Slazem se Caty..Caty wrote: Ziki plata ti je ekstra za nasu zemlju i ja bih bila srecna da imam posao pa koliku god platu... ja i muz i dete zivimo sa toliko svaki mesec tako da imas sasvim dosta za normalan zivot pa i neke sitne luksuze
Eto ja sam danas setala po trznom centru i tako se izbedacila sto ne mogu da kupim neke stvari a videla sam mnogo lepih stvari i posebno mi se svidela jedna kabanica eee kabanica tako lepa kao sanel kaputic, stvarno neverovatno no sta je tu je. Skrpila sam za jednu haljinicu i šorčić![]()
Trenutno mogu da izguram mesec bez problema sto se tice racuna, i eto da sebi priustim te sitne luksuze sto kazes..malo bolja klopa, pa nekad i u kafanicu na veceru itd..i ne brojim cigare u paklici,.
Medjutim cena je ta da nemam uopste slobodnog vremena, jedino nedelja..i to ako ne iskrsne nesto pa moram i tada da obavim neki posao.
Odem ujutru, vratim se uvece i dok sam se okrenuo ja vec treba da legnem da bih ugrabio bar 5 sati sna..a umor i bolovi u nogama su mi postali hronicni.
Ali ne kukam, sve ima svoje.
To je vadjenje iz teske situacije, bar ja to tako vidim..ako hoces da se izvadis onda moras da kopas i rukama i nogama.
Nego, izdrzi ti to..kod Bupa ce verovatno vise da ti smeta taj nemir u nogama i eventualno nesanica, psihicki ces ipak da budes ok dokle god si i na toj maloj dozi..
A i kad se skines naravno zadrzaces ti tu stabilnost, smirenost itd..samo polako, nigde ne zuris.
Teraj te ruzne misli kad naidju, odmah to seci kao makazama, i prebaci se mislima na nesto drugo lepse i opustenije.
Veruj mi i depresija se leci tako sto se na prvi nalet tih misli to odmah preseca dok ne pusti koren, treba malo psihicka vezbica ali to deluje.
I mene to ceka isto, ali eto jasam trenutno ipak u losim uslovima sto se tice osnovnog, kuca, kupatilo jedno drugo.. treba da ima gde da kriziram

Drzim ti palceve.