Anuska nam je skroz dobro, naravno ima jos da se radi ali napreduje u svakom pogledu. Izuzetno mi je drago zbog nje, bodrio sam je i verovao u nju od starta. E sad, nisam je u zadnjoj nasoj komunikaciji bas najbolje razumeo, ali cini mi se da se pojavio i neki momak na vidiku kod nje.licaninsasela wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 12:03 amHvala duso draga na podrsci. Takoder imas moju punu podrsku da ustrajes u svome naumu. Mogu reci da snosim dio krivice sto je tema zabravljena ali kazem da to nije u redu ni prema tebi ni sb ni juretu kojemu je sad najteze. A da ne govorim o novim pitencijalnim ljudima koji zele srediti svoj zivot. Nije ovo crkva di se ljudi mole u tisini i pokori. Ono je danki forum a ne ucionica lijepog ponasanja. Sve se moglo rijesiti ako joj je do lijepog ponasanja time da me jednostavno odstrani da ne uznemirujem niti nju i njoj slicne njezne i preosjecajne osobe. Mada takvih bas ovdje i nema. Svakako se ti drzi zacrtanog i budi svoja. U meduvremenu jel se dotices sa svojim emocijama, strahovima i jel si pocela punim plucima da zivis zivot?xxxana wrote: ↑Wed Sep 25, 2019 7:42 pm Sanci je malo ostra za jedan forum ovog tipa, naravno da na temama dolazi do sukoba misljenja i price odu u drugom smeru,sto je i dobro za forum, nekad isplivaju neke stvari sasvim spontano
Po onome sto sam procitala od strane like trebalo bi biti malo vise tolerancije za ban,ako je cika lika uopste i banovan
Pozdrav za liketa![]()
I sad tema zakljucana posle skoro 700 str. polemike oko bupa i posledica naravno nicega drugog nego bupa,bem ti ni jedna droga nema tu privilegiju na forumu, bup je keva!

Cekamo Jurketa, on je treci od nas troje koji smo se skidali maltene u isto vreme!