Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

xxxana

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by xxxana »

SB seti se i rivotrila i kako si lako posao za njima, apsolutno trezven,jos ti ni trebali nisu ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sun Jul 14, 2019 8:49 pm Nisam ti SB zbog toga rekla, nego zbog tebe i psihoterapije,jer ako nesto planiras da uradis potpuno je isto, u psihoterapiji ti se prati tok misli,sad dal je za dop ili za nesto trece, apsolutno nebitno,cilj je isti..deluje kao da ti pravis tu razliku i ne shvatas problem kako treba..

E pa Jurke, to ti je klasicni zavisnicki trip,to znas i sam,rekla sam ti jos onda da poradis na toj psiho pripremi i da tu treba vremena,to kad ti dodje eto tako, jer ti se smucilo i slicno, pa nesto juris,obicno je neuspesno..
Tu treba dobro da se razmisli, a to predlazem i tebi pre svega,nemoj se zaletati,ako si nesiguran,a delujes tako,onda polako,prihvati neku dozu neko vreme i vidi sta ces,razmisljaj..
Meni je sada stvarno dobro, ali cu se posle mora najverovatnije cuti sa tom tetkom iz Majamija, otvoricu jos se u potpunosti, pa cemo videti. Mesec i po, nije mi ovo rekord koliko dugo nisam uzeo bup, ali sada nisam uzimao jebini spid, kokain, mdma, niti cu uzimati... Tako da stvarno mislim da sam sad na pravom putu. Na moru cu biti sa drugom tetkom, koja je takodje upucena u moj problem, idem da se odmorim i punim baterije, a ne da se urnisem kao ranije na moru. Pisacu i sa mora.
Last edited by StopBup on Mon Jul 15, 2019 9:02 am, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Sun Jul 14, 2019 8:49 pm Nisam ti SB zbog toga rekla, nego zbog tebe i psihoterapije,jer ako nesto planiras da uradis potpuno je isto, u psihoterapiji ti se prati tok misli,sad dal je za dop ili za nesto trece, apsolutno nebitno,cilj je isti..deluje kao da ti pravis tu razliku i ne shvatas problem kako treba..

E pa Jurke, to ti je klasicni zavisnicki trip,to znas i sam,rekla sam ti jos onda da poradis na toj psiho pripremi i da tu treba vremena,to kad ti dodje eto tako, jer ti se smucilo i slicno, pa nesto juris,obicno je neuspesno..
Tu treba dobro da se razmisli, a to predlazem i tebi pre svega,nemoj se zaletati,ako si nesiguran,a delujes tako,onda polako,prihvati neku dozu neko vreme i vidi sta ces,razmisljaj..
Meni je sada bitno da uspem ujutru da ustanem i istu dozu stavim pod jezik, a ne da uguram u nos. Bojim se samo toga da ne povecam tim prebacivanjem.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
xxxana

Post by xxxana »

Jos si ti svez i nisi se nalazio u sad nekim raznim situacijama, izbegmes nekoliko puta,ne znaci da ces uvek biti u takvom raspolozenju i razmisljanju, vrlo lako se covek zajebe..
I treba nekome da se obratis i da radis na tome..
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sun Jul 14, 2019 8:58 pm SB seti se i rivotrila i kako si lako posao za njima, apsolutno trezven,jos ti ni trebali nisu ;)
Jebi ga, jos sam labilan, misli jos idu na sve strane, a i povukla me drugova prica kome je rivotril pomogao, ali sam shvatio i sam i uz vasu pomoc da on meni ni ne treba, zato smo tu na forumu da pisemo o iskusenjima, savetujemo i pomazemo jedni drugima. Na more idem bez i jedne tablete sem oligovita, jedino njega i pijem. :) Mislim da cu na moru jako popraviti i sada solidno stanje, bas mi treba odmor, mir i morska voda koju obozavam! Jos kad na plazi pocnu da svevaju namazane uljem zenske guzice, hahahha, gde ces bolje. :mrgreen:
xxxana

Post by xxxana »

Jurke,moras da prihvatis da nece ici glatko i da nikakvih osecaja nece biti, da se malo pokrenes, kad ti je tesko,sto ume da bude tesko cak i kad je neka bezazlena setnja u pitanju,uglavnom,sedeti kuci i razmisljati je najgore..
Ovo sve,velikim delom, zavisi od tebe i tvog pristupa citavoj prici..
xxxana

Post by xxxana »

Povukla te je tvoja glupost :D
Drug verovatno ima dobar razlog sto ga pije i sto mu je od njega bolje,a tebi je dobro, ali bi jos bolje..
Ti ne znas ni sam sta ces..
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sun Jul 14, 2019 9:23 pm Povukla te je tvoja glupost :D
Drug verovatno ima dobar razlog sto ga pije i sto mu je od njega bolje,a tebi je dobro, ali bi jos bolje..
Ti ne znas ni sam sta ces..
Ne bre, ne pije ga, nego ga je pio bas u tom periodu apstinencije u kojem sam ja sada otprilike. U glavnom odustao sam. Mala, nemoj si bezobrazna, znam ja dobro sta hocu! :D
xxxana

Post by xxxana »

Oprosti,nisam te prepoznala haha
Ne pije ga, verovatno neki opet strejt covek sad :D
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Sun Jul 14, 2019 10:42 pm Oprosti,nisam te prepoznala haha
Ne pije ga, verovatno neki opet strejt covek sad :D
Dok smo još roviti kontakt sa ljudima iz sveta koji zelimo da ostavimo iza nas je kontra produktivan.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Locked