Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Nesa_neske_01

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by Nesa_neske_01 »

.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 5:00 pm, edited 1 time in total.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 5:01 pm, edited 1 time in total.
Luka718

Post by Luka718 »

Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

.
Last edited by Nesa_neske_01 on Sat May 26, 2018 5:01 pm, edited 1 time in total.
Luka718

Post by Luka718 »

Da ok je ovo
Mada ja većinu i praktikujem.
Čak i taj san noću, ustajanje ujutru.. sto nikada nisam.
Zato kažem moram poraditi na disciplini, jer mi dovoljan jedan dan da zabodem ujutru i sve poremetim.

Poremetice e to svakako kasnije.. bitno da ispoštujem ovaj period;)
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

.
Luka718

Post by Luka718 »

Samo lagano
Devedesete uvek imaju mesta)))
Evo ti ovo pa odoh)

https://youtu.be/NGYEWBTkI64
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

.
Ninocka

Post by Ninocka »

Vita isti sam problem imala sam xanaksom i nikad ga vise nisam popila. Krizu od bupa je samo ucinio gorom , tako da te potpuno razumijem. Dosao ti je sad taj teski period , zalihe se istrosile i tjelo ide na tim malim dozama sto nije lako. E sad se na toj muci poznaju junaci.Nemoj praviti istu gresku kao i ja. Suludo je razmisljati sad presjec i batalit sve kad se i na toj dozi gura tesko, zamisli kako ce biti bez nje. Znam da dolazis do istog zakljucka kao i ja, kad mi je vec lose daj da pregrmim i presjecem pa da barem znam zasto mi je lose. Ali takvo razmisljanje je vjeruj mi skroz pogresno. Imas jos vremena do odlaska, pametno to odradi.Vec za koji dan organizam ces se privic na tu malu dozu i bices bolje . Nemoj ici na sledecu dozu dok na toj ne budes ok, ako imas vremena za to.
Houp, milo mi je sto si se javio i sto si dobro. Puno pozdrava za tebe.
VitaJana

Post by VitaJana »

Ninocka wrote:Vita isti sam problem imala sam xanaksom i nikad ga vise nisam popila. Krizu od bupa je samo ucinio gorom , tako da te potpuno razumijem. Dosao ti je sad taj teski period , zalihe se istrosile i tjelo ide na tim malim dozama sto nije lako. E sad se na toj muci poznaju junaci.Nemoj praviti istu gresku kao i ja. Suludo je razmisljati sad presjec i batalit sve kad se i na toj dozi gura tesko, zamisli kako ce biti bez nje. Znam da dolazis do istog zakljucka kao i ja, kad mi je vec lose daj da pregrmim i presjecem pa da barem znam zasto mi je lose. Ali takvo razmisljanje je vjeruj mi skroz pogresno. Imas jos vremena do odlaska, pametno to odradi.Vec za koji dan organizam ces se privic na tu malu dozu i bices bolje . Nemoj ici na sledecu dozu dok na toj ne budes ok, ako imas vremena za to.
Houp, milo mi je sto si se javio i sto si dobro. Puno pozdrava za tebe.
U 1 sat više nisam mogla podnijeti ovo tupilo od xanaxa i popila sub. Možda i manje od 0,20, nisam sigurna.
Za 20 minuta sam se vratila iz mrtvila i odradila smjenu sa guštom.
Xanax možda diže kad si stabilan, ali u ovom mom stanju polukrize ne dolazi u obzir. Još sam do posla i auto ogrebala :evil:
Užas jedan
Locked