Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Fizička kriza je mnogo gora na dopu to stoji i ima isto dosta nespavanja dugo nakon toga. Medutim sve to prodje relativno brzo. Sad imaju momenti kada ti pogled na kašiku, limintus, kartice, ličnu kartu i čak i mirisi bude rovca u glavi i to smatram krizom. Hvala bogu ja sam se toga rešio, makar mislim da jesam, ne dao bog da se vrate ti fleševi. Ipak je sve ukupno meni kriza psihička na bupu nesto neuporedivo i daleko Gora nego na horsu. Nebih da zračim i da nekoga sada tipujem, pa ni sebe samog, ali jeste tako. Zato i težimo ovom smanjivanju, što je moguce, a sa dopom toga nema. Sa njim je druga priča....
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

E moja Ana, sta sve čovek može da izdrži. Ja sam ozbiljno sranje napravio samim tim uzimajuci7 osmica dnevno, a mozes misliti koliko je to para dnevno obzirom da je kupovao sve to na crno. Nesto povoljnije, ali opet skuplje dosta nego regularni putem. Morao sam da izdržim zbog sebe i porodice. Trošio sam mnogo više nego sto sam donosio za u kucu. I da ne pričam sada sve, možda nekada ako se vidimo... Uglavnom, morao sam bukvalno sad pa sad da prekinem, sa mozda dve osmice kod sebe. E sad mozes misliti kako izgleda deljenje istih kada mi je jedna bila za dobro jutro inače. To je otišlo za dan dva, a ja u kuci samo negde u steku pola mica šita koji se vuče ono tipa godinama tu jer ne palim odavno i dal beše bromazepam neki što sam krajcovao babuxxxana wrote: ↑Mon Jul 15, 2019 6:34 pm Ne znam kako si mogao da izdrzis to, mene bi to odvelo direktno u rec.posle par dana vec..
A i brate,56 mg dnevno ,ako dobro shvatih?
I meni se desavalo kad je vec bup poceo da gubi smisao i pokazao neku drugu stranu od one u pocetku, da sam ga uzimala cesto tokom dana i isto sam negde za vrlo kratko vreme pocela da se skidam,ne znajuci nista o skidanju sa istog, znam da me je probudila nervoza 4-5-6 dan u skoro pa celom telu, ne bih mogla ono da istrpim ,ma sanse nema. .Pa ustanem,pa ne mogu ni da setam od slabosti, ni da lezim,ni da sedim,ne mogu nista apsolutno, stvarno ne znam kako bih na poslu mogla da funkcionisem u onom stanju,kad kuci ne mogu
Last edited by Jurke on Mon Jul 15, 2019 7:35 pm, edited 1 time in total.

Medutim prošli su ti neki bolovi u stomaku i jeza, ali bolovi u listovima i kostima, nervoza i sve ostalo je trajalo sve vreme. Bio sam pored svega toga rešen i tvrdoglav da izguram. Najgore mi je bilo to što decu nisam mogao da trpim u kuci. Oni jadni ni ne kontaju šta mi je. Navikli da sam super i uvek spreman za maženje i kerefeke razne. Neko sam u koga gledaju ko u boga. Ali tada nisam trpeo njihovu galamu i igranje po kuci. Nocu sam budio sve u kuci šetaju i se i premeštajuci se iz prostorije u prostoriju, sa poda na krevet i obratno. Koliko sam samo noci prenocio na podu. Bude mi uzasno od bolova i narava pa lezim otkriven pored otvorenog balkona kao lakše mi je kad je hladno, a onda počnem da popiškujem svaki čas. Sa 105 kg mišica sam spao tada na jedva 80kg. Skoro dva metra imam, pa ti vidi... Da ne dužim više, prosto videvši da sam ne mogu da guram tako više, odoh bre u bolest odluči se na recidiv posle ravno šest meseci jebiga! Budala, moglo je možda drugačije, al ajd sad...

Tako da se ja SB-u prosto divim kako je on to lagano pregrmeo.

Hocu reci lagano u odnosu na ono što sam ja prolazio, a siguran sam da nije ni to lako sto si ti SB prolazio. Spavaš li opušteno sada?

Ja isto imam skoro 2m, mislim 195cm. Imao sam 115kg kada sam se navukao na bup. Nisam naglo smrsao, nego za jedno dve godine sam stigao do normalnih 90, i tu i ostao što se tiče kilaze. To je jedna od dobrih stvari koje su mi se desile na bupu. Sada pazim da se ne ugojim, treniram, radim fizički i zdravo se hranim. U glavnom, evo sad posle mesec i po bez bupa se već mnogo bolje osećam... Čujemo se kasnije drugari, moram sad da palim...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Hehe, ja sam viši!!! 196cm sam visok.StopBup wrote: ↑Mon Jul 15, 2019 7:56 pm Ja isto imam skoro 2m, mislim 195cm. Imao sam 115kg kada sam se navukao na bup. Nisam naglo smrsao, nego za jedno dve godine sam stigao do normalnih 90, i tu i ostao što se tiče kilaze. To je jedna od dobrih stvari koje su mi se desile na bupu. Sada pazim da se ne ugojim, treniram, radim fizički i zdravo se hranim. U glavnom, evo sad posle mesec i po bez bupa se već mnogo bolje osećam... Čujemo se kasnije drugari, moram sad da palim...

Heheh, ma ovakve ljudine ima sad da reše svoj problem sa drogom jednom za svagda! I Ana sa nama naravno. Ej ekipa, ja celu noć dezuram oko sistema za navodnjavanje, celu noć blejim na njivi, tako da ako vas bude na forumu,superiska!Jurke wrote: ↑Mon Jul 15, 2019 8:15 pmHehe, ja sam viši!!! 196cm sam visok.StopBup wrote: ↑Mon Jul 15, 2019 7:56 pm Ja isto imam skoro 2m, mislim 195cm. Imao sam 115kg kada sam se navukao na bup. Nisam naglo smrsao, nego za jedno dve godine sam stigao do normalnih 90, i tu i ostao što se tiče kilaze. To je jedna od dobrih stvari koje su mi se desile na bupu. Sada pazim da se ne ugojim, treniram, radim fizički i zdravo se hranim. U glavnom, evo sad posle mesec i po bez bupa se već mnogo bolje osećam... Čujemo se kasnije drugari, moram sad da palim...

Tu racunam naravno Frajlicu našu i Ninocku, mada ja za njih smatram da su rešile problem. E da tu je i Lebowski, samo se on redje javlja.
Gde je Frajlina tema, zeleo bi da vidim gde je pisala o rastvaranju i doziranju bupa jer nikako ne mogu da skontam kako je to ona radila.