Eeee, a mogao si sada da se galiraš na Exitu sa tom kintom dobrano, a ti fin dečko od poverenja haha...StopBup wrote: ↑Fri Jul 05, 2019 8:36 pmHvala Anci, naravno da cu da se cuvam, ovu sansu vracanja potpuno normalnom zivotu ne smem da propustimZelim samo da budem normalan skroz, nikakve kule i gradove ne ocekujem od skidanja, tacnije ne ocekujem nista, sem da budem normalan. Svaki dan se sve vise oporavljam, radim sve vise, i borim se. Jos imam i olaksavajuce okolnosti u svemu ovome, to jest u vracanju u normalan zivot. Zato sto nikad nisam vazio za klosara, narkomana i tako to, nigde nisam ocrnjen, nikad nikoga nisam prevario, pare nikad nisam ni zajmio ni krao, vazio sam kod ljudi pre za duvadziju, ali i to je proslo. Niko ne izrazava neku sumnju u mene, cak sta vise, ljudi vole da rade sa mnom, i veruju mi. Pre neki dan, komsija/prijatelj, me je zamolio da hitno odnesem neke pare nekom njegovom poslovnom partneru u grad. On nije mogao, bio je jako zauset, posto on ne zna gde mu je glava od posla, morao je skroz na drugu starnu da ide, a pare su morale hitno da se odnesu, sin mu je u inostranstvu, zena na poslu, i prvi koga se setio da pita sam bio ja. Dao mi je na ruke tacno 29.500 evra da odnesem, posle me je castio fino.
U glavnom, niko te pare na ruke ne bi dao nekome u koga sumnja.
![]()
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Prilično su nam slične životne priče i stavovi SB. Sa tom razlikom što sam se ja sa tih žurki i dešavanja spustao sa horsom i na kraju završio kao njegov verni sluga. Bup mi je slamčica bio i njime sam se počupo baš. Sada mi je dosta svega. Imam porodicu i posao kojim se bavim i želim da istrajem u tome da konačno budem zdrava osoba u kompletu. Da osetim do kraja svaki momenat sa klincima i suprugom, a da mi raspolozenje ne zavisi svakodnevno od doze. Krajnje je vreme i meni, a i tebi.

I na ozori svih 7 dana hahaa.. A on dete sela,
sad kad te kone uvede u biznis,ce da budes poljoprivredni kriminalac
sad kad te kone uvede u biznis,ce da budes poljoprivredni kriminalac

Hahajaha 

Hahahah, nesto me ne privlaci ta Ozora. Goa/psy trance mi je ok muzika, ali mi se ta masa tamo ne svidja, sudeci po snimcima sto sam gledao sa te Ozore. Previse su sareni, i ima mnogo muskih sa onim velikim dredovima, to mi je nekako bljak.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Zasto mislis da ti je olaksavajuca okolnost to sto nisi nikada bio klosar i sve sto si naveo? Bio klosar ili ne ti si zavisnik! Imam osecaj da sebi stalno nalazis neka opravdanja da se ne bi svrstao u kategoriju zavisnikaStopBup wrote: ↑Fri Jul 05, 2019 8:36 pmHvala Anci, naravno da cu da se cuvam, ovu sansu vracanja potpuno normalnom zivotu ne smem da propustimZelim samo da budem normalan skroz, nikakve kule i gradove ne ocekujem od skidanja, tacnije ne ocekujem nista, sem da budem normalan. Svaki dan se sve vise oporavljam, radim sve vise, i borim se. Jos imam i olaksavajuce okolnosti u svemu ovome, to jest u vracanju u normalan zivot. Zato sto nikad nisam vazio za klosara, narkomana i tako to, nigde nisam ocrnjen, nikad nikoga nisam prevario, pare nikad nisam ni zajmio ni krao, vazio sam kod ljudi pre za duvadziju, ali i to je proslo. Niko ne izrazava neku sumnju u mene, cak sta vise, ljudi vole da rade sa mnom, i veruju mi. Pre neki dan, komsija/prijatelj, me je zamolio da hitno odnesem neke pare nekom njegovom poslovnom partneru u grad. On nije mogao, bio je jako zauset, posto on ne zna gde mu je glava od posla, morao je skroz na drugu starnu da ide, a pare su morale hitno da se odnesu, sin mu je u inostranstvu, zena na poslu, i prvi koga se setio da pita sam bio ja. Dao mi je na ruke tacno 29.500 evra da odnesem, posle me je castio fino.
![]()
Ja nesto i nemam taj utisak da su takvi ovde na forumu, kako vidim vecina imaju porodicu, posao bore se Itd
Ne Frajla, nikako to, naravno da sam sebe svrstavam u kategoriju zavisnika/narkomana, nego mi je jako bitno to sto ljudi ne znaju za moju zavisnost, kod ljudi nisam okategorisan kao narkoman nikada, sto je ja mislim jako dobro i olaksavajuca okolnost za dalji zovot! I ja sam tamo u postu napisao da kod ljudi nisam vazio za narkomana, a ne da ja to nisam bio. Eto draga moja FrajloFrajla wrote: ↑Fri Jul 05, 2019 9:22 pmZasto mislis da ti je olaksavajuca okolnost to sto nisi nikada bio klosar i sve sto si naveo? Bio klosar ili ne ti si zavisnik! Imam osecaj da sebi stalno nalazis neka opravdanja da se ne bi svrstao u kategoriju zavisnikaStopBup wrote: ↑Fri Jul 05, 2019 8:36 pm
Hvala Anci, naravno da cu da se cuvam, ovu sansu vracanja potpuno normalnom zivotu ne smem da propustimZelim samo da budem normalan skroz, nikakve kule i gradove ne ocekujem od skidanja, tacnije ne ocekujem nista, sem da budem normalan. Svaki dan se sve vise oporavljam, radim sve vise, i borim se. Jos imam i olaksavajuce okolnosti u svemu ovome, to jest u vracanju u normalan zivot. Zato sto nikad nisam vazio za klosara, narkomana i tako to, nigde nisam ocrnjen, nikad nikoga nisam prevario, pare nikad nisam ni zajmio ni krao, vazio sam kod ljudi pre za duvadziju, ali i to je proslo. Niko ne izrazava neku sumnju u mene, cak sta vise, ljudi vole da rade sa mnom, i veruju mi. Pre neki dan, komsija/prijatelj, me je zamolio da hitno odnesem neke pare nekom njegovom poslovnom partneru u grad. On nije mogao, bio je jako zauset, posto on ne zna gde mu je glava od posla, morao je skroz na drugu starnu da ide, a pare su morale hitno da se odnesu, sin mu je u inostranstvu, zena na poslu, i prvi koga se setio da pita sam bio ja. Dao mi je na ruke tacno 29.500 evra da odnesem, posle me je castio fino.
![]()
Ja nesto i nemam taj utisak da su takvi ovde na forumu, kako vidim vecina imaju porodicu, posao bore se Itd

Last edited by StopBup on Fri Jul 05, 2019 9:49 pm, edited 3 times in total.
E a ja nes i ne volim goa tr,ali mi je psy skroz ok..
A ozora,pa dobro, generalno volim festivale..A sad ko nosi dredove,nesto me to i ne zanima
A ozora,pa dobro, generalno volim festivale..A sad ko nosi dredove,nesto me to i ne zanima

Mada generalno, za mene licno su psy-trance i full-on psy trance bolji od goa trance-a, ali mi je ta psy/full-on psy/goa trance muzika uopsteno nekako za mladje, do 25 godina, da ne kazem za klince.

U off topicu ste, samo da vas upozorim.