Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

StopBup

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by StopBup »

Frajla wrote: Sat Jul 06, 2019 2:07 pm

Ma imas potrebu samo ne znas da je prepoznas i lako sebe dovodis u opasne situacije. Moras biti i mnogo oprezniji

Nemam pojma gde ce me put navesti danas sutra ali za tebe nema exita do 2025-te minimum:)
Ma kakav Exit, idem sutra ujutru malo na after sa bratom koji je strejter, i skroz je upucen u moj problem... A na Exit, mozda budem isao 2020.-e, i to jedan dan, dan na kom mi program na Dance Areni bude najvise odgovarao. ;)

P.s. Hvala draga Frajla na savetu, sada moram biti oprezniji nego ikad! Sada, ovaj period, 30+ dana strejtiranja je jako opasan, pazim se crvova zesce!
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Ninocka wrote: Sat Jul 06, 2019 3:43 pm
StopBup wrote: Sat Jul 06, 2019 1:05 pm
Nemam, u tome i jesta caka, samo mi je taj drug kog sam pominjao rekao da je njemu znacio rivotril nakon mesec dana bez bupa, a ja se sada nalazim u tom periodu. Ma zaleteo sam se bez veze, nisam ga ni pitao zasto ga je on tada pio. Ma nista, nepromisljenost klasicna. Samo me povela njegova uspesna prica. U glavnom, sebe treba slusati. :) Rivotrila sam se resio. :) Nego hoces ti biti sutra u N.S.? :)
Znaci da apsolviramo, ti si super ali si rijesio bio( odustao si na srecu) da popijes rivotril samo jer ti je drug rekao da je njemu pao odlicn?????
Ja evo dva dana slusam drugaricu koja hvali nekakv lijek protiv bolova jer pati od neuropatije, treba li da ga popijem iako nemam problema ??!!
Hvali ga ona sto da ne!!

Aj malo razmisli sto te muci!!
Hvala Nina! Vec sam razmislio. Ma ne muci me nista. Sem sto znam da nisam jos potpuno normalan, pa sam pomislio da bih sa tih nekiliko rivotrila mozda brze postao normalan, hahahahah, ne promisljeno, glupan. :) E onda kad sam bolje razmislio, setio sam se da je taj drug bio na dopu pre bupa, pa ko zna zbog cega je rivotril njemu tada legao.
Jurke

Post by Jurke »

Sunčanje i brčkanje na plaži pored reke, kafica sa dragom osobom... Eto recepta za bolje raspoloženja i pune baterije. 💪😉
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
StopBup

Post by StopBup »

Jurke wrote: Sat Jul 06, 2019 5:31 pm Sunčanje i brčkanje na plaži pored reke, kafica sa dragom osobom... Eto recepta za bolje raspoloženja i pune baterije. 💪😉
Ja za 10-15 dana idem na more na 15-ak dana, jedva cekam. Ujutru na plazu dok ne pripece do nekih 10-11, pa kuci na citanje knjiga i treniranje, pa oko 4-5 popodne ponovo na plazu. Obozavam plivanje i kupanje, narocito na moru! 8-)
StopBup

Post by StopBup »

'de ste strejteri i buduci strejteri, sta ima kod vas? Evo ja se opet druzim sa motikom, njiva je zakon za promene u glavi! Pozdrav veliki od vaseg StopBup seljaka, traktoriste, paora! :mrgreen:
Jurke

Post by Jurke »

StopBup wrote: Sat Jul 06, 2019 6:47 pm De ste strejteri i buduci strejteri, sta ima kod vas? Evo ja se opet druzim sa motikom, njiva je zakon za promene u glavi! Pozdrav veliki od vaseg StopBup seljaka, traktoriste, paora! :mrgreen:
Samo radno, rad je stvorio čoveka. Ja sam i sam pre podne posvetio šljaci, na žalost pod dejstvom 0,7 mg bupa, ali zato ovo popodne sunčam guzcu na plazi... 😀
StopBup

Post by StopBup »

Jurke wrote: Sat Jul 06, 2019 6:53 pm
StopBup wrote: Sat Jul 06, 2019 6:47 pm De ste strejteri i buduci strejteri, sta ima kod vas? Evo ja se opet druzim sa motikom, njiva je zakon za promene u glavi! Pozdrav veliki od vaseg StopBup seljaka, traktoriste, paora! :mrgreen:
Samo radno, rad je stvorio čoveka. Ja sam i sam pre podne posvetio šljaci, na žalost pod dejstvom 0,7 mg bupa, ali zato ovo popodne sunčam guzcu na plazi... 😀
Ja cu za 15-ak dana da suncam i guzicu i ono napred. Planiram da odem par puta na nudisticku na Adu Bojanu. :mrgreen:
Jurke

Post by Jurke »

I ja sam dobio ponudu od jedne ženske osobe da idem sa njom na Adu Bojanu, ali ne mogu...
Ne daje mi žena :mrgreen:
Jurke

Post by Jurke »

Imam malo problema da zaspim nocas, noge su mirne, ali prisutan je bol. Jako se znojim u predelu lica, a to iritira...😡
StopBup

Post by StopBup »

Evo upravo se moj brat strejter i ja spremamo za after Exita. Ide StopBup prvi put u zovotu na rejv strejt, ni pivo ne dolazi u obzir! :mrgreen:
Locked