Jako je tesko docarati ljudima sta je zapravo bup.
Jeste on ludilo za bezbolno skidanje sa dopa, ali ako ces ti da se vratis tom istom dopu nakon 2 nedelje ( a svi smo se vracali) onda je bolje da ostanes neko vreme na njemu, a i te “dozice” od 1 mg cine cuda u odrzavanju.
Zamisli manman ustanes ujutru, stavis bup pod jezik, popusis pljugu, pa kafu, pa te nista ne boli, pa imas volje za sve, za drustvo, za posao, za devojku/decka

E to je bup... pocnu da te nerviraju smaraci jer baljezgaju budalastine dok su na gudri, pa krenes traziti kvalitetnije drustvo koje ne prica o gudri, nego o normalnim stvarima u zivotu, jer te to vise ne interesuje bup je to sanirao. Ne zato sto bezis od njih nego nemas potrebu za tim. Kvalitet zivota skoci u nebesa.
Ja sam uspevala pratiti sve moje prijatelje, aktivnosti poslove i ziveti zivot na bupu. Stabilizovao me do tih razmera da mi je ubio onaj osecaj u stomaku ( a znamo ga vrlo dobro) kada te oblije neka vrucina i adrenalin skoci samo kada pomislis na dop ili bilo koju gudru, u tvom slucaju smrkanje bupa. Eto to je bup, sad sam bas slikovito objasnila
Mrzecete me zbog toga ali izlizah tastaturu na telefonu ponavljanjem da se njegova dobrobit moze osetiti samo ako se uzima onako kako je predvidjen.
Manman ja kada tebe citam, kao da vidim sebe na dopu, nemoj pogresno da me shvatis, ali ti bolovi, jurnjava, treba mi veca doza zbog intervjua za posao ili zbog neke svadbe blablabl to je sve isto kao i dok si na dopu.
Bup u sebi blokira tu zelju da se uradis i da posezes za drugim opijatima jer ti sedne na sve receptore.
Ako nemas volju nesto da promenis, a tako deluje, onda ti dzabe skidanje.