Kao nekad' vise nikad'

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
samocoma
Posts: 2
Joined: Thu Jul 24, 2014 9:21 am
Location: Beograd

Kao nekad' vise nikad'

Post by samocoma »

Pozdrav drugari :) Ako neko uopste i svraca ovde...
Moram negde da olaksam dusu i kazem koliki sam kreten..Da se predstavim, zovite me Coma, ne Koma, C kao cirkus.. :) Tako me je on zvao.. :( Imam punih 25 god, sa gudrom sam pocela negde sa 15. Pocetak kao i svaki, cigara pa joint,, onda dolazi Barutana i ekseri, lsd.. i sa 17 ja sam uveliko na heroinu, :snakeman:
Zavrsavam srednju, drogiram se, imam dugu vezu sa pajdomanom, zivimo zajedno, snalazimo se... sve traje do 17.12.2012. Tog dana sam usla na skidanje u Vrsac. Dobrovoljno sam izasla 5.1.2013.bitno mi je bilo da nemam krizu i cim zabodem blokator da se izgubim iz te ludnice, ali obecala sam da cu dolaziti na kontrole. Apstinencija je uspesno trajala godinu i pet meseci, za to vreme organizam mi se sam izborio sa hepatitisom C, zivela sam u lepom stanu i 19.1.2013,upoznala najlepseg decka na svetu,koji je str8 naravno. Rodila se ljubav, svasta prezivelo, jer niije mu bilo lako da se nosi sa svim pricama koje kruze o meni. Izdrzali smo i nasu vezu na daljinu, dok je bio u Sveskoj 4 meseca, ma, pronasla sam svoj raj i svoj smisao zivota. 28.3.2014. sam zatrudnela. Nismo planirali,ali nismo ni bezali od toga, pogotovo sto on ima 2o, a ja 25 god. Tada prestajem da pijem Naltrexon, jer zabranjen je u trudnoci, i agonija pocinje....nisam mu odolela, Lucifer licno mi je prisao. Nisam zelela da naudim svojoj bebi, da me on provali, uzela sam par puta.. pa stala.. pa par puta, pa stala... dok se nije izmaklo kontroli.. sa bebom je hvala dragom Bogu sve ok, mene su provalili, juce sam se odselila od njega, izgubila sam nesto najlepse sto sam imala... i sad evo, dok cekam da krene kriza, da mogu da popijem Buprenorfin, :cry: kao kisa i delim svoju glupost sa vama... ljudi, ako nadjete smisao, lepotu, sve ono sto sam ja nasla, ne dajte mu da vas zajebe ponovo, ne znam kako, ali ne dajte. Meni je jos ostalo samo da se ubijem, jer bez njega ne zelim, i ne vidim smisao :(
User avatar
Vuk
Posts: 1315
Joined: Sat Dec 06, 2008 1:17 pm
Location: Beograd

Re: Kao nekad' vise nikad'

Post by Vuk »

Dobrodošla
Piši, zna da pomogne. Ako ti se ne piše o nekim starim pričama piši bilo šta, zna da pomogne, ako ništa onda bar prođe malo vremena koje prolazi tako sporo tih prvih dana.
...A smisla uvek bude.
Moon child
samocoma
Posts: 2
Joined: Thu Jul 24, 2014 9:21 am
Location: Beograd

Re: Kao nekad' vise nikad'

Post by samocoma »

ma moj smisao se izgubio... mislim da dete, a ujedno mislim i kako bih se uradila... :(
User avatar
sanela
Posts: 4002
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: Kao nekad' vise nikad'

