Ajmo Jovo na novo!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
User avatar
Fanatik
Posts: 1216
Joined: Sun Apr 17, 2005 12:29 pm
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Fanatik »

Sanela seko moja draga,ma naravno da me nisi uvrijedila.Pa drugovi i sluze da jedni druge kritikuju,podrzavaju,usmjeravaju na dobro.Mene je neko loše raspoloženje ufatilo radi svega,znas uvijek ti dodje onaj neki trenutak slabosti i zato sam se malo izluftirao i smirio.A i pravo da ti kazem pokušavam da ne pušim tu travu i evo vec 4 dana uspijevam.Pa znas kako je sto vrijeme vise odmice depresija je jaca i treba se boriti.
Loše mi je i nekako sam bezveze :( ,ali nadam se da ce proći a sto se tiće nase kafice pa to je nas obicaj i tako ce ostati,nedam ja svoje drugove nizasta.PUNO VAS VOLIM I BUDITE MI JAKI!!!
Suncica
Posts: 25
Joined: Wed Jun 08, 2005 9:14 pm

Post by Suncica »

Dragi Omare, izvini sto ja ovako upadam u diskusiju, ali zelim Ti reci, da si Ti veoma jak...citala sam Tvoje komentare (naravno i ostale) i zaista Ti se divim...uspjevas sve da prevazidjes sam, a zato treba imati hrabrosti...sto kazes da Ti dodju ti crnjaci, jer se pravi panika kad zelis da smanjis terapiju - jesi li ikada razmisljao zasto prave paniku??? Ja licno mislim da ih je strah da ne pokleknes, a ja znam da to neces. Znam da zelis bolje sutra, a kad vjerujes u to, uspjet ces - GARANT!!!
Podsjecas me jako na mog rodjaka, koji je eto prosao kroz taj pakao i danas je hvala Bogu zdrav i cist - zato mozda pisem ovako direktno.
Zelim Ti da istrajes i pozdravi mi Sarajevo... :wink:
Anamarija V.
Posts: 118
Joined: Sun May 08, 2005 1:18 pm

Post by Anamarija V. »

Evo i mene..
uh sta bi, nesto mi komp preskace pa umjesto slova se pokazase samo vodoravne linije, uh vec se prepala da je frka, ali evo nije.

Omare, znam kako ti je, taj crv je tako jeben, uf boze me sacuvaj. Evo u vezi toga moram odati jedno priznanje. Evo ima nekoliko vremena, odkako mi se taj "crv" (ne znam kako bi ga drugacije nazvala) pojavio, i stalno kontam i kontam.... i iskreno da kazem pojavila se zelja i najradije bi se pukla, eto da budem prosta i da se izrazim, najradije bi se ufurala do mile volje...uffff.... uzas kad te spopane........
User avatar
Fanatik
Posts: 1216
Joined: Sun Apr 17, 2005 12:29 pm
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Fanatik »

Jutro je najljepši dio dana i ja ga volim najviše. Sunčice hvala ti na pohvala ma nisam navikao na to :oops: ,ali moram ti ovo reci SVI SMO MI OVDE HRABRI LJUDI,I TI SI HRABRA I ANA JE HRABRA SVI SMO.
Šta ces juce mi je crv prošištao isto kao na pretis loncu :D ali eto danas sam dobar i lijep i svakakav pijem kaficu sa mojim dragim ljudima PA IMALI ISTA LJEPSE OD TOGA.Ja ovde u Sarajevu slabo kome vjerujem,ali ima naravno ljudi za koje bi zivot dao.Sunčice, Sarajevo je tako lijepo i takav miris ima a o vodi da ne pricam,u tom grado sam sve ostavio i rekao sam necu nigdje da idem i necu nigdje drugo da me sahranite sem u mom ŠEHERU.Izvinite svi,ja znam da je svakom svoj grad najdrazi.
Evo srcem FUKAŠ-kaficu i pisem a na TV-svira nece te mi vjerovati SINDI LOPER TIME OUT TIME.Ako sam ovo dobro napiso jer su mi još krmelje na očima hhehhe :-D ,strasno vas volim i cekam da se neko javne.Ana izvini sto te malo sapostavih ali KAKO SI TI,IMA LI PROBLEMA ,JESIL MI DOBRO?? Tvoj drug Omar
Anamarija V.
Posts: 118
Joined: Sun May 08, 2005 1:18 pm

Post by Anamarija V. »

Jutro....
novi dan, nova nafaka (ili kako se ono kaze, zaboravih :oops: )...

Hvala dobro sam danas, malo sinoc varljivo raspolozenje ali ok je sad, sreca.. :wink:

Pozdrav svima, zurim na posao

Ramona, cujemo se :wink:
User avatar
Ramona
Posts: 846
Joined: Mon Apr 18, 2005 9:18 pm
Location: ee da je znat di je Ramona...

Post by Ramona »

Dobro jutro Ana, dobro jutro Omare, kako je jutros? Evo kafica i trešnje! Ajme kad čitam što pišeš o Sarajevu najradije bih da sam i ja iz Sarajeva, da osjetim tu toplinu i te ljude - ajme supeer - rajevo-sa, ha? Ayme kako ste vi super raya! I da se pridružim pohvalama - i jesi jak stari, svaka ti čast. Ja i nisam. Kako kad, zapravo, kako u čemu: kad se tiče karijere jesam, ne dam se nikom i svojom inteligencijom sam izborila strašne stvari, što možda nitko ne bi. Pomaže mi horoskopski znak. A ovo drugo zbog čega je forum, tu sam slaba - a volim droge ali ne volim robovati, pa je to jebeno, pogotovo kad si u Hrvatskoj a ne u Nizozemskoj, recimo...
User avatar
sanela
Posts: 4005
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Post by sanela »

Pozdrav svima!!!

Eh, pošto je Omar započeo novu diskusiju da ne bi pisali na dva mjesta, od sada ako hoćete čavrljati uz kaficu idite na novu temu :)

Ova diskusija je zaključana.

Sanela
Locked