Danas imamo samo 1 stvar i nikada nije postojala druga . Osim naravno samo kao ILUZIJA,magla, zabluda ...
Prva i osnovna stvar je to da svi ljudi koji imaju BILO KAKVOG posla sa drogom isključivo samo ZARAĐUJU. Dakle imamo drugu stvar (iluziju) a to su žrtve zloupotrebe droga , potlačene, jadnike i uvijek ih je bilo i uvijek ih će biti kao i ovih što zarađuju na njima. Heroin,kokain, na takve droge ovdje mislim jer THC i heroin našem puku potpuno ista stvar.
I to je tako, to je u ovoj državi, na balkanu nepromjenljivo. Ja vec 20 godina slušam i gledam puste priče i nagađanja i nadanja. Nagađanja su bila jer su uvijek se s vremena na vrijeme pojavljivale priče (legalize,dekrim) koje su samo služile i bile plasirane da idu nekome u prilog a kome, ZNA SE!
Treba se pomirit sa tim da je marihuana NA ZLU glasu da je to proglašeno "opakom drogom", urezano debelo u glavurde zadrtih balkanaca. To je nepromijenjivo. Mene to jebiga jako ljuti jer ja smatram da je marihuana lijek, ima tone štiva o tome. Pa opet sukladno s tim pušenje je štetno i predugo konzumiranje marihuane (pušenje) JEST zloupotreba tog lijeka.
E ovo zadnje što sam spomenuo je dvosjekli mač ja znam da će mi netko reć da ima ljudi koji pate od depresija, ptsp, šize, bilo čega i da im jedino THC pomaže. E pa da je legalizirana 100% rasla bi na svakom kantunu na svakom koraku i ovisnost o njoj bi bila ista kao i ovisnost o hrani ! No to je dio utopije

Na kraju riječ "droga" je eng riječ "drug" što znači lijek. Čemu više pričat.
Neka ostane u ilegali jer da nije u ilegali da je dekriminalizirana tada bi je industrija pročišćavala, obrađivala kemijski i napravila neku drugu kemiju. Uostalom poput vina, domaće je domaće

Ljudi su gamad, strvinari - gmazovi!
Živjela trava jer je sretnija od djeteline sa 4 lista