Medicinski Heroin na recept

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

ivica

Re: Medicinski Heroin na recept

Post by ivica »

boki_ wrote: Naravno gubim na polju sexa i emocia, ali mislim da s godinama to ionako slabi...

Onda je za tebe vrijeme da se počmeš utapat uz obilne doze alkohola i samosažaljenja...
počivaj u miru :-)
ignorance is bliss!
yasujirozu

Post by yasujirozu »

boki_ wrote:Cuj, nemoj da mi "stvarash" situaciju...
dobro
boki_

Post by boki_ »

Ivice koga ti ovdje izigravash --- savjetnika s druge strane linije izmedju dobra i zla...
znash sta idi k vragu, alkohol ne pijem a opet ponavljam nemam nikakav problem -- mada to s sexom i emocijama je stvar psiholoshkog mjerila -- ako postoji seksolog ili psiholog koji mjere obe stvari od 1 do 12 onda slobodno nek izvole, mada mislim da i tu nisam losh...
ajd sad svi skupa nazad na temu
daklem ima li "dje" kakav heroin na recept
hEIL hEIMAt
nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

sto recept netreba za heroin recept
boki_

Post by boki_ »

tI DRUZE NEPOPRAVLJENI, IZ NEBA PA U REBRA ....
hEIL hEIMAt
sanela

Post by sanela »

boki_ wrote:elem, to sto je H. romanticiziran tako da one lepushkaste slatke baby-face plavushice koje ja tako puno gotivim djeluju cool na H. itd... -- misim jbte sve vam je jasno....
:roll:
jašta...
oxo

Post by oxo »

boki_ wrote:Naravno gubim na polju sexa i emocia, ali mislim da s godinama to ionako slabi...
pozzz
nemoj se lagati, gubis na svakom polju
yasujirozu

Post by yasujirozu »

mud(r)o oho ljepilo.

on topic: nema dorćolca, pribavio recept?
ivica

Post by ivica »

boki_ wrote:Ivice koga ti ovdje izigravash --- savjetnika s druge strane linije izmedju dobra i zla...
znash sta idi k vragu, alkohol ne pijem a opet ponavljam nemam nikakav problem -- mada to s sexom i emocijama je stvar psiholoshkog mjerila -- ako postoji seksolog ili psiholog koji mjere obe stvari od 1 do 12 onda slobodno nek izvole, mada mislim da i tu nisam losh...
ajd sad svi skupa nazad na temu
daklem ima li "dje" kakav heroin na recept
A imaš freuda, uzmi pa čitaj. A heroin - na recept ... to ti je isto kao i da tražiš recimo radioaktivni plutonij - na recept.
ista stvar. Dakako dakako doktor ti može napisat recept za heroin samo ne vjerujem da ces ići u apoteku po to. he he he
ignorance is bliss!
ivica

Post by ivica »

al moš se uvijek žalit da si dobio robu loše kvalitete. recimo centru za ljudska prava.... :-D

Ajde ajde ,u nizozemskoj šibaju takve stvari u drop-in buksama. Imaju čak i 0-24 medicinsku sestru koja te sa šprisom samo - nađe ,a ti se furaj. Moraju se i oni ogradit. Meni se čini i da ima takva šema u španjolskoj samo nisam siguran.
ignorance is bliss!
Post Reply