Bila u tom bunkeru, nevjerovatan... Da čovjek ne povjeruje šta su ljudi napravili u to vrijeme.ivica wrote:Baš me povuklo pa sam malo gledao filmove o titu, kratke ,na youtubu. Nisam znao da u konjicu frajer ima tj da je imao bunker 200 tinjak metara pod zemljom u koji može preživit nuklearni udar 7 puta jači od onog na hirošimi.
Vanredne situacije.
Moderator: sanela
Re: Vanredne situacije.
je fantastično, ali niko nije računao na efekat prvog komšije 

Gledao sam ono je u obliku potkovice napravljeno a ulaz je kroz jednu obicnu malu kucicu nikad nebi rekao sta se krije dole. Ogromno je i na velikoj dubini pod zemljom ali se spustas tako postepeno da uopste ne osecas da silazis pod zemljom.
To je bilo namenjeno za ceo vojni i drzavni vrh, ako mi izginemo da nam predsednik i drzavna elita ostanu zivi blagoslovljeni bili...
Da mogu da se razmnozavaju i naprave nam ponovo lepsu i bolju drzavu, a mi bi ostali gore da mutiramo kao u Cernobilu.. imali bi po tri noge, cetri oka i penis na celu..
To je bilo namenjeno za ceo vojni i drzavni vrh, ako mi izginemo da nam predsednik i drzavna elita ostanu zivi blagoslovljeni bili...
Da mogu da se razmnozavaju i naprave nam ponovo lepsu i bolju drzavu, a mi bi ostali gore da mutiramo kao u Cernobilu.. imali bi po tri noge, cetri oka i penis na celu..
...
Ja kada budem diktator (zadnji) ja ću jedini posjedovat tehnologiju za teleportaciju i u slučaju frke odoh na tibet ili novi zeland zavisi koje bude godišnje doba, uostalom ako tada bude godišnjih doba, jer već pripremam plan za 4 vječno vladajuće jeseni.
ignorance is bliss!
Ivice ti si moj omiljeni diktator

Ima ih jos par koji su isto gradjeni u to vreme ali su jos uvek pa da kazem vojna tajna jer su u upotrebi odnosno postoji mogucnost upotrebe zato nisu otvoreni za javnost i isto su fantasticni...Bila u tom bunkeru, nevjerovatan... Da čovjek ne povjeruje šta su ljudi napravili u to vrijeme.
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
Vanredna situacija!!!
Sljam mi ostao 20.000 i kusur dinara duzan gde sam radio sve ovo vreme i nece da me plati. . . Vanredna situacija. Dal da idem i blamiram se tamo za tu kintu, il da odusten... Hamlet 2.dio =)
hajte prosvetljeni, pomozite jadnom pomracenom umu..... bez zezanja... bas sam pomracen
Gospode Boze Isuse Hriste, pomiluj me gresnog i pomracenog........
Sljam mi ostao 20.000 i kusur dinara duzan gde sam radio sve ovo vreme i nece da me plati. . . Vanredna situacija. Dal da idem i blamiram se tamo za tu kintu, il da odusten... Hamlet 2.dio =)
hajte prosvetljeni, pomozite jadnom pomracenom umu..... bez zezanja... bas sam pomracen
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Ja sam sljakao letos i jos mi nije isplaceno.Ima da goriwinston85 wrote:Vanredna situacija!!!

Sto blam, nije blam traziti svoje rodjene pare. Poznata mi je ta situacija i ja se za svoje pare preganjam svaki mesec sa budalama.winston85 wrote:Vanredna situacija!!!
Da ne bih ostao bez posla trpim razne budale, radim ko crnac a ostanem da nemam ni za leba i pivo...
Stalno mi kasne sa platom dokurcilo mi svaki mesec da se raspravljam, jos ispada posle kad dobijem platu da mi cine uslugu.
Jbm im mtr u pck...on bezobraznu
...
Ziki koliko mg suba si koristio i koliko dugo, i dali si u prvom postu na ovu temu pričao krizi od suba. Sta piti kada hoćeš da se okaneš suba? Da li si danas skroz čist? Nije valjda toliko raspadanje...
e moj hamletewinston85 wrote:Vanredna situacija!!!

Ja to resavam prosto,uzmem sam

Idi budi dosadan,kukaj kako nemas za zivot,treba ti da platis racune i to,nema ti druge...Nego kakav si ti ugostitelj kada zivis samo od plate?

Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...