Ja jedino da pocnem da kradem alat kad mi ostane duzan platu jer ne radim sa parama.
Ja sam sljaker sa titulom majstora... Ono kao zovu me majstore...
Od sitnog alata koristim busilice razne, brusilice,srafcigere,torexe,gedore, cekic a po potrebi i pajsere raznih velicina...
Triton - Pogledacu malo po ovim postovima gde sam pisao o suboxonima pa da se nadovezem.
Vidim da si u nedoumici, interesuje te kakva je kriza od suboxona.
Zavisi na kojoj si dozi i koliko ga dugo vec uzimas..
Nije raspadanje kao od heroina nemoj da brines, ali nije bas ni bezazleno..
Osecas se onako vise bolesno kao od gripa, sa nesanicama, bolovima u misicima, taj osecaj hladnoce je isto bas izrazen, nekad ti je hladno i kad ima 35 napolju..
A traje onako, nije bas malo jer on sporo i deluje, dugo drzi pa samim tim sporo se i kriza razvija i traje prilicno.
Evo par mojih prijatelja je krenulo na dzoging jer jednostavno kazu da im ne prolaze ti bolovi u nogama, kao da atrofiraju misici malo pa moraju da se zagrevaju svaki dan.
Ja radim, vozim i biciklu svaki dan jer tako idem na posao pa se tu zagrejem i posle jos stojim na poslu.
Lakse je dosta kad si aktivan, manje bole noge. Bole posle kad se opustis da odmaras i ujutru kad ustanes.
Sto se mene tice, moze da se kaze da nisam zavistan od njega mada da budem iskren imam ga u rezervi jer se osecam sigurnije i kad preteram na poslu a moram ujutru da radim ponovo uzmem recimo 1 mg i ne osecam tu upalu misica koju dobijem na poslu, tako onda izguram dan...
I taj 1 mg me bas onako, moze da se kaze da me uradi...i drzi me dobrih 24 sata.
Ali opet ne nastavljam dalje vec ga ostavim kao rezervu i guram cist..
Nastavicu ti na prvi post..
Vanredne situacije.
Moderator: sanela
Re: Vanredne situacije.
Moji rodjaci neki su prosle godine kada im gazda ostao duzan platu pokupili grdan alat...naravno da niko ne vidi...Inace svi kasne.Pa evo ti u Sociju sto sada rade preko puteva uzice pa su im kasnili jedno mesec dva sa platom a oni su najuredniji za placanje...Mada i gradjevinci su ti vecinom cudni...Znam par momaka koji su isto u Rusiji rade tamo sve propise i potrosise.Tezak je to posao a jos da te ne plate,gadno.ziki wrote:Ja jedino da pocnem da kradem alat kad mi ostane duzan platu jer ne radim sa parama.
Ja sam sljaker sa titulom majstora... Ono kao zovu me majstore...
Od sitnog alata koristim busilice razne, brusilice,srafcigere,torexe,gedore, cekic a po potrebi i pajsere raznih velicina...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Vrlo je zajebano kad ostanes bez para i to budes nekoliko dana bez dinara, a ovamo sa druge strane da ne bi ostao bez posla ustajes ujutru i ides da radis.
Nekad jedva ubedim sebe kako moram na posao bez obzira sto mi kasni plata, jer ako ostanem kuci izgubicu i taj dinar koji mi kasni, i ostacu bez icega...
Muka mi je jer znam da sam u nekoj normalnoj drzavi i da radim ovoliko koliko radim ovde bio bih na konju.
Radio bih ali bih zato imao sve sta mi treba i ne bih gledao po prodavnici svaku sitnicu kolko kosta.
Juce mi se jela tunjevina i umesto da kupim onu rio mare ili neku grcku ja kupujem neki skart sa tajlanda.
Ono meso valjda sa kostiju, zadnja kategorija...
Jbg jedna kosta 220 din a druga 80 pa sad ti vidi koju ces da jedes...
Onda bolje da kupim onu od 80 i + cigarete nego tu od 220 i da duvam u prste.
Nekad jedva ubedim sebe kako moram na posao bez obzira sto mi kasni plata, jer ako ostanem kuci izgubicu i taj dinar koji mi kasni, i ostacu bez icega...
Muka mi je jer znam da sam u nekoj normalnoj drzavi i da radim ovoliko koliko radim ovde bio bih na konju.
Radio bih ali bih zato imao sve sta mi treba i ne bih gledao po prodavnici svaku sitnicu kolko kosta.
Juce mi se jela tunjevina i umesto da kupim onu rio mare ili neku grcku ja kupujem neki skart sa tajlanda.
Ono meso valjda sa kostiju, zadnja kategorija...
Jbg jedna kosta 220 din a druga 80 pa sad ti vidi koju ces da jedes...
Onda bolje da kupim onu od 80 i + cigarete nego tu od 220 i da duvam u prste.
...
Kako nije zeznuto kada ostanes bez novca...To je sada opsepoznata tragedija i muka svuda...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...