Nisam ih ja stavljao u isti koš sa opijatima, nego Ličanin, a meni je truba što to piješ, jer to piju šizofreničari, ali valjda ti najbolje znaš šta ti valja, ništa ne osuđujem naravno...Frajla wrote: ↑Fri Aug 30, 2019 8:06 pmTravu pipam, bas sam ove nedelje se Pocastila. Seroque opet stavljas u istu kapu sa opijatima
A sa dr sam napravila plan za cigare, samo se ceka moje da. Nije mi lako da se ponovo upustim u to
Ali videcemo
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ja sam trenutno na kulenu i paradajzu, razvalio sam se, hahah.StopBup wrote: ↑Fri Aug 30, 2019 8:11 pm [quote=Frajla post_id=146328 time=<a href="tel:1567188406">1567188406</a> user_id=12211]
[quote=StopBup post_id=146326 time=<a href="tel:1567187760">1567187760</a> user_id=13482]
[quote=Frajla post_id=146321 time=<a href="tel:1567184698">1567184698</a> user_id=12211]
Nisam na odmoru vise, na seroquelima sam![]()

Ti ne ostavi pljuge, a ostade na serokvelima, ali zato kad je Stop dunuo pre 23 dana, to je bio recidiv.

[/quote]
Travu pipam, bas sam ove nedelje se Pocastila. Seroque opet stavljas u istu kapu sa opijatima
A sa dr sam napravila plan za cigare, samo se ceka moje da. Nije mi lako da se ponovo upustim u to
Ali videcemo
[/quote]
Nisam ih ja stavljao u isti koš sa opijatima, nego Ličanin, a meni je truba što to piješ, jer to piju šizofreničari, ali valjda ti najbolje znaš šta ti valja, ništa ne osuđujem naravno...
[/quote]
Jooooooooj sizofrenicari, pa taj lek se koristi za brdo drugih potreba, kao sto se antidepresivi ne koriste samo za depresije nego i za druge potrebe.
Zamisli kad sam ga dobila za dijagnozu “ prilagodjavanje” i uopste ne osetim da je jak ili da mi menja licnost, mogu reci da sam trezvenija i da mi je bas legao
Evo ljudi i meni je, kao i jurketu,d osadilo dq kukam ili da vrtim jedno te isto.. dobro mi je krenulo, nego me poslednja dva dana nesto pokosilo,osecam se kao u nekom medjuvremenu i medjuprostoru.. nisam ni ne raspolozena,a nisam ni raspolozena i sve mi je tako niti je lise, niti dobro..
Ni tamo - ni ‘vamo
Ni tamo - ni ‘vamo
Samo neka si se ti javila. To je normalno stanje u tom periodu, ni crno, ni belo, cak ni sivilo, kao da si u nekom paralelnom svetu. Proći će!xxxana wrote: ↑Fri Aug 30, 2019 9:34 pm Evo ljudi i meni je, kao i jurketu,d osadilo dq kukam ili da vrtim jedno te isto.. dobro mi je krenulo, nego me poslednja dva dana nesto pokosilo,osecam se kao u nekom medjuvremenu i medjuprostoru.. nisam ni ne raspolozena,a nisam ni raspolozena i sve mi je tako niti je lise, niti dobro..
Ni tamo - ni ‘vamo

Da,bas bezveze..StopBup wrote: ↑Fri Aug 30, 2019 9:46 pmSamo neka si se ti javila. To je normalno stanje u tom periodu, ni crno, ni belo, cak ni sivilo, kao da si u nekom paralelnom svetu. Proći će!xxxana wrote: ↑Fri Aug 30, 2019 9:34 pm Evo ljudi i meni je, kao i jurketu,d osadilo dq kukam ili da vrtim jedno te isto.. dobro mi je krenulo, nego me poslednja dva dana nesto pokosilo,osecam se kao u nekom medjuvremenu i medjuprostoru.. nisam ni ne raspolozena,a nisam ni raspolozena i sve mi je tako niti je lise, niti dobro..
Ni tamo - ni ‘vamoKad počinješ da radiš?
Pa ne znam, verovatno necu ni sl. sedmicu
E onda stvarno moram da pocnem..
Najgore mi je poceti sad
ahhahahahhahahahahhaFrajla wrote: ↑Fri Aug 30, 2019 7:04 pmNisam na odmoru vise, na seroquelima samStopBup wrote: ↑Fri Aug 30, 2019 6:55 pm Ma nema mi Ane-Jovane, pa se pitam šta se dešava. Rekla je da će joj ovo biti dnevnik skidanja, da nekad vidi kako reče kakav je debil bila, pa je nema.
A ti Jurke slobodno spusti roletnu, pa će je dignemo nekako.Uvek se nađe način.
Gde si Frajlo strejterko, krunisana kraljice medju strejterima, šta ima, još li si na odmoru?![]()
![]()
ti u paradaizu,Frajla na seroque, Jurke kod zubara, a Xxxana u medjuprostoru....e ako sad znam dje sam ja , ubij meStopBup wrote: ↑Fri Aug 30, 2019 8:11 pmNisam ih ja stavljao u isti koš sa opijatima, nego Ličanin, a meni je truba što to piješ, jer to piju šizofreničari, ali valjda ti najbolje znaš šta ti valja, ništa ne osuđujem naravno...

Ti si medju nama ludacima vidiš valjda hehehe.Ninocka wrote: ↑Sat Aug 31, 2019 1:44 amti u paradaizu,Frajla na seroque, Jurke kod zubara, a Xxxana u medjuprostoru....e ako sad znam dje sam ja , ubij me![]()

Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

U kadi, hahahahahaahh.

Sad se dobro pripremi još ova dva dana, pa celu sledeću sedmicu, i onda od onog tamo ponedeljka na posao. Videćeš, u početku će ti biti čudno, možda i teško, ali brzo ćeš se privići, pa ćeš posle biti i srećna kad skontaš da možeš itekako strejt da radiš, a kasnije će ti biti opušteno na poslu, mnogo bolje ćeš komunicirati sa ljudima, kako vreme bude prolazilo, i nećeš imati onu grižu savesti kao kad si na dozi.
Dolaze bolji dani.