Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
licanine ne kazem da covek nije ok,njemu je haos u glavi i vidis koliko se bori. Koliko znam on se skinuo ili gresim?
P.s ja sam trenutno na 200 mg seroquela i meni je bas dobro seo
P.s ja sam trenutno na 200 mg seroquela i meni je bas dobro seo
-
Ok cijenim tvoje misljenje ako si sigurna u to sta kazes. A di je tu garancija? Redukcija terapije te samo ne dovodi do jakih kriza, a ja i opet drzim tezu da vrsta skidanja nema nikakve veze sa tim dal ces kasnije biti ok ili pasti. Kompleksi i razlozi drogiranja uvik ostaju, samo je pitanje dal covjek to moze trijezne glave da podnese.
-
Samo se pazi da ne uletis u vjesticje kolo iz kog nema izlaza jer je serokvel jako jako zajeban lijek. Takoder nosi teske psihicke i fizicke krize kad i ako se budes skidala sa njega. Meni je on davno bio prepisan u vrapcu i mjesecima sam bio ko zombi. Sam sam ga se rijesio jer da sam ceko doktore i danas bi bio na njemu. Niti sam psihotik niti imam bipolarni poremecaj a dijelili su ga sakom i kapom. Sjecam se skidanja sa dopa i nespavanja.a zviznes 50 ili 100 mg seroqela i spavas ko zaklan.uzas od lijeka.izmedu ostalog smanjuje libido ustvari ni nema ga.zao mi je sta sam sazno sad da si na tom smecu od tablete
Pijem ga tek neka tri- cetiri meseca i meni je haos u glavi smirio, verovatno mi je pogodjena terapija i vreme da ga polako spustam i ukidam jer je odradio svojelicaninsasela wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 2:16 pmSamo se pazi da ne uletis u vjesticje kolo iz kog nema izlaza jer je serokvel jako jako zajeban lijek. Takoder nosi teske psihicke i fizicke krize kad i ako se budes skidala sa njega. Meni je on davno bio prepisan u vrapcu i mjesecima sam bio ko zombi. Sam sam ga se rijesio jer da sam ceko doktore i danas bi bio na njemu. Niti sam psihotik niti imam bipolarni poremecaj a dijelili su ga sakom i kapom. Sjecam se skidanja sa dopa i nespavanja.a zviznes 50 ili 100 mg seroqela i spavas ko zaklan.uzas od lijeka.izmedu ostalog smanjuje libido ustvari ni nema ga.zao mi je sta sam sazno sad da si na tom smecu od tablete
Dobila sam ga nakon prestanka pusenja... upala sam u neko meni nepoznato ludilo ali me je vratio u kolosek za cas posla
Kako si ti? Jesi odoleo svemu na brodu?:)
-
Kolko kuzim cist je samo je htio reci koliko mu je zajebano. Sad kontam da ni tebi nije lako cim si na serokvelu.skidaj se sta prije sa njega frendovski savjet. On takoder previse ususka covjeka u laznu sigurnost ko i dop ili sub.zajeban lijek jako
On je uzimao razne medikamente i uz supstituciju, sto meni nikako nije jasno zašto to neko radi, em je izbacio bup kad je bio koliko cujem na 12 ili 14mg. Ti si fino spustila, ako mozes spusti jos, i probaj da izguras bez medikamenata, ako ne bude islo tako, onda uzmi nesto, ali oprezno. Ja lično nista od tableta nisam pio, ni za spavanje (sem konoplje), prvih 2 nedelje mi je bilo bas sranje, ali navikao sam se na to stanje bio, pa mi i nije bilo tako lose, a i uvek me drzalo to borenje sebe, i vera da mora proći...xxxana wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 1:27 pm Licanine,da,kuca,pisao si o tome, sta da ti kazem,drzi se i bori se..
A Atman...
Ima istine u ovome sto Atman pise, verovatno je isprobao vec svaku mogucu metodu sa medikamentima,to mogu da zakljucim iz ovoga sto pise i smatra da nema tog cuda koje moze da ga izvuce u tom smislu ili ne ume da koristi terapiju bez zloupotrebe ,ali opet dodje da proziva za lagano smanjivanje i mi smo ovde tetkice,
a on jak covek![]()
Last edited by StopBup on Sun Jul 28, 2019 2:36 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ma meni je bas dobro trenutno, brzo me je vratio u normalu, ali pricacu sa dr da mi ga smakne ako tako kazes,bas nemam iskustva sa njim ali znam da sam je pitala da li stvara zavisnost rekla je ne, pazi zenu placam brdo para mesecno da bi tako nesto slagala iako zna za moju proslost.
Naravno licanine da nema veze za kasnije, ali ti daje vremena da razmisljas za dalje, nije isto biti na 16mg i na ispod 1mg,jer na manjim dozama ne osecas - nista,dajes sebi prostora da prihvatis stvari, bez jurnjave za nekim radom i da se naviknes na iste..
