Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

xxxana

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by xxxana »

I iskrenija su ;)
xxxana

Post by xxxana »

Mada muskarci vole da dizu malo sebe i da budu mangupi :D
Zene nisu takve
xxxana

Post by xxxana »

Evo nam ga i SB ;) Nesto se ucutao
StopBup

Post by StopBup »

yasujirozu wrote: Sat Aug 03, 2019 9:49 pm ima dosta studija, koje, začudo, estrogen, a ne tostesteron, dovode u direktnu korelaciju sa kompetitivnošću

no, to će - iskustveno - SB umijet bolje pojasnit :mrgreen:
Ne znam da li se sprdaš, ali ubo si ga u centar, ahahah, joj kako sam se zanimljive situacije setio, ali je neću prepričavali. Neću više da me neko doživljava kako se frajerišem, niti vidim da i drugi prepričavaju te situacije, pa neću više ni ja. Devojke, naročito one jako mlade, em same sebi nameću kompetitivnost, em im to i sredina radi, u glavnom nesvesno, stvarno nekad bude zajebano.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

Ima i ona posebna vrsta zenki “ attention seeker” pa skupljaju samo mudonje oko sebe

P.s. Nema nista bolje od iskrenog zenskog prijateljstva
Frendica je frendica
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Sat Aug 03, 2019 10:49 pm
yasujirozu wrote: Sat Aug 03, 2019 9:49 pm ima dosta studija, koje, začudo, estrogen, a ne tostesteron, dovode u direktnu korelaciju sa kompetitivnošću

no, to će - iskustveno - SB umijet bolje pojasnit :mrgreen:
Ne znam da li se sprdaš, ali ubo si ga u centar, ahahah, joj kako sam se zanimljive situacije setio, ali je neću prepričavali. Neću više da me neko doživljava kako se frajerišem, niti vidim da i drugi prepričavaju te situacije, pa neću više ni ja. Devojke, naročito one jako mlade, em same sebi nameću kompetitivnost, em im to i sredina radi, u glavnom nesvesno, stvarno nekad bude zajebano.
Tebe smo cekali! Raspali po tastaturi ahahah
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Sat Aug 03, 2019 10:49 pm Ima i ona posebna vrsta zenki “ attention seeker” pa skupljaju samo mudonje oko sebe

Frendica je frendica
Ja sam imao par iskrenih prijateljica, ali teško je to održavati, a da ne iskrsnu varnice i zapale plamen strasti izmedju muškarca i žene.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Ninocka

Post by Ninocka »

Jurke wrote: Sat Aug 03, 2019 9:42 pm
yasujirozu wrote: Sat Aug 03, 2019 9:23 pm
Jurke wrote: Sat Aug 03, 2019 9:12 pm Pa sad. Izensko si, a i prva si uletela na listu čekanja, ozbiljniji si kandidat za izlečenje za nijansu itd. Nadam se da ce se i neko od ovih pacijenata koji nemo posmatraju, a ne ulaze u diskusiju, priključiti pa da i ja izgledam ozbiljnije. :mrgreen:
e moj jurice, sedi 1; prijedmet poznavanja žena

vrsta animoziteta, te pjur hejta, a koje fimejlke razvijaju međ sobom (ne pišem o njih dvije), rihterovog je intenziteta, al potmulo i perfidno, if you know what i mean

mužjaci su glupa mala deca i amateri u osjećaju spram, te iskazivanju netrpeljivosti, i često se to svodi na: aj iziđi napolje da ti polomim pičku

a one, uff, kako se međusobno, nama orangutanima neprimjetno, spuštaju, to je umjetnost - žena je ženi vuk! :mrgreen:
Lepo si ti to izanalizirao i skontao, a na kraju i objasnio. Razumeo sam sve, a priznajem da sam to nisam uočio, niti bi, da ti nisi ukazao na to. Neka njih neka se bockaju, nije to problem, samo nemoj da se čupaju za kosu kao sto sam imao prilike da gledam zene, devojke... :mrgreen:
A ne ne ne... Nema vise toga , barem kod nas. Ovdje se zene kvalitetno "muski" pobiju... nema vise cupanja za kosu i grebanja..
21 vijek je mileee!! 😂😂😂😂
Jurke

Post by Jurke »

Jurke wrote: Sat Aug 03, 2019 10:52 pm
Frajla wrote: Sat Aug 03, 2019 10:49 pm Ima i ona posebna vrsta zenki “ attention seeker” pa skupljaju samo mudonje oko sebe

Frendica je frendica
Ja sam imao par iskrenih prijateljica, ali teško je to održavati, a da ne iskrsnu varnice i zapale plamen strasti izmedju muškarca i žene.
Nekako se uvek na kraju desi da jedno ili oboje požele više od prijateljstva i to onda prestane bi ti ono pravo...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sat Aug 03, 2019 10:25 pm To je to Jurke,musko - zenska prijateljstva (koja naravno uspeju sa obe strane) su zakon
Jeste stvarno, to je jako lepo, a najjači su mi balvani koji kažu da to ne postoji, a pouzdano znam da nisu godinama bili u ženskom društvu. :mrgreen:
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Locked