Post by sanela »

samocoma wrote:ma moj smisao se izgubio... mislim da dete, a ujedno mislim i kako bih se uradila... :(
Draga moja Coma, prije svega, dobrodošla na forum! Vjerujem da ti je nezamislivo teško i da imaš strašan osjećaj krivnje koji te melje. To je normalno u situaciji u kojoj se nalaziš. Pitanje je da li ćeš se prepustititi osjećaju krivnje i još dublje potonuti ili ćeš skupiti snagu, odgurnuti se od dna do kojeg si potonula i krenuti plivati ka površini? Do tebe je. Čim pišeš, čim si našla ovaj forum, mislim da si odlučila da plivaš, a ne da se prepustiš. Nije lako, znam. Ali, iako misliš da je smisao nestao, nije. Ti si živa. Tvoje dijete je živo. Tvoj dragi je živ. I to je najvažnije. Ljudi smo, griješimo. Ovisnost je opaka bolest. Ako ne obraćamo pažnju na nju, ona se ponovo javi i potopi te.
Ovdje ima raznih priča. Razlika između onih koji su sad čisti i onih koji nisu je u tome da su jedni odustali, a drugi nisu. Zato, nema odustajanja. Pokupi komadiće sebe i kreni naprijed. Smisao će doći... vjeruj čvrsto u to. Nema odustajanja, draga Coma. Tvoje dijete te treba. Ti trebaš sebe.
I piši. Bude lakše.
Penny
Posts: 5
Joined: Wed Jul 30, 2014 9:24 pm

Re: Kao nekad' vise nikad'

Post by Penny »

Draga Coma, i ja sam nova na forumu, iz istog razloga, mada nam je situacija puno drugacija, ovdje sam da mi bude lakse, pisi, sta bilo. Ovisnost nam predstavi život kroz svoje oči..predstavi kao da je raj ako ima droge a kraj ako nema . Stvarnost je drugačija..Ljudska slabost i ranjivost...Tvoje obraćanje ovdje je prvi korak..jer je puno lakše ako neko prolazi šta i ti prolaziš..bude ono lakše..Želim ti puno zdravlja, snage, volje i ljubavi da uspiješ..da se oslobodiš...nije kasno.
User avatar
demijan
Posts: 858
Joined: Wed Dec 21, 2011 4:57 pm

Re: Kao nekad' vise nikad'

Post by demijan »

Pises zbog sebe...uvek je lakse otvoriti dusu pred ljudima koji te ne znaju a i ja ovo gledam kao neki dnevnik gde mozes da ispraznis sebe,svoje emocije,nekako je lakse nego samo da se skuplja unutar tebe...sve najbolje...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
lutalica
Posts: 64
Joined: Fri Feb 21, 2014 9:24 pm
Location: split

Re: Kao nekad' vise nikad'

Post by lutalica »

pozdrav draga Coma .Ako ti nešto znači u potpuno istoj smo situaciji ja imam 2curice
Kriza,agonija zivih mrtvaca!
SUOVISNICA
Posts: 7
Joined: Sun Aug 31, 2014 11:47 pm

Re: Kao nekad' vise nikad'

Post by SUOVISNICA »

Pozzz Coma...i ja sam nova ovdje tako da mozda i nemam nesto pametno za reci ,samo iskreno...moj muz je ovisnik...ne mogu da vjerujem da sam to napisala...moj muz je ovisnik...duga je moja prica,koju cu mozda jednom podijeliti ovdje...sada jos nisam spremna...u komuni je 21 dan....imamo dvoje djece...on je predivan covjek,moj tata bi znao reci da je bolji covjek od mene..mislim da to tako ide...kazu da zlo uzima samo jako dobre ljude...to nije moj muz,to je droga u njemu.Ono sto ti zelim reci je da se ne predajes,ne ubijaj sebe vise nego sto vec jesi...bit ce sve dobro akobudes jaka,amoras biti jaka..ja ga volim,volim ga zauvijek i nista me ne zanima,samo da se brinem o djeci dok mi on ne dodj ziv i ZDRAV....eto toliko,cuvaj se i budi jaka,ne zbog njega,cak ne zbog djeteta,budi zbog sebe,zivot je dar...i onda ,kada sebe zavolis,kada budes ti vazna,tvoj zivot ,onda ce istinski biti vazni i zivoti tvojih najmilijih...ne znam...tako pokusavam misliti...oprosti ako sam nesto krivo rekla...pozzz
Post Reply