Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Jurke

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by Jurke »

Frajla wrote: Fri Aug 30, 2019 1:09 pm Jurke, Anchi ... whats upp?
Cao Frajla, ja se ne javljam jer nemam neke naročite volje za pisanjem. Sve je u nekom bezveznom stanju trenutno kod mene pa ne želim da gnjavim i mračnim. Bolovi su mi malo uminuli u nogama, ali su zubi donje vilice počeli da me bole onako žestoko. Prošle nedelje sam radio šesti u na levoj, a danas čekam zubara da odradim na desnoj strani jer me vec treci dan ubija zubobolja. Samo mi je to trebalo na ovu situaciju trenutnu. Medjutim to je nešto što je očekivano bilo jer znamo kako sve ovo utiče na zube, a moji su u odličnom stanju obzirom da sam trpao znamo šta sve u sebe. Nijedan do sada nisam vadio, imam sve zube u vilici, ali moracu da odvojim dobrog novca i vremena sada da bih sprečio propadanje istih.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Frajla

Post by Frajla »

Samo ti gnjavi i mraci imamo mi doktora za odmracivanje zvanog stopic!

Nemoj se ustrucavati pisati bilo sta
StopBup

Post by StopBup »

Ma nema mi Ane-Jovane, pa se pitam šta se dešava. Rekla je da će joj ovo biti dnevnik skidanja, da nekad vidi kako reče kakav je debil bila, pa je nema.

A ti Jurke slobodno spusti roletnu, pa će je dignemo nekako. :) Uvek se nađe način.

Gde si Frajlo strejterko, krunisana kraljice medju strejterima, šta ima, još li si na odmoru? :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Fri Aug 30, 2019 6:55 pm Ma nema mi Ane-Jovane, pa se pitam šta se dešava. Rekla je da će joj ovo biti dnevnik skidanja, da nekad vidi kako reče kakav je debil bila, pa je nema.

A ti Jurke slobodno spusti roletnu, pa će je dignemo nekako. :) Uvek se nađe način.

Gde si Frajlo strejterko, krunisana kraljice medju strejterima, šta ima, još li si na odmoru? :D
Nisam na odmoru vise, na seroquelima sam :)
Jurke

Post by Jurke »

Ode umnjak, prvi zub izvadjen u mom životu. Dobro je, mislio sam da ce mi haos saopštiti zubar, ali kaže nije strašno. Dva tri zuba ima se rade, ostalo ful. Mislio sam ko zna. Imam. Tesne zube, moraju se koncem čistiti, a mene mrzi svako veče da glodjem onaj konac, ali moracu...
Jurke

Post by Jurke »

Stopic nemoj da me tripuješ, jel ti to obrisa post hehe, ja se utripova gde nestade čoveku post, sad je bio tu...
Frajla

Post by Frajla »

Danas ih je najmanje tri obrisao
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Fri Aug 30, 2019 7:04 pm
StopBup wrote: Fri Aug 30, 2019 6:55 pm Ma nema mi Ane-Jovane, pa se pitam šta se dešava. Rekla je da će joj ovo biti dnevnik skidanja, da nekad vidi kako reče kakav je debil bila, pa je nema.

Ja sam trenutno na kulenu i paradajzu, razvalio sam se, hahah. :D
Ti ne ostavi pljuge, a ostade na serokvelima, ali zato kad je Stop dunuo pre 23 dana, to je bio recidiv. :D Ma lagano, nego je l' ti planiraš da baciš to, ja travu više ne pipam.
StopBup

Post by StopBup »

Jurke wrote: Fri Aug 30, 2019 7:44 pm Stopic nemoj da me tripuješ, jel ti to obrisa post hehe, ja se utripova gde nestade čoveku post, sad je bio tu...
Pojela maca. :mrgreen:
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Fri Aug 30, 2019 7:56 pm
Frajla wrote: Fri Aug 30, 2019 7:04 pm

Ja sam trenutno na kulenu i paradajzu, razvalio sam se, hahah. :D
Ti ne ostavi pljuge, a ostade na serokvelima, ali zato kad je Stop dunuo pre 23 dana, to je bio recidiv. :D Ma lagano, nego je l' ti planiraš da baciš to, ja travu više ne pipam.
Travu pipam, bas sam ove nedelje se Pocastila. Seroque opet stavljas u istu kapu sa opijatima
A sa dr sam napravila plan za cigare, samo se ceka moje da. Nije mi lako da se ponovo upustim u to

Ali videcemo
Locked