Seldiar šljaka, bolje je malo, bar ne dežuram većinu dana na školjci. V, kažeš da je to opioid, a di će suza nego na oko, pa kad ne more drukčije, a ono bar u drob.

Čitala sam neke ispovjesti, ljudi se skidali, pljuvali krv, al mi jedna stvar ne ide nikako....pa zar sam ja tolika cvilidreta, toliki kreten, već toliko sjebana fizički...pa brzo će 3 mjeseca, a vidi mene....o glavi nema potrebe da govorim, to je posebna radna jedinica, ali da me sve ovo toliko iscrpilo, čini mi se da u meni nema atoma snage. Dobro, da budem iskrena, što bi ja htjela, pa samo sam na održavanju bila 15 godina, i sada bi gospoja htjela da sve ode na brzaka. Nema, nema ništa đaba, grijesi iz mladosti dolaze na naplatu.
Kad smo kod održavanja, našla danas Knjižicu metadonskog programa. Nisam je nešto zagledavala, ali danas vidim na 1.stranici naslov Učinci, na 2. VAŽNO, a na 3. Što je potrebno znati o metadonu?
Važno, 2.t. - Metadon se uzima samo u ambulanti izabranog liječnika
Što je potrebno znati o met.? 1.t. - Metadon treba primjenjivati na zaklonjenom mjestu izvan dosega djece,
u jasno označenoj posudi
Koji lumeni mora da su sastavili ovo, ostale točke su također vrlo mudro sročene. Mora da je netko okrenuo dobru lovu za štampanje ovoga...
Uf, čini mi se da bih mogla pisati do jutra, tako mi se nekako skupilo...ali nekako mi neugodno, baš neugodno, pala mi psiha na karakter, odo zapaliti joint, evo počeo Lou Reed, pjeva o perfect day-u, e da mi se sjetiti zadnjeg takvog dana, davno je to bilo....