Poceo sa Heptanon
Moderator: sanela
-
Poceo sa Heptanon
Poceo sam sa Heptanonom po svoju volju.Nisam isao kod doktora da mi prepise jer nisam hteo da me zavedu kao narkoman.Nasao sam ga na crno iz jedne apoteke i kupio 4 flasice po 10mg.Zelim neko da mi objasni u vezu doziranjem i koliko vreme da ga uzimam? Bio sam zakacen na pola grama zuto na foliji nikad nisam ga rokao u venu ali isto sranje je. 4 dana sam pio po 60 kape i te su me smirivale sada sam namalio 2 dana na po 50 kape i vako nemam problema.Jel moze neko da mi preporuci koliko vremena da ga uzimam i do koliko kape da ga namalujem i kako ? Unapred Blagodaran !
Re: Poceo sa Heptanon
A odakle si ti prijatelju, primecujem da ti je izrazavanje malo drugacije. Pitam jer je lecenje malo drugacije u hrvatskoj, srbiji, bosni itd..pa kad bi znali odakle si bolje bi ti pomogli.
...
-
Iz Makedonije zato i srpski moz mi nije bas dobar trudim se koliko mozem 

Ja mislim da je to sto ti hoces najbolje uraditi u saradnji sa doktorom, jer heptanon nije zezanje i ne treba ovde da trazis savet koliko da pijes. A sto se tice toga da ces biti registrovan kao narkoman ne znaci nista, to je zdravstveni karton a ne dosije. Ni ja nisam hteo kod lekara pa sam izgubio mnogo vremena, a sve sam se plasio da cu da ostanem bez posla jer vozim i kamion i upravljao sam velikim gradjevinskim masinama itd.
Sad imam samo jednog lekara koji me leci i nemam nikakvih problema, sve je diskretno i sve sto pricam sa njim ostaje u ta cetri zida, a primam lekove redovno i kupujem u apoteci a ne na crno.
Najbolje kod lekara psihijatra i sve posteno i iskreno, to je bolest i ne treba se ni stideti ni bezati od toga.
Pozdrav i sve najbolje.
Sad imam samo jednog lekara koji me leci i nemam nikakvih problema, sve je diskretno i sve sto pricam sa njim ostaje u ta cetri zida, a primam lekove redovno i kupujem u apoteci a ne na crno.
Najbolje kod lekara psihijatra i sve posteno i iskreno, to je bolest i ne treba se ni stideti ni bezati od toga.
Pozdrav i sve najbolje.
...