si dopa u sebi, i vec si se relativno navikla na njega i fizicki, a bup je parcijalni blokator. Sacekaj da prodje vise sati od ove doze dopa, nek te krene i kriza ako je bude, pa onda uzmi pola bupa(osmice), malo ti je dvojka, ako ne bude smirilo jos pola, ali trebalo bi pola da odradi posao, samo sacekaj sto duze od zadnje doze dopa.xxxana wrote: ↑Sun Nov 03, 2019 10:00 am Nisam sinoc izlazila i poslednje sto sam imala spicila sam juce, vise i nije bilo smisla osim one pocetne faze i resila sam da ujutru uzmem bup..
Citqvu noc sam bila u nekom polu snu i negde oko 6 jutros sam osetila blage nelagode.
Proslo je vise od 8 sati od poslednje doze, i uzmem dvojku,posle nekog vremena,htela sam dq izadjem iz koze!
Snaslo me sve sto me snaci moze odjednom! Mislim da mi se ovo nije desilo ni kad sam bila u mnogo vecim ludacima, bilo je nelagoda,ali ni blizu ovoga! Nemir u celom telu -celom, tremor,iscrpljenost..
Ustanem i odrm da se umijem, reko proci ce, stavljam cetkicu u usta i na pola pranja zuba povratim,vratim se u krevet, ne mogu u krevetu, iskuliram nekih satic nekako od klacenja na krevetu do setnje po sobi i nista se promenilo nije..
Bio me je strah da uzmem jos bupa i ovo nije izgovor sto sam zavrsila dop, nego sam se stvarno uplasila, uzela sam dop i sve se smirilo,sad mi je kao na bupu i kako cu dalje,ne znam