Klinjo je hvala bogu vec par godina ok i ti nije nešto čime opravdavam moju zavisnost. Samo sam pomenuo kako sam se opet posle 2 godine zakačio opet...licaninsasela wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 2:24 amCuj ane svi mi imamo problema. Svakome je njegov problem najtezi. To razumijem. Ali ne razumijem to da citam vec par mjeseci da se covjeku zgadio sub a skoro apsolutno nista nije napravio da ga se rijesi a sad jos ulece u hepte. Davno sam jurketu govorio da se pazi te zamke polaganog spustanja da se sve ne razvodni jer nije to za svakoga vec za jace karaktere od njegovog. Izgleda koliko se meni cini djevojkama je ovaj nacin prihvatljiviji sto opet se moze tumaciti da zene imaju jaci karakter kada si nesto zacrtaju a tako opcenito i u zivotu je. Jurke je upao u zamku i sad je konacno psiiha toliko stradala da je spreman uzeti hepte kako bi si olaksao sto ce u konacnici rezultirati katastrofom. Mozda najbolje otic kod doktora i otici mjesec dva na lezarinu na psihijatriju. Naravno uz podrsku obitelji. Da netko nemisli da likujem radi jurketova neuspjeha. Nelikujem i zao mi je sto je za sada tako kako je.xxxana wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 1:38 am Sve je ok kad stvari funkcionisu, Sb se skinuo sa Jurketove doze na suvo,pa nije imao problema koje Jurke ima sad,moje iskustvo sam pisala, ali kod Jurketa sa ovim problemima ne znam kakvo iskustvo moze pomoci i da,def. je bolje da potrazi pomoc nego da se zavrti sa opijatima na svoju ruku da ne zna gde udara posle kad ga sve sastavi
Da ne zentam od krize, zentam, ali to nije razlog zašto nisam vec zgazio na suvo, vec posao koji mi treba i porodica kojoj trebam ja... Opet treba mi i čista glava, a kada se sve sagleda čini mi se da sam sada najdalje od toga. Vidim samo da uvek ima 1000 razloga koje nadjem da se ne odlučim na skidanje. I počelo je to da me nervira, a vidim i da ispod 1mg nemogu ni makac. Nasuprot tome lako se popenjem na 8 i nazad i opet samo nervoza i nemir i bolovi i kidanje zbog neuspeha. Čini mi se čitav život prolazi pored mene, a ja se bavim glupim bupom, kako da ga se rešim, kako da ga kupim i kako da ga imam dovoljno. I tako u krug... Nema kraja tome... Xanu sam i pitao kako gura iz razloga što sam zeleo čuti kako njoj ide i kako je prebrodila koji period. Ja sam bio u periodu od 6 meseci bez ičega posle bupa i bukvalno vegetirao. Zato se i mislim dal je to zbog doze koju sam tada uzimao ili jednostavno se mora proci tako kroz to skidanje bez obzira na dozu koju čovek troši...