Novi narkic u kvartu

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sanela

Re: Novi narkic u kvartu

Post by sanela »

Param-parcad wrote:glupi yazavce,zar ne mislis da je mnogo da neko ima za svaki dan po jednu bocicu viska...nije to boca vina pa da ga talozi u podrumu...pitanje ostaje isto jer ne verujem da ce cuvati stotine bocica za sebe a ti yazo odjebi sa svojim idiotskim,alan fordovskim(satro)nesmislom za humor.mrs!!!
Smiri strasti param....
ivica

Post by ivica »

Param-parcad wrote:glupi yazavce,zar ne mislis da je mnogo da neko ima za svaki dan po jednu bocicu viska...
Pardon,ja neznam što yazo kaže na to , ali ja mogu reć da heptanona nikad nikome dosta nije bilo. Svi smo svojevremeno imali zalihe jer nitko nije htio krizu i zablude i samozavaravanja kad je riječ o tome su beskonačne. Tip je još uvijek u zatvorenom krugu.
ignorance is bliss!
yasujirozu

Post by yasujirozu »

tip i veli kak je u problemu.

a propos gomilanja hepta: nista novo, nikad dosta; tko zna da li ce ga sutra bit, da li ce me skinut sa terapije, posljednja kriza, uff..

ak se zeli prebacit na subotex kak bi se skinuo, odlicno; ak se pak, a o tome smo vec diskutirali, zeli na istom odrzavat, upasce u jos vece sranje od trenutacnog.
simple as that.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

cinjenica je da o metadonu slabo znam,koliko je dosta i sl...ali sam znao dosta likova u moje vreme drogiranja,koji su podizali vece terapije i ono sto im je ostajalo,prodavali ili menjali za hors(sto i nije neka novina)...zato sam i pretpostavio da se desava slicno i u ovom slucaju...mozda se varam...
p.s. yaso i ivice:ovako se normalno komunicira,JE L' CUJES SANELA???kada se budete vi meni obracali na normalan nacin,necu imati potrebe da ispadam seljober,DO YOU FEEL ME SANELA???U tom slucaju cu smiriti strasti,kako ti kazes.
ivica

Post by ivica »

yasujirozu wrote: ak se zeli prebacit na subotex kak bi se skinuo, odlicno; ak se pak, a o tome smo vec diskutirali, zeli na istom odrzavat, upasce u jos vece sranje od trenutacnog.
simple as that.
Da , upravo tako. Suboteks je najbolji lijek za skidanje to je provjereno sa više strana ,ne samo moje. A hept ko hept unatoč tome što se promijenio malo kemijski sastav on još i dalje "krpi" a ako ne uradi do kraja i kako treba čovjek kada je na njemu je debelo svjestan toga da heptanon uspješno apsorbira i dozvoljava dodatne začine poput diazepama, alkohola i dapače najmilijeg horsa i to je to zrno nade da heptanon bolje sređuje stvar.
A suboteks ne dozvoljava heroin ni druge stvari, , fuuuj bljaki, pa lijek mi ništa neda ,oni govore, neda mi živit kako hoću ajme ajme ajme....
"šaka suza ,vrića smija, ća je život vengo fantažija..."
ignorance is bliss!
ivica

Post by ivica »

Param-parcad wrote:c
p.s. yaso i ivice:ovako se normalno komunicira,JE L' CUJES SANELA???kada se budete vi meni obracali na normalan nacin,necu imati potrebe da ispadam seljober,DO YOU FEEL ME SANELA???U tom slucaju cu smiriti strasti,kako ti kazes.
Ma braaaaavooo!! Ćeš kolaćić?
ignorance is bliss!
sanela

Post by sanela »

Param-parcad wrote:DO YOU FEEL ME SANELA???U tom slucaju cu smiriti strasti,kako ti kazes.
I feel you, samo tvoji komentari govore o tebi kao o seljaku, a ne o yasujirozu.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

:*
ziki

Post by ziki »

Ovo me podseti na Jamesa Hetfielda iz Mettalice , DO YOU FEEL ME ? YEEEAAAAAAAAHHHHH !!!!!
A i on je seljober u zadnje vreme.
Moze se reci da je subutex bolji za skidanje od metadona ali mislim da je bolji i za navlacenje..
Nema krize najmanje dan ipo - 36 sati..
A kad se skidas to traje i traje i traje i traje i traje i traje duuuuuuuuuuuuugoooooooo! veoma dugo.
Nekad zaboravis da si navucen na sub i funkcioniras kak da si normalan au stvari on je u tebi negde, zavukao se subutex i cuti, zver nahranjena i ovce na broju i na oprezu.
A kaj da se dela Ivek, i mi ovde u serbiji cekamo da bude gratis po apotekama i da zapevamo Vostani Serbije dugo si zaspala, u mraku lezala sad se probudi !
Dok vi pevate Lijepa vaša.. mi cekamo...da se probudimo.
Ja bih ga verovatno koristio da ga imam stalno a skidanje bih odlagao koliko god je potrebno, znaci da se porodicno i materijalno situiram pa onda pred penziju bih ga batalio.
Vi se tamo brze primate na zapad, oni to koriste zadnjih nekoliko decenija mi se ovde kilavimo, kako koja vlast dodje tako prvo treba da se napase i napuni guzicu a mi narkomani, penzioneri, ratni invalidi i ostali socijalci cekamo.
A sto se tice metadona njega ima to nije problem, ako hoces da se navuces na njega i prebacis sa heroina ima po apotekama toci se na litre.
Ja ne razumem sto bi neko pored suba uzimao metadon kad subutex i suboxon apsolutno uklanja krizu bez obzira na kolicinu heroina koji se gurao u venu ili na surlu..
I tako...

p.s. Pominjanje refrena hrvatske himne i srpske nezvanicne himne pomenuto je u prijateljskom i dobrosusedskom kontekstu.
...
ivica

Post by ivica »

ziki wrote: Ja ne razumem sto bi neko pored suba uzimao metadon kad subutex i suboxon apsolutno uklanja krizu
Znaš ti to , pa rekao sam ja a bogme i ti u svom postu. Sub ne primjetiš da piješ i nemaš nekih poriva za zabijanjem,a hept bolje osjetiš i imaš i dalje poriv za zabijanjem.
ignorance is bliss!
Post Reply