A Atman bi imao dosta toga sigurno da kaze,nije tu samo heroin, sto mogu da zakljucim iz nekih njegovih postova,pominjao je i trance, to se przilo svim i svacim, a kasnije na skidanju sa bupa i sam je rekao da se hvatao za svasta u fazama skidanja, neorganizovano totalno, sam sebi je dugi niz godina satirao psihu i sta,hoce cap i cao?
Nema zivaca? Dodje da proziva ljude,koji su,inace,mnogo sire sagledali svoje probleme,jer je on to sa 16 presekao..
Glupo je uci u bilo kakvu pricu skidanja bez dobrog plana i uhvatiti se u kostac sa “str” zivotom, kakvog nisi video godinama i kakav si, inace,maskirao sve godine..
A supstitucijom se ,takodje,drogirao,7 dana ima terapiju,7 nema
Na istom tom buprenorfinu sam i uspela da vidim siru sliku o svom problemu, kasnije na manjim dozama sam takodje uspela da vidim gde sam gresila na vecim dozama i koliko mi je stanje bilo zamaskirano i kakav je to lek u stvari..
Ljudi mesecima imaju problema i to samo od bupa, o ostalim problemima koje se nataloze na taj,da ne pricam,pa jbg,za pocetak razvi bar neki plan..
A Atman bi imao dosta toga sigurno da kaze,nije tu samo heroin, sto mogu da zakljucim iz nekih njegovih postova,pominjao je i trance, to se przilo svim i svacim, a kasnije na skidanju sa bupa i sam je rekao da se hvatao za svasta u fazama skidanja, neorganizovano totalno, sam sebi je dugi niz godina satirao psihu i sta,hoce cap i cao?
Nema zivaca? Dodje da proziva ljude,koji su,inace,mnogo sire sagledali svoje probleme,jer je on to sa 16 presekao..
Glupo je uci u bilo kakvu pricu skidanja bez dobrog plana i uhvatiti se u kostac sa “str” zivotom, kakvog nisi video godinama i kakav si, inace,maskirao sve godine..
A supstitucijom se ,takodje,drogirao,7 dana ima terapiju,7 nema
Na istom tom buprenorfinu sam i uspela da vidim siru sliku o svom problemu, kasnije na manjim dozama sam takodje uspela da vidim gde sam gresila na vecim dozama i koliko mi je stanje bilo zamaskirano i kakav je to lek u stvari..
Ljudi mesecima imaju problema i to samo od bupa, o ostalim problemima koje se nataloze na taj,da ne pricam,pa jbg,za pocetak razvi bar neki plan..
-
Ma nema kod mene prpblema na poslu jer i moram da budem dobar. Odolim bez frke od problema. Viditi cu kako cu se ponasati doma jet me to jebe. I ti doktori su govnari kad to dijele za prestanak pusenja. Slazem se da sredi psihu ali samo kratkotrajno.savjet moj bacaj to govno u smece jer je mozda i gore sranje od suba. Malo iscitaj o njemu pa ce ti biti jasnije za cega je on namijenjen.za prestanak pusenja sigurno nije a 200 mg dnevno je velika doza ko kuca.Frajla wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 2:28 pmPijem ga tek neka tri- cetiri meseca i meni je haos u glavi smirio, verovatno mi je pogodjena terapija i vreme da ga polako spustam i ukidam jer je odradio svojelicaninsasela wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 2:16 pmSamo se pazi da ne uletis u vjesticje kolo iz kog nema izlaza jer je serokvel jako jako zajeban lijek. Takoder nosi teske psihicke i fizicke krize kad i ako se budes skidala sa njega. Meni je on davno bio prepisan u vrapcu i mjesecima sam bio ko zombi. Sam sam ga se rijesio jer da sam ceko doktore i danas bi bio na njemu. Niti sam psihotik niti imam bipolarni poremecaj a dijelili su ga sakom i kapom. Sjecam se skidanja sa dopa i nespavanja.a zviznes 50 ili 100 mg seroqela i spavas ko zaklan.uzas od lijeka.izmedu ostalog smanjuje libido ustvari ni nema ga.zao mi je sta sam sazno sad da si na tom smecu od tablete
Dobila sam ga nakon prestanka pusenja... upala sam u neko meni nepoznato ludilo ali me je vratio u kolosek za cas posla
Kako si ti? Jesi odoleo svemu na brodu?:)
-
Mislim da ti to za ovisnost i ustezanje pise u njegovim papirima a i to za sta je namijenjen.sigurno ne za pusenje vjeruj miFrajla wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 2:35 pm Ma meni je bas dobro trenutno, brzo me je vratio u normalu, ali pricacu sa dr da mi ga smakne ako tako kazes,bas nemam iskustva sa njim ali znam da sam je pitala da li stvara zavisnost rekla je ne, pazi zenu placam brdo para mesecno da bi tako nesto slagala iako zna za moju proslost.