Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
oooo pa dje si parampico?!
a tu je , bogami, i malic, jebac-presretac . Pa dobro klosari, jebe li se sta, i zasto ne?
udarila proljetna frustracija i procvjetale akne,a? e jebem mu led... bice bolje.
uh... umalo da zaboravim. napusite mi se kurcine obojica...
ostalim forumasima golem pozdrav.
cao sunrise...pa dobro vudde je l' to lepo tako da kazes,ipak si ti stariji covek...kakav to primer dajes omladini?eee,moj vudde,jes' to ti?ne daj mi se iznervirat'...
vudd wrote:oooo pa dje si parampico?!
a tu je , bogami, i malic, jebac-presretac . Pa dobro klosari, jebe li se sta, i zasto ne?
udarila proljetna frustracija i procvjetale akne,a? e jebem mu led... bice bolje.
uh... umalo da zaboravim. napusite mi se kurcine obojica...
ostalim forumasima golem pozdrav.
...veliki pozz za Vuda staru djandjaru ,e posle svega ipak je heroin majka opstanka,naj bolji osecaj na svetu,igla u nuve i trass,kratak je zivot samo budale strejtuju,jel tako Napisi sta hoces ali iako se neces sloziti sa ovim KAO,ti ja i svi ovi narkomani na forumu znamo dobro o cemu pricamo da se ne lazemo.Vozdra Vude, ne daj se isprovocirati :finga: