Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
vudd wrote:
ovo više baca na onu ojebinu- beobandita
da da, promangupiro se, voja, meščini.
mojne ovo, mojne ono...
još u zizi, a na dohvat mu ruke leže raznorazne droge, ne znaš koja od koje bolja.
zemljo indijo, radjaj majmune...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Pa sto se ljutis i vredjas odmah?
Svo ovde znaju sta je kriza i kako se ponasa covek u krizi.
Vredjas intelegenciju ljudima ovde, kao da su svi pali sa kruske.
Ti sad opisujes tvoje skidanje, kao u glavi ti ludilo i neznam voznja itd.
A ovamo si se rasprdeo, jos vredjas ljude i pricas kako sve prezires..
Budi iskren jednom i uvazi tudje misljenje ponekad, pa nisi bas toliko najpametniji.
Nemoras da komuniciras sa ljudima ako ih ne smatras ravnim sebi, a ne smatras ih.
Omalovazavas ljude kao da si popio svu pamet i drogu ovog sveta.
Ti si expert, strucnjak, farmakolog, narkolog, propali pilot, muzicar, sportista, najmladji zavisnik u Vrscu ikada,covek koji ima uticajne prijatelje, jedan od ukupno tri coveka u drzavi od 7.5 miliona stanovnika koji dobija besplatno Buprenorfin jer je motivisani pacijent itd.
Covek koji sebi sam odredjuje terapiju i daje u dupe rastopljeni buprenorfin jer ima prehladu.
Pretera ga Milane Putnice malo.
Sviraj sviraj pa za pojas zadeni..
@Voyager, hajde se malo skuliraj.
Lupaš ko Maksim po diviziji. Nije ovo tvoj privatni Big Brother Show koji prenosi tvoje ups & downs u krizi koju ublažavaš Apsintom, Tramalima, Rivortilima ili čim god.
Vrijeđaš sve ljude ovdje svojim izjavama, prijetiš i lupetaš. Lijepo zatvori forum i bavi se svojim stanjem bilježeći u svesku ono što ti se dešava. Ovdje na podršku nećeš naići, jer ljudi koji ovdje pišu su prolazili i teža s(r)tanja i nisu ih prezentirali na WWW kako bi dobili komentar. Mani se tog egzibicionizma.
Neću te banovati, ali ću brisati tvoje postove u kojima budeš opisivao proces preživljavanja krize. Pretjeruješ brate pravo.
To je ono sto najvise pogadja, covek se zaleti tako sa tim opijatima da jednostavno ne ferma nikog,otupe mu emocije i ima samo jedan cilj a to je zadovoljiti tu svoju potrebu.
Obicne, normalne ljude pored sebe ne registrujes uopste jedino ako mozes da izvuces neku korist od njih.
Na kraju ostanes sam i bespomocan, ostane ti majka, brat, sestra i tako najblizi koji nemogu da te mrze jer kakav takav njihov si.
Voyager je sigurno u dubini duse dobar covek ali takve reakcije koje on ispoljava ponekad na nekom drugom mestu, ulici itd. znaju da budu fatalne i da naprave haos.
To pocne tako iz zezanja,cackanje, raspravljanje i na kraju bude svasta.