Pušenje jednako uzimanju droga

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

User avatar
ziki
Posts: 1029
Joined: Thu Nov 03, 2011 11:29 am
Location: Motherland-SRB

Re: Pušenje jednako uzimanju droga

Post by ziki »

Ja koliko sam nesto cuo, kada prestanes da pusis treba najmanje dve godine da se pluca ociste i oporave.
Znaci za te dve godine se iskaslje par kilograma slajma...
Elektricna cigara nije losa ja sam je pusio par dana, ima nikotin ali nema dima i nema katrana, moze donekle da zadovolji potrebu ali nije to to...duvan je duvan.
...
debelana
Posts: 50
Joined: Fri Jul 18, 2008 3:11 am

Re: Pušenje jednako uzimanju droga

Post by debelana »

to sam ostavila. Prvi dan izdržiš a drugi kako sam mogao julče mogu i danas i kasnije je ključ da ne razmišljaš o tome. Nikako ne brojiš dane minute i sate jer te to stalno vraća i ne razmišljaš o pljugama kad ti dođe misliš na nešto drugo. pušila sam 2 pakle i više ne pušim godinama. prvi dan sam radila debilne vežbe menjala kao vežbe s nekim tegom od kile pa razvlačila onu gumu pa išla na bajs i tako ceo dan. to je meni pomoglo al drugi koje znam nisu ništa radili. Pljugre su ostavili moja sendy kod koje idem na sistemsku terapiju i s kojom sam jednom izgubila 81 kg..dobila sam 100 posle jbg. Ostavila je komšinica u 83ćoj. Moja baba u 60toj a pošila je puno. Moj ćale. sekretarica kod bivšeg psihoterapeuta. Dosta likova koje sam upoznala i nekih bivših prijatelja. To se može. Mnogo je lakše nego borba sa extremnom gojaznošću sigurno a kako burek ovisnici nisu neki ovisnici jel ondak za ovisnicima o gudri ostaviti pljuge nije ništa.
To ja mislim.
User avatar
nanii
Posts: 558
Joined: Wed Jan 26, 2011 11:24 pm

Re: Pušenje jednako uzimanju droga

Post by nanii »

Ma to je totalno zanimljiva tema............ja sam kroz svoje iskustvo narkomanij i susretanje sa drugim ovisnostima kao što su alkoholizam i kocka kod oca i muža došla do zaključka da su sve zavisnosti u osnovi iste, razlikuju se samo po stepenu razornog uticaja na tijelo.........i nema tu veće ili manje, bolje ili gore ovisnosti sve su bolesti i to pravo zeznute. Možda nije neko otkriće ali meni je to itekako zanimljivo tako da bi voljela da napišeš nešto više o toj tvojoj ovisnosti ako ti nije šta :D .
Pozdravljam te od srca i dobro došla
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
User avatar
sunrise
Posts: 2372
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:40 pm
Location: Wien

Re: Pušenje jednako uzimanju droga

Post by sunrise »

Ja sam bila prestala pusiti,znaci,nakon sto je poceta ova tema tako sto broj 1 nisam ljudima kod mene na poslu dozvoljavala da puse pa time ni ja. Pa sam u stanu prestala pusiti...A posto sam ili radila ili bila kuci a muz mi nije pusio ni nitko oko mene sve je proslo glatko.Onda bi ponekad na cesti zapalila cigaretu,pa kako si sa djetetom ne mozes,juris za njom,ides u podzemne,autobuse i svuda negdje ne dozvoljavaju pusenje tako sam nekako prestala pusiti.

Imas pravo Nanii,sve to to bolesti...zajebane...meni je pok tata (snaha ga htjela skinuti sa cigara) pa mu kupovala neki smrdljivi caj od cigara u apoteci,pa je jadan svasta nesto pusio,uzas ali nije se uspio maknuti od cigara dok nije mogao usttai iz bolnickog kreveta...A,od hrane se uspio odvici i nista ne jesti....RIP Tata
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply