Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
xxxana wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 8:49 am
Kad ides SB?
Dobro si sve uklopio ,prosla frka sa bupom,milina..
Uzivaj!
Jurke, to sa rukama se i meni desava povremeno,cak ponekad imam osecaj da se sve u meni trese, sreca pa nije cesto..
To sa vidom mi se jednom desilo i pritisak u glavi i usima,da sam mislila da cu da se onesvestim,
juce mi se desio takav trip da nisam verovala,duvao je neki vetric i na trenutak kao da mi se pojacao zvuk u desnom uhu, kao da sam cula citav protok vazduha,znate kako sam ja to cula ,a leva strana kao da je zapusila i tako je pocelo uvo da zvoni.. Ne znam sta ono bi..
Dobro ide, evo upravo popio kafu i krećem u prodavnicu da kupujem potrebstine za odmor. Sta ima kod tebe? Jesi se udala? Heheh, zezam se, kako si, cini mi se da napredujes?
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
yasujirozu wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 9:15 am
šala bejaše seriozni zemljoradniče, no me interesira kakvu hranu smiješ prenijet prijeko granice, i koje količine? jel se uopće gleda na to?
Na kakvi, C.G. i mi smo ti do jaja, sto bi se reklo na prst u bulju, hahahaha.
Pre par minuta, završim ja sa sisanjem. Frizerka koja me je sisala mi je delovala sumnjivo. Jos kaze usput koleginici:"Hocu da mi se vrati moj vedri duh!", kada je ova druga negde izasla, ja ovu pitam:" Da ti slucajno slovo "B" ne znaci nesto?", ova rece "Provalio si me, otkud znas?", ja reko':"Patio se moj brat sa tim godinama, ali evo cist je vec 2 meseca, mnogo mu je bolje, tako da znas da se moze."
Kako smara ovo cimanje po gradu, guzve, salteri i obavljanje stvari pred odlazak na odmor. Najtoplije preporučujem izbegavanje grada u sirokom luku, ako imate tu mogućnost, a nalazite se u periodu ciscenja.
Mogli ste da primetite da sam ja logoreik po prirodi. Sretnem malo pre lika kojeg sam upoznao na letovanju pre 13 godina, lik je 3 godine stariji od mene, nepusac je i profesionalni sportista. Ima 36 godina, da ga ne znam, ne bih mu dao vise od 25. Koliko znaci zdrav život, dobro, ima i genetike.
StopBup wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 12:41 pm
Mogli ste da primetite da sam ja logoreik po prirodi. Sretnem malo pre lika kojeg sam upoznao na letovanju pre 13 godina, lik je 3 godine stariji od mene, nepusac je i profesionalni sportista. Ima 36 godina, da ga ne znam, ne bih mu dao vise od 25. Koliko znaci zdrav život, dobro, ima i genetike.
Pitacu te kada budeš nekada mozda sreo mene šta ti je na pameti, dal sam slagao za godine ili su tačno napisane... Inače i jesam, a više nisam vodio zdrav život, ali genetika je čudo.